Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Bosankica:Stojan je u brdima.Manjim nego ti al' opet u brdima.
@ Stojan:Što da ne?Jeftinije bi me to izašlo nego provod u NS-u.

Što se snega tiče-ovde suvo skroz.Ništa ne pada,samo malo 'ladno.

Pa to i ja kazem, ovde da odem na neku usranu zurkicu moram da dam barem 20 evra... :lol: Ovako barem proputujem, prodjem Becom, silujem koju neznanku, klasika... :mrgreen:

Морам купити уџбеник социологије, иако већ имам један, скоро нов. Не памтим да ми је било жаливије дати 10 евра. Ебемти паре погане.

Овај човек је легенда. Зрачи позитивном енергијом, из очију му избија живот, што се заиста ретко среће. Поред тога је и добар познавалац Јесењина, а уз то и добар интерпретатор његове уметности.

До краја следеће године имам намеру научити руски, тек толико да могу читати без проблема, а почињем од суботе.
То ми је један од неколико циљева за наредну годину, које ако не остварим, идем или у манастир, или у војску, или у свет (ко луталица, не господин).
Овако више не иде! :шакаосто:

Mrzi me da trazim slike odgovarajuce velicine, a i kad god pokusam da promenim avatar ono me odloguje, jedino sam ovaj avatar uspeo staviti zato sto je velicina 100x100...potrazicu sutra neki drugi, evo obecajem... :P

- - - - - - - - - -

Што би Сократ реко, не могу се наљутити на будалу кад ме увреди, баш као што се не могу наљутити на коња кад ме ритне, бесмислено је. :mrgreen:

Vazi mališa. :)

Let+it+Snow+Somewhere+else.jpg

:lol:

Мене он, богами неће лечити,
ни он ни било који други доктор.

Докле год ме буде служило здравље, ја ћу живети како живим,
чим се будем тешко разболео, рикњавам ома, и ту даљег говора нема.

Боље да живим ко цар макар и тријес година, него да спрцам седамдес` година у неком квазиживотном-вегетативном облику.

Мене он, богами неће лечити,
ни он ни било који други доктор.

Докле год ме буде служило здравље, ја ћу живети како живим,
чим се будем тешко разболео, рикњавам ома, и ту даљег говора нема.

Боље да живим ко цар макар и тријес година, него да спрцам седамдес` година у неком квазиживотном-вегетативном облику.

:hahaha:

Apsolutno se slazem. Jezim se na samu pomisao duboke starosti. :sad2:

Back