Gloomy Sunday
Primećen član
- Poruka
- 610
Pa jesu ti bili rezultati prijemnog?
bice 10.
danas je bio test opste (ne)informisanosti. propala sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesu ti bili rezultati prijemnog?

bice 10.
danas je bio test opste (ne)informisanosti. propala sam![]()

Samo da rekneM da sam prošlu noć sanjala Akutu, Talu i, da li Glumi ili Abel, ne sjećam se, kako se vozimo u autu, tačnije Akuta vozi. Idemo niz neku planinu, a on brza, dok ja, partibrejker, sa zadnjeg sjedişta vičem da uspori. On nastavlja po svome, i završavamo prevrnuti pored puta, ali smo svi ok i srećni jer auto nije naše.
Čudno, ali ne pamtim kad sam imala normalniji san.
......
I da, predah danas papire za državljanstvo Srbije, i za 1,5 - 2 godine postaću "vaša"..![]()

na papiru sam bosansko-hercegovačka 

Mada, sa druge strane, mnogo je stresno zajebati godinu dana svog života zbog tog jednog glupog testa...tako da razumem sve u potpunosti koji drame oko prijemnog i ti si se direkt brinuo tada oko toga, sećam se...
Svako gleda iz svog ugla samo

S obzirom da prijemni nosi 60, znači da je jedan test podbacila,a to može da je košta budžeta na psihologiji, pošto je tamo svake godine izuzetno jaka navala.
Ne znam doduše kako stoji stvar sa samofinansiranjem, znam da se popuni, ali gde je donja granica ne znam.
Sve zavisi koliko ima iz srednje. Ako ima blizu maksimumu, onda valjda i nije toliko loše.

iz skole imam 35.94 (znaci imam ukupno 76.94), podbacila sam oi, bio je prilicno tezak test.