Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa kasno videh, sad sam došao iz grada. Ja mogu sutra ili ne mogu uopšte, ponedeljak otpada, moram da učim za sledeći ispit. Danas jedan dao, jedan pao. Al' šta da mu radim, puca me loša sreća kod izvlačenja pitanja. Ostvarih uslov za budžet, a imam još rokova.

- - - - - - - - - -

Abel štrebeeeru!!!
Uh sad si ga naebala kad te prigrabimo :evil:

Pre bih rekla serator, u štreberskom delu i nisam nešto zablistala :lol:
Jadna ja :( :lol:

Glumi uvek može da šljaka tokom godine do sledećeg ispita i da je boli jaje da l' je na budžetu ili ne. Jer posle za drugu godinu sve zavisi od nje, dok je za prvu više igra na sreću. Znam jednog lika koji je prošle fejlovao da upadne na budžet, i čekao ovu godinu, i isto mu se desilo. I sad kaže da će opet čekati sledeću godinu, a ne vidim nikakvu poentu da sedi godinu dana i da opet zasere stvar, a da se ne potrudi makar da zaradi nešto pa barem na sf-u da bude.

Ja 19-og imam poslednji u ovom roku :) I bukvalno ću već dan nakon toga da zapalim za Beč, pao ne pao :mrgreen: Smorio sam se prvenstveno jer sam zacrtao da sve dam do četvrtog jula. I evo gde sam :lol: Al' dobro, moram sledećeg puta da gledam svoje mogućnosti u odnosu na očekivanja xD Moja devojka je ta koja u jednom roku položi 10 ispita sa desetkama, eto čime mogu da se kurčim :cool:
Stvarno, ne mogu da verujem da ce opet da ceka :eek: pa ubedi ga nekako da bar ove godine radi...
A nama ceo jul ode... :/ naravno da ces da ides u Bec, sta sad :cool: hahaha, i ja cu malo realnije da postavim ciljeve :D ne moze kampanjski sve da se zavrsi ipak, sad to shvatam x)
haha, pa da znas da mozes, pametna devojka (: a pitaj je kako uspeva da se motivise i organizuje, pa mi prenesi :mrgreen: ja sam dala najbitnije (savremena oba) i onda sam bila u fazonu: ma jos knjizevnost da resim i lako cu za ostalo, kad ono... i nije bas tako lako :lol: sledece godine necu nista apsolutno da ostavim za septembar!!! xD

haha, pa da znas da mozes, pametna devojka (: a pitaj je kako uspeva da se motivise i organizuje, pa mi prenesi

ambicije, ebiga :D A i ako nikad nisi dobila čak nijednu četvorku u srednjoj svakako pomaže :mrgreen: mašina, to je to xD

sledece godine necu nista apsolutno da ostavim za septembar!!! xD

Ne znam kako je na vašem smeru, al' kod nas godinama baš i ne postaje lakše :lol:

Iskreno TOI je nama prosle godine bio tezi, po mom misljenju. Jbg, taj test pravi razliku, podjednako je tezak ili lak za sve. Ipak, proporcija 30-30 je glupa, test znanja bi trebao da nosi vise. Glumi mozes da upises neki drugi smer ako si ga stavila na listu zelja, pa sledece godine da se prebacis na zeljeni smer. ( ali na sf i kreces od 1. godine naravno).
Posle jednogodisnjeg iskustva mogu da priznam da je Filozofski nije los fakultet. Potrebno je dosta rada, dosta ucenja da bi se opstalo na faksu ali to je lakse uz profesore koji odlicno prenose znanje. Psihologija je najpoplarniji smer na faksu, ali kada malo bolje pomislim nikako nije najbolji. Neki poznanici koji idu na taj smer nisu bas najzadovoljniji. Sa druge strane ljudi koji su za psihologije otpali na sociologiju se nisu u opste pokajali sto su je upisali na kraju.

upala sam na sociologiju, budzet.
ma da, toi je uvek tezak. ali sta da se radi, valjda cu sledeci put imati vise srece i pameti.
smislila sam sta cu sledece godine :D
polagacu prijemni za psihologiju, da probam da upadnem na budzet, a ako ne uspem onda cu se prebaciti kao sto si rekao.
nemam nista protiv sociologije, bas naprotiv, ali psihologija mi je bas velika zelja, tako da cu sigurno probati opet :)

Onda barem daj strani jezik, bice ti za promil lakse sledece godine. Mada, ja bih na tvom mestu dao priliku sociologiji, mozda ti se svidi, jedan drugar sa faksa je bio u istoj situaciji kao i ti i sada ne zeli da se prebacuje na psihologiju :).

upala sam na sociologiju, budzet.
ma da, toi je uvek tezak. ali sta da se radi, valjda cu sledeci put imati vise srece i pameti.
smislila sam sta cu sledece godine :D
polagacu prijemni za psihologiju, da probam da upadnem na budzet, a ako ne uspem onda cu se prebaciti kao sto si rekao.
nemam nista protiv sociologije, bas naprotiv, ali psihologija mi je bas velika zelja, tako da cu sigurno probati opet :)

Neka je sa srecom, sociologija je mnogo lijep izbor :)
Moj ti je savjet da se sada posvetis prvoj godini faxa, pa ces do prijemnog iduce god vidjeti sta ces... Do tada ces rascistiti sama sa sobom sta zelis a sta ne. :)

Psihologiju bi svakako izučila sama podrobnije i detaljnije i zanemarila bi suvoparne i bespotrebne gluposti kojima ih kljukaju tamo.
ali onda ne bih mogla njom da se bavim.
Onda barem daj strani jezik, bice ti za promil lakse sledece godine. Mada, ja bih na tvom mestu dao priliku sociologiji, mozda ti se svidi, jedan drugar sa faksa je bio u istoj situaciji kao i ti i sada ne zeli da se prebacuje na psihologiju :).
ma dacu sveee :D
Neka je sa srecom, sociologija je mnogo lijep izbor :)
Moj ti je savjet da se sada posvetis prvoj godini faxa, pa ces do prijemnog iduce god vidjeti sta ces... Do tada ces rascistiti sama sa sobom sta zelis a sta ne. :)
hvala :)

Vidjeh da ste pominjali ETF :lol:
Pa da vam kaze iskusna etf-ovka, nije tesko upisati tesko je dici ruku na sebe nakon godinu dana mucenja :lol:

Salim se, nije toliko tesko, samo redovan rad kao i na svakom faxu, naravno pod uslovom da to volite :D

edit: ako sam ja izgurala tri godine, a mata mi nije bila jaca strana u srednjoj, onda svako moze :lol:

Poslednja izmena:
Ja nisam, drugarica jeste na ETF, kaže da je bilo preteško, nije prošla, a baš je dobra u mati, tako da ne znam šta bih ti rekla...

Mislim da je prošle godine bio teži prijemni. Ja sam radila.
Ali generalno mi smo mnogo jaka generacija za razliku od 95 koja je slaba, tako da nisu baš objektivni.

Isto i s mojim ortakom, a planirao je da proba i na pmf-u, što je verovatno i bolja opcija nego da guli ****** tamo deset godina i na kraju da se obesi od muke.

Potpisujem da MATF nije uopšte lakši od ETF-a. Jedino možda u tom smislu što su ETF-ovci malo raštrkani na sve strane, a mi smo samo u matematici.
Ali što se tiče obimnosti, količine učenja i težine gradiva, nije lakše nikako.
+ mi imamo 4 ispitna roka i predmeti su nam međusobno uslovljeni.

- - - - - - - - - -

Doduše, ja sam programer i jedva čekam da se otarasim matematike. :lol:

Back