Puderi...

young derm je stara firma, sa iskustvom, bili su sasvim u redu za taj novac
puder u prahu clinique transparentini, maxfactor seamless tecni je dobar ne masti kozu.
apache jedno pitanje za tebe. da li ti radis za neki tim istrazivanja trzista posto sve sto pitas odnosi se na sminku, kozmetiku i novac u vezi sa tim?

to gde su te poslali je vec stvar interna lol. sto da ne pitas na krstarici? kad mogu knjizevnici da se setaju raznim forumima i chatovima i onda dobiju ideje za pisanje knjiga, sto ne bi mogla i ti.

Bez uvrede,ali zar stvarno mislis da bi neka firma svoja istrazivanja bazirala na bilo kojem forumu? Ma daj...
A i ne vidim zasto si to pomenula! Krenula sam sa jednim topicom pa je pocelo da se prica o vise stvari, pa sam otvorila posebne topice. Ilija Cvorovicu, nije nikakva zavera u pitanju!

nema mesta uvredi. ne vidim razliku izmedju ispitivanja na forumu, ulici ili telefonom. nema veze. pomenula sam upravo zbog tvojih topica. primedba bezazlena nista vise.nema mesta ni iliji cvorovicu. lol i svasta!

Micotakis:
u poslednjih mesec dana sam izbegavala puder, jednostavno lepo ocistim lice, namazem nekom kremom... i svi kazu kako ti je cisto i lepo lice... prirodno je prirodno!
Ma super je to... Ali kada lice nije prirodno savrseno... Do duse, ja nemam savrsenu kozu pa ipak preko dana nikada ne stavljam puder, upravo zbog toga sto izgleda neprirodno

Inace retko kad upotrebljavam puder ali sam videla reklamu za onaj liquid make-up covergirl....pa se pitam da li je ok da se to upotrebaljava svaki dan (krema + puder)
ni sama ne znam
da li bi vi to koristili
ili da li vi to koriste i kako.....))

ovako ovo sam postavila ne citajuci tj ne trazeci postove........uvek ima ovde neko da pomogne....hvala mu

e sad procitala sam do 3 stranice ovog posta i dosla do zakljucka da ovde ima puno da se nauci o puderima..nesto novo za mene.....mozda su to moje godinice ali mi se cini da bi mogla poceti to da upotrebljavam...:))

znaci imam malo tamniji ten, crnka sam i molim da mi pomognete savetima.......koji je bi mi naj-bolje puder odgovarao........pliz........:)))

E, ja stvarno ne razumem osobe koje rade u parfimerijam,ajde da ne generalizujem, vecinu osoba! Danas sam dozivela veci uzas u jasminu nego ikada u lilly-u(verovali ili ne). ******, natezem se sa prodavacicom da boja pudera koju mi je pokazala je suvise tamna, covece namazem malo na lice i kao da sam stavila karmin, a ne puder,a kad je pitam jel ima svetlije ona kaze pa to ti je color adapt prilagodice ti se!!!!!!!!! Kao da sam ja kreten! Jos je najbolja fora bila sa creme puffom( da htela sam da iskoristim pogodnosti aktuelne mf akcije) i ona mi kaze da ne mogu da biram boju nego dobijam translucent, i ubedjuje me da mi odgovara posto je prozracan. Mislite da je vredelo sto sam joj objasnjavala da ga imam kuci i da sam bacila pare jer mi je suvise taman, ne vredi...

Ja nisam iz cistog razloga sto ovde ne mogu da nadjem pravu Max Factor kozmetiku. Postoji nesto sto se zove Max Factor Ellen Beatrix, ali to nema nikakve veze sa onim puderima koji se prodaju i Jugi. I pakovanje je sasvim drugacije
Ja koristim Diorskin Eclat Satin, super je. Preporucujem!

Back