- Poruka
- 1.753
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znas ti da sam ja dobrica,moze covek na 'leba da me maze.![]()
Ma koga da postede bre? Nasa ckola ce prva da kaze "Draga deco, na casove da doletite"
Gloomy pst, moramo da mu se ulizujemo, jednom ce nas leciti. Ko zna sta sve moze da nam da, jedna pogresna dijagnoza i cao cao![]()

''
ja cem pandrknem do trijeste svejedno. bila danas kod neke lude ruskinje i kaze zena da sam propala. mada nije mi nista novo otkrila, osim da bi mi deca, ako bih ih sada dobila, u nekom trenutku zazalila sto su ziva, toliko su mi hormoni u disbalansu. tj. manje-vise svaki zdravstveni i psihicki problem koji ja imam prouzrokovan je nekim minimalnim hormonskim disbalansom moje majke (u periodu trudnoce), a moji hormoni su u sto puta gorem stanju. i jajnici mi sviraju kurrcu, tako da je pitanje da li cu, uopste, i moci da imam decu. tako bar ona kaze.
tako da petar ne moze mnogo da me sjebe, cak i ako se ne ubijem sama, jer pored alchajmera, dijabetesa, raka itd, itd. necu ja doziveti da me on pregleda.
****** mi mater ako znam sto sam pisala ovo![]()

Al ipak je čudno kako manje pijem radnim danima neg' ranijeSredicemo ti nesto preko veze
Inace ovo je veoooma optimisticno razmisljanje, prosto me ubi. Znas sta uradi zena kada joj kazu da ne moze da zatrudnii? Zatrudni. I da, postoji taj "rok trajanja" jajnika ali previse se oslanjas na te dijagnoze draga moja. PreviseZa hormone postoje lekovi i terapija, nista sto ne mozes da sredis.
Ja sutra idem na komisiju za Cigotu, mesec dana sam skupljala upute za krv za razne pickematerine i ako oni kazu ne sve pada u vodu. Wish me luck!
I da, dobro vece hah![]()

Glumi, ne brini, nisi jedina osuđena na propast
Inače ja sam se na pauzi između predavanja nalivao pivom i rakijom ko idiot, posle sam na predavanju obnevideo, boga oca nisam čuo nit' zapamtioAl ipak je čudno kako manje pijem radnim danima neg' ranije

Mrzim kada me ljudi čak i malkice zakače u autobusu, da ne pričam kad legnu na mene, one babe pogotovo, tad im ebem mater i odgurnem dovraga. Mada se ne bih bunio kad bi se neka, na primer Banzaj, očešala o mene, i to prednjom stranom.
Čisto da ne prođe dan a da nisam napravio komentar za Banzajino poprsje xD

Eb'ga, neko u glavi neko u sisama 

haha al nisi skontala poentuEb'ga, neko u glavi neko u sisama
Poenta mog sprdanja sada jeste da dokažem da ti moraš svakome da odgovoriš, kao što si i na Lakijevo "Dobro veče" odgovorila iako nužno nije potrebno. Laks, bez uvrede al ebemu mater, dobro veče stvarno nije način da se započne diskusija odnosno da ti neko odgovori
Izuzev Banzaji koja jednostavno mora, kao da joj je to dužnost