Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Pa taj test koriste da se na brz način rastosiljaju velikog broja ljudi. Zato je to velikim delom igra na sreću; nije pravedno, al' šta sad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa taj test koriste da se na brz način rastosiljaju velikog broja ljudi. Zato je to velikim delom igra na sreću; nije pravedno, al' šta sad...
A glumi, koliki ti je prosjek bio u srednjoj? (u te bodove se ne razumijem, kod nas nema prijemnih na većini fakulteta)
OI je jedan od najbesmislenijih testova, s obzirom da ga je nemoguće naučiti. Da imaš knjigu od 300 strana sa raznim informacijama, imalo bi smisla, ovako kad te pitaju ko je prvi francuski "podvodni" reditelj, možeš da se slikaš.
Znam da je prošle godine bilo pitanje "Koliko stubova ima na glavnoj Pošti?" Ceo život živim u Beogradu i dan danas ne znam koliko stubova ima.

Oni svejedno imaju kvotu i njima ništa ne znači koliko će ljudi da se prijavi. Nego im niko ne ukazuje na problem tog testa, verujem uz malo jaču inicijativu da bi to lako promenili, filozofski fakultet nije uopšte tvrdoglav i okrenut je ka studentima mnogo više nego Filološki recimo.

naravno da znaju, zena koja nam je delila test je rekla da autor istog porucuje da se ne nerviramo sto ne znamo, jer su pitanja preteska. bas sarmantno![]()
ako bi dali nesto lako, osecam da bi njih milion imalo 100 poena, a ne mogu toliko ljudi da prime.

Za psihologiju realno ne treba ni jedan ni drugi test, nego skroz treći ako mene pitate...Treba neki test sposobnosti i tvoje ličnosti, da se vidi da li si ti dovoljno tačan da budeš psiholog, a to što si nabubačio knjigu i znaš tonu glupih informacija, to se pre graniči sa ludilom nego sa normalnošću...
?
I ovako mi samo još jedan fali za budžet 

Ove godine su ga presrali sa potezima za šah i koja je koja pozicija...Za psihologiju realno ne treba ni jedan ni drugi test, nego skroz treći ako mene pitate...Treba neki test sposobnosti i tvoje ličnosti, da se vidi da li si ti dovoljno tačan da budeš psiholog, a to što si nabubačio knjigu i znaš tonu glupih informacija, to se pre graniči sa ludilom nego sa normalnošću...
Pa da, šteta što Gloomy neće postati jedan, s obzirom da ima tu crtu ludila u sebi xD

Cestitke Abel![]()
![]()

ma treba test znanja i inteligencije.
sta si ti upisala?
to se ne zove ludilo, to je neuroticizam.
naravno da cu postati, ima i sledeca godina. ovo mi je moto
Pogledajte prilog 333941
Ali mi je najbolje drugarica probala psihologiju i nije upala, falilo joj 2 boda, i to nešto slučajno pogrešila, a dobila negativne...
Baš bezveze...
Šta ti je to sutra cole, danas ili sutra?

e pa kasno videh, sad sam došao iz grada. Ja mogu sutra ili ne mogu uopšte, ponedeljak otpada, moram da učim za sledeći ispit. Danas jedan dao, jedan pao. Al' šta da mu radim, puca me loša sreća kod izvlačenja pitanja. Ostvarih uslov za budžet, a imam još rokova.
pa me ceka sugavi staroslovenski
ako prezivim do sedamnaestog, ima taj dan taaaaako da se odvalim, da zaboravim na sve ovo 
hahah (:

blago tebii, ja jos imam da bubacim i bubacim... a mislim da cu da izgubim razum zbog ove proklete knjizevnostipa me ceka sugavi staroslovenski
ako prezivim do sedamnaestog, ima taj dan taaaaako da se odvalim, da zaboravim na sve ovo
![]()
I bukvalno ću već dan nakon toga da zapalim za Beč, pao ne pao
Smorio sam se prvenstveno jer sam zacrtao da sve dam do četvrtog jula. I evo gde sam
Al' dobro, moram sledećeg puta da gledam svoje mogućnosti u odnosu na očekivanja xD Moja devojka je ta koja u jednom roku položi 10 ispita sa desetkama, eto čime mogu da se kurčim