Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Neup, hejt na sve to što se mnogo plaća a malo (dobre) muzike. Samo im Vranjković valja od repertoara...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Od juče sam počeo da puštam mačke napolju da prespavaju, i ovako stalno divljaju kad treba da ih ubacim unutra, i sad počne kiša, a obe se popele na drvo i neće da siđu. Ja se penjem da bih ih spustio, i one se opet vrate, i evo sad bleje na njemu, kisnu ko idioti.
Pa majku vam glupu
P. S. Petre,,samo sam povezala avatar![]()
Od juče sam počeo da puštam mačke napolju da prespavaju, i ovako stalno divljaju kad treba da ih ubacim unutra, i sad počne kiša, a obe se popele na drvo i neće da siđu. Ja se penjem da bih ih spustio, i one se opet vrate, i evo sad bleje na njemu, kisnu ko idioti.
Pa majku vam glupu
Pitanje je, Banzaji, kako si došla u situaciju da te muva lik od 30 godina. Što znači da si ga ili prihvatila, ili si četovala off-friend liste enivej. Tako da, i ti si delimično kriva![]()

Jesam, priznajem.![]()

Ne bih rekao... Imam te na fejsu, ako ne gresim, a ja nikada ne gresim, ne bi mi trebao nikakav povod tebe da muvam.
S druge strane tvoj izgled je ono sto ja volim kod devojke, pa je mozda moje misljenje malo pristrasno.
Ali ne, ne bih te krivio mnogo
P.S.
Ko tebi dade moderatora, odmah u bunar da skace![]()
a možda sam samo naivna što sam mislila da se iza zahtjeva ne kriju...loše namjere 
šta mi fali