Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa taj test koriste da se na brz način rastosiljaju velikog broja ljudi. Zato je to velikim delom igra na sreću; nije pravedno, al' šta sad...

Oni svejedno imaju kvotu i njima ništa ne znači koliko će ljudi da se prijavi. Nego im niko ne ukazuje na problem tog testa, verujem uz malo jaču inicijativu da bi to lako promenili, filozofski fakultet nije uopšte tvrdoglav i okrenut je ka studentima mnogo više nego Filološki recimo.

A glumi, koliki ti je prosjek bio u srednjoj? (u te bodove se ne razumijem, kod nas nema prijemnih na većini fakulteta)

4.64 4.71 4.08 4.54

OI je jedan od najbesmislenijih testova, s obzirom da ga je nemoguće naučiti. Da imaš knjigu od 300 strana sa raznim informacijama, imalo bi smisla, ovako kad te pitaju ko je prvi francuski "podvodni" reditelj, možeš da se slikaš.
Znam da je prošle godine bilo pitanje "Koliko stubova ima na glavnoj Pošti?" Ceo život živim u Beogradu i dan danas ne znam koliko stubova ima.

ili kad je obrezan isus, sto je bilo 2012. :D
mada to bih znala :think:

Oni svejedno imaju kvotu i njima ništa ne znači koliko će ljudi da se prijavi. Nego im niko ne ukazuje na problem tog testa, verujem uz malo jaču inicijativu da bi to lako promenili, filozofski fakultet nije uopšte tvrdoglav i okrenut je ka studentima mnogo više nego Filološki recimo.

naravno da znaju, zena koja nam je delila test je rekla da autor istog porucuje da se ne nerviramo sto ne znamo, jer su pitanja preteska. bas sarmantno :roll:
ako bi dali nesto lako, osecam da bi njih milion imalo 100 poena, a ne mogu toliko ljudi da prime.

- - - - - - - - - -

Pa taj test koriste da se na brz način rastosiljaju velikog broja ljudi. Zato je to velikim delom igra na sreću; nije pravedno, al' šta sad...

upravo :)

naravno da znaju, zena koja nam je delila test je rekla da autor istog porucuje da se ne nerviramo sto ne znamo, jer su pitanja preteska. bas sarmantno
icon_rolleyes.gif.pagespeed.ce.gScmGyq4VO.gif

ako bi dali nesto lako, osecam da bi njih milion imalo 100 poena, a ne mogu toliko ljudi da prime.

Postoje načini da se te liste srede bez obzira na isti broj poena. Daje se prednost određenim bodovima i kada je isto, bodovi iz škole itd.
Problem je što oni koji imaju ingerencije oko promene načina testiranja imaju pametnija posla, a studenti kad upadnu više nikad ni ne razmišljaju o prijemnom, a kamoli da potežu inicijativu za promenu.

Ove godine su ga presrali sa potezima za šah i koja je koja pozicija...:lol: Za psihologiju realno ne treba ni jedan ni drugi test, nego skroz treći ako mene pitate...Treba neki test sposobnosti i tvoje ličnosti, da se vidi da li si ti dovoljno tačan da budeš psiholog, a to što si nabubačio knjigu i znaš tonu glupih informacija, to se pre graniči sa ludilom nego sa normalnošću...

Ove godine su ga presrali sa potezima za šah i koja je koja pozicija...:lol: Za psihologiju realno ne treba ni jedan ni drugi test, nego skroz treći ako mene pitate...Treba neki test sposobnosti i tvoje ličnosti, da se vidi da li si ti dovoljno tačan da budeš psiholog, a to što si nabubačio knjigu i znaš tonu glupih informacija, to se pre graniči sa ludilom nego sa normalnošću...

ma treba test znanja i inteligencije.
sta si ti upisala?

Pa da, šteta što Gloomy neće postati jedan, s obzirom da ima tu crtu ludila u sebi xD

to se ne zove ludilo, to je neuroticizam.
naravno da cu postati, ima i sledeca godina. ovo mi je moto :lol:
thumb_501.png

e pa kasno videh, sad sam došao iz grada. Ja mogu sutra ili ne mogu uopšte, ponedeljak otpada, moram da učim za sledeći ispit. Danas jedan dao, jedan pao. Al' šta da mu radim, puca me loša sreća kod izvlačenja pitanja. Ostvarih uslov za budžet, a imam još rokova.

- - - - - - - - - -

Abel štrebeeeru!!!
Uh sad si ga naebala kad te prigrabimo :evil:

e pa kasno videh, sad sam došao iz grada. Ja mogu sutra ili ne mogu uopšte, ponedeljak otpada, moram da učim za sledeći ispit. Danas jedan dao, jedan pao. Al' šta da mu radim, puca me loša sreća kod izvlačenja pitanja. Ostvarih uslov za budžet, a imam još rokova.

blago tebii, ja jos imam da bubacim i bubacim... a mislim da cu da izgubim razum zbog ove proklete knjizevnosti :besna: pa me ceka sugavi staroslovenski :sad2: ako prezivim do sedamnaestog, ima taj dan taaaaako da se odvalim, da zaboravim na sve ovo :sad2:

naravno da cu postati, ima i sledeca godina. ovo mi je moto :lol:
Pogledajte prilog 333941
hahah (:
A ozbiljno, nemoj nikako da odustajes, ako je to jedino sto te stvarno zanima. moja sestra prosle godine uopste nije upala, ali pokusala je ipak i ove i na budzetu je sada. mnogi i upisu iz drugog puta, tako da probaj. a i mozda sledece godine ljudi maalo olade s psihologijom i navale na nesto drugo, pa bude koliko-toliko slabija konkurencija :)

Glumi uvek može da šljaka tokom godine do sledećeg ispita i da je boli jaje da l' je na budžetu ili ne. Jer posle za drugu godinu sve zavisi od nje, dok je za prvu više igra na sreću. Znam jednog lika koji je prošle fejlovao da upadne na budžet, i čekao ovu godinu, i isto mu se desilo. I sad kaže da će opet čekati sledeću godinu, a ne vidim nikakvu poentu da sedi godinu dana i da opet zasere stvar, a da se ne potrudi makar da zaradi nešto pa barem na sf-u da bude.

blago tebii, ja jos imam da bubacim i bubacim... a mislim da cu da izgubim razum zbog ove proklete knjizevnosti :besna: pa me ceka sugavi staroslovenski :sad2: ako prezivim do sedamnaestog, ima taj dan taaaaako da se odvalim, da zaboravim na sve ovo :sad2:

Ja 19-og imam poslednji u ovom roku :) I bukvalno ću već dan nakon toga da zapalim za Beč, pao ne pao :mrgreen: Smorio sam se prvenstveno jer sam zacrtao da sve dam do četvrtog jula. I evo gde sam :lol: Al' dobro, moram sledećeg puta da gledam svoje mogućnosti u odnosu na očekivanja xD Moja devojka je ta koja u jednom roku položi 10 ispita sa desetkama, eto čime mogu da se kurčim :cool:

Back