A da probate da ne koristite pudere?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a onda ces jednog dana kada budes starija imati pore velike kao fudbalski stadiongeisha:REVLON, bas mi prija i tecni i kameni.
етотако:a onda ces jednog dana kada budes starija imati pore velike kao fudbalski stadion
ok, mozda sam preterala... ali pazite ljudi, treba jos dugo da trajete
prija ti... aha![]()
pa neces zbog pudera samog da imas takve pore, nego zbog citavog koncepta negegeisha:pa nesto mi ne ide u glavu da zbog pudera cu da imam pore velike kao fudbalski stadion. mozes da pojasnis ovo? a, plus ako negujes svoje lice mislim da ne bi trebalo imati problema ako koristis puder, i drugu sminku. a, ti ne koristis puder uopste? :shock: kako prezivljavas i kakvo lice imas?
pa oni se (Dr Hauschka) i ne reklamirajuhanibaI77:etotako moja koleginica koja je sef na reonu kreme koristi istu tu marku dr hauchka ili kako vec...ali to mi je naravno rekla u poverenju jer mi ne prodajemo tu marku.
inace ovde se to nalazi u prodavnicama zdrave hrane :?
sad sam bas radoznala i moracu nesto da probam ;-)
Nisam koristila Dr Hauschka sampon, nego samo ovaj Weledin, moja mama je kupila nesto od Hauschke protiv opadanja kose i slicno...hanibaI77:dok ne pogledam reci mi je l stavljaju parfem u proizvode i da li imaju samo kreme ili i ostalo?posto spominjes teme recimo da bi me o samponima zanimalo?![]()
етотако:ja ne znam da dr hauschka ima nesto za skidanje minke... ali dobro![]()
A koji je tacan naziv?Peta W.:L'Oreal puderi..oni stari,u chetvrtastim staklenim flashicama su najbolji..bez ulja,,bar za moju kozhu..spram njih je Max Factor..fuuuj! :wink:
aha... to je Cleansing Cream... imam toS_K_V_O:Ima nesto sto se stavi na mokro lice, saceka se pola minuta i spere, nije za oci i to...
Tako mi drugarica rece i ja je poslusah ne citavsi uputstvo za upotrebu...ako su mene slagali sad ja lazem tebe.![]()
L'Oreal Visuelleapache:A koji je tacan naziv?
A ima li njega po Jasminu, Liliy-u...Peta W.:L'Oreal Visuelle