Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ahaha, bar si iskren :lol:

Ali ne mogu sad nista da pisem, prilicno sam zauzet. Ono, moram naci neki posao ili sam ga naebo....

Pozvao sam bivsu, sada u Americi, i ona se javila, ostavila da slusa 15/20 minuta... Napravi mi racun, pa moram da ga zaradim xD

Ah, nisam dobro objasnio. Isao sam do prodavnice, telefon mi se otkljucao u dzepu i pozvao sam. Ja nisam ni bio svestan, dok mi nije stigla poruka od drugara gde me je pitao sto sam ga opet zvao, kad ja pogledao u listing poziva, htelo je srce da me ocisti xD

A nemam nista, najiskrenije, proveo sam vreme citajuci, radeci i maltretirajuci se. Nisam imao vremena da sednem i da pisem. I to sto sam citao citao kasno uvece dok se ne uspavam, ili na pauzama na volontiranju.

Planiram sad da napisem nesto, imam i razlog, horor prica na temu Bozica... Biti ce zanimljivo.

A nemam nista, najiskrenije, proveo sam vreme citajuci, radeci i maltretirajuci se. Nisam imao vremena da sednem i da pisem.

Exactly, zar ne vidiš da se to kosi sa onim pređašnjim "poducavao sam sebe i obogacivao stil." jer ti stil ne možeš čitanjem da unapređuješ, već samim radom i pisanjem. To je i ono što je mali AristotelSRB ovde hteo da postigne, da besomučnim čitanjem dođe do savršenog i osobenog stila u pisanju. E pa ne ide to tako :D

Pa dobro, ako racunas saljive pesme drugarima i po neki status na fejsu stilske prirode onda mozes reci i da jesam.

Salu na stranu, poducavao sam sebe nekim osnovama pisanja i citao sam kako oblikovati recenice. Nemam nameru da kopiram procitano, vec da dodam svoje tome, ali za neke stvari i greske su mi se oci otvorile.

A skoro sam "obmanuo" devojku jednim romanticnim, krajnje klise tekstom. Samo ako uspem da ga nadjem xD

Ne znam... Kada si dosla, tek, tamo u onaj lipama okruzeni parkic, dok se ta zuta suknja nezno vijorila na vetru, ja sam se pogubio. Takvu eleganciju nisam sanjao, a kamoli zamislio da cu videti.

Ali nista ne moze da se poredisa trenutkom kada si mi prisla, samo da se pozdravimo. Ritam kojim je moje srce zaigralo bio je najlepsi. Veseo, odusevljen, u zanosu. Skidajuci naocare, nagnula si se napred, da me poljubis u obraz, samo kao "cao", a ja sam pak bio izgublhen u tim ocima. Tamnim, a opet punim svetlosti i srece, odzvanjajuci zvukovima mladosti i lepote. O mirisu i da ne pricam. Jer taj trenutak je neopisiv. Ispunjen aromom samo sto nisam poskocio, ili se pak, potpuno nasuprot tako ishitrenoj reakciji, istopio. A onda sam zapazio. Dodir andjela. Dodir stvorenja, tako cistog i nevinog, da sam se osetio nedostojnim. Ruka na ramenu, usne na obrazu i zvonkim, melodicnim glasom rekla mi je "Cao". Nasmejala se, a ja sam po ko zna koji put nasao put u svet maste i dozvolio belim biserima izmedju tih divnih, neznih usana da mi ga osvetle.

- - - - - - - - - -

Klasicno romanticno njesra od mene, ali nisam mogao da odolim :lol:

Eh, ali smesno je sto sam i ja toga svestan, ali nastalo je kao zajebancija na njenu sliku na fejsu.

Izvinjavam se sto ne koristim metafore tipa

"Ja te ne volim, samo skupljam tvoje plodove tamne,
čije sokove slatke prožderem sa crvima."

XD

Pa dobro ebemu mater, gde si baš to iskopao :lol:

Nije poenta u inovativnosti, već u iskrenosti, ono što si ti napisao deluje kao izveštačenost koju bi svako mogao da iscenira jer su to tako opšta mesta da opštije od toga bi bilo samo: "čim sam te video znao sam - ti si TA" Mada imaš i takve momente tu i tamo.
Pokušavaš da tom nedorečenošću i korišćenjem nekih apstraktnih imenica opišeš emociju al ja je nigde ne vidim. Sprdnja ili ne, deluje veoma neiskreno i izveštačeno, i samo glupa žena bi pala na to; mada, za takve se i koristi taj trip, šta znam.

Secas li se onih dana? Kada smo dane provodili na krilima maste? Ne? Kako je moguce? Zar se ne secas raznih ratova i specijalnih zadataka koje smo obavili? A kada smo bezali po stenama od lave? Cak ni onog istrebljivanja vampira raznim magijama?

Eh, druze, sta se s tobom desilo? Gde nestade tvoje detinjstvo? Nisi svestan da si gubljenjem tih secanja izgubio i veliki deo sebe? Ne znas da si izgubuio ono zadnje mesto gde si uvek mogao naci utehu? Zar si i mene zaboravio?

U redu je. Ja tebe nisam. Uvek cu se secati tebe. Ovo sto si postao necu zvati tvojim imenom. Necu dodavati detalje na vec savrsenu sliku, niti cu se truditi da ih upoznam. Znaj ja sam uvek tu. Ako se setis.

I ovo... To su bukvalno jedina dva teksta koja sam napisao :lol:

Boze sta ja radim od sebe nemam vremena :'(

Pa dobro ebemu mater, gde si baš to iskopao :lol:

Nije poenta u inovativnosti, već u iskrenosti, ono što si ti napisao deluje kao izveštačenost koju bi svako mogao da iscenira jer su to tako opšta mesta da opštije od toga bi bilo samo: "čim sam te video znao sam - ti si TA" Mada imaš i takve momente tu i tamo.
Pokušavaš da tom nedorečenošću i korišćenjem nekih apstraktnih imenica opišeš emociju al ja je nigde ne vidim. Sprdnja ili ne, deluje veoma neiskreno i izveštačeno, i samo glupa žena bi pala na to; mada, za takve se i koristi taj trip, šta znam.

Pa zapravo, nije iskreno :lol: Ja sam nasao ono sto trazim u nekome drugome, ko me, za razliku od ove, ne primecuje.

Odnosno, ona je takva da flertuje sa svima, ali ono, vuce ih za nos. Ja naravno, po priodi isti, provalim i kazem joj. Sve krene lepo, i ukapira ona da mi se previse priblizava i pocne da me kulira. Mislim imala je moment gde me uhvati za ruku i ne pusta, a onda ukapira i brze bolje se skloni. Nesto joj je pojebano detinjstvo i tvrdi da ne mzoe da voli, sta ga ja znam. Ebem ti moj zivot, kao ljubavni roman od sto dianara sa prvog kioska na koji naidjes :'(

Nije na odmet. Ako možda budem studirala u Bg, čula sam da je lakše dobiti smještaj u domu, da se imaju neke prednosti. U svakom slučaju, ne boli imati dvojno državljanstvo a i besplatno je. Sjećam se da ga je moj brat prije 5 godina platio oko 300 €. :aha:
Не значи ти ништа, пошто студенти из Републике Српске остварују идентична права као и студенти из Србије. А да ће ти значити, значиће... Кад за 6 до 8 година студирања перфектно савладаш екавицу можеш да ложиш људе у Републици Српској како си из Србије и оствариш право на:

а) Бесплатно преноћиште у мотелу (хотел је такође опције, само да није пун), доручак, 4-5 Нектар пива и осмех лијепе Добојке (ал' ајд' то сам платио комплиментом, мада би овде прошао са погледом преко Кур.ца Себастијана). - мој сценарио
б) Врућа јањетина, пиво док се не усереш, за комплетно друштво и коментар: Јеп'те мајку Вучићу! од власника кафана (неђе у подрињу) - сценарио колеге, студент из Републике Српске који је себе и колеге представио као студенте из Београда. Што и јесу, али капирам да је бар три пут провукао бре, чисто да човека не доводи у сумњу.

Ааааа... Република Српска...

То су најбољи и најпростодушнији људи које сам упознао.

Back