Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došao jutros iz kavane, pio do 5 :lol: I sad kao, ustaću još i na predavanje u 10, podesio alarm, sve kul, kad ono, ustao sam malopre :rotf: I osećam grižu savest što ne odoh na predavanje, ne zbog samog predavanja već zbog toga što ću gubiti bodove jer nisam prisustvovao. Ovako je to najdosadnije predavanje koje imamo jer je profa jednostavno retardiran i priča nebitne stvari.
Ako ništa, barem sam se dobrano napio sinoć, prvo pivo pa malo belog vina pa kajsijevače i onda pivo do jutra :cool:

Inače da se nadovežem na onu priču o Marčelu, samo da bih bitnu stvar rekao:
-prvo: postoje mnogo kvalitetniji reperi kod nas, tipa Kentvejt koji se polako afirmiše jer je potpisao ugovor za onu izdavačku kuću...hmm, sad ne mogu da se setim, no nebitno - Struka je tamo. Prso mi mozak :mrgreen: Izbacio čovek novi EP koji ebe mame.
-druga stvar, ova nova Marčelova pesma je u stvari samo prerađena verzija Immortal Technique-ove pesme "Dance with the devil" poslušajte to da vidite šta je maestralnost a šta je loša kopija(Marčelo verzija). Hvala apsolutu koji mi je otvorio oči što se poređenja tiče :)

Pa ne znam tačno :D Kod svih profesora je drukčije, kamoli na drugom faksu tek :mrgreen:
Neki daju po 10 bodova, mislim da je to neki standard.
Na drami nam čak ništa i ne daje, već računa 10% učešće na času, 30% učešće u hermeneutičkim vežbama, a fazon je što ona nikad ne vodi evidenciju ko šta priča ili se javlja. Jer, ja bih zasigurno već imao neke bodove jer sam pokretao diskusije, ali ebiga.
Za antičke poetike dobijamo po 30 bodova, i tu verovatno svaki čas znači nešto, ne znam koliko tačno časova imamo, treba da izračunam pa da skontam(izgubio sam jedan čas i tu, ne mogu ustati ujutru majku mu xD).
Evo sad vidim da za IOK 10 bodova dobijamo, što je njesra koliko je malo. I ne isplati se ići koliko je dosadan čovek :lol:

ja sve mislio ako budes na 60% predavanja, dobijes sve bodove.

Ne znam od koga si čuo al to nikako nije logično :lol: Da je tako, mnogi strateški ne bi dolazili na neke časove.

Pa ne znam tačno :D Kod svih profesora je drukčije, kamoli na drugom faksu tek :mrgreen:
Neki daju po 10 bodova, mislim da je to neki standard.
Na drami nam čak ništa i ne daje, već računa 10% učešće na času, 30% učešće u hermeneutičkim vežbama, a fazon je što ona nikad ne vodi evidenciju ko šta priča ili se javlja. Jer, ja bih zasigurno već imao neke bodove jer sam pokretao diskusije, ali ebiga.
Za antičke poetike dobijamo po 30 bodova, i tu verovatno svaki čas znači nešto, ne znam koliko tačno časova imamo, treba da izračunam pa da skontam(izgubio sam jedan čas i tu, ne mogu ustati ujutru majku mu xD).
Evo sad vidim da za IOK 10 bodova dobijamo, što je njesra koliko je malo. I ne isplati se ići koliko je dosadan čovek :lol:

Ne znam od koga si čuo al to nikako nije logično :lol: Da je tako, mnogi strateški ne bi dolazili na neke časove.

a iebo te zivot
sta kao ko se nadise vise onog smradnog vazduha iz amfiteatra, taj zasluzuje bolju ocenu.

meni faks 40 kilometara od kuce, da nije, isao bih na svako, ovako mi mrsko ustajati kad ionako nema nista bez ucenja. da je matematika, pa hajd, al koji cu ****** slusat istoriju 6 sati

materimebem, po bolonji

Pa gledaj, bolje barem da se ta bolonja iskoristi na najbolji način, odnosno u našu korist :lol: TO je kul kad imaš predmete gde predispitne obaveze koje su npr: aktivnost na času i referati. To je nama kod Kvasa na poetikama i tragičkom junaku super, jer profa je carina koja te bukvalno moli da odgovoriš nešto da bi ti dao plus za aktivnost :lol: I što je najbolje, nema minusa. Ne znaš ne znaš, i to je to :)
Pritom, kod nekih uvek može da te upiše neko drugi ako zna broj indeksa. Ja već znam napamet za neke ljude :lol: Problem nastaje na IOKu gde Loma traži i potpis. E tu već ne može :mrgreen: Prca nas žešće sa svojim glupostima koje su nevezane za predmet, a još ne možeš da se izvučeš ni na koji način -.-

Najinteresantnija stvar je to što neki profesori odnijaju da primene Bolonju i rade po starom sistemu, a drugi su fanatični u njenoj primeni. To se vuče godinama i niko ne daje pet para. Sve u svemu, mešani sistem koji treba zaštititi, možda jednog dana univerziteti širom sveta počnu da primenjuju Beograd. :mrgreen:

od aktivnosti na casovima (pogotovo na vezbama) mi se povraca. bas kad vidim onu bagru iz prvih redova kako se utrkuju ko ce pre dici ruku, poseko bih im ih.
hajd kad vas je manje, onda okej, mozete kolko tolko normalno ucestvovati na casovima. al nas bude preko 100 na predavanju, a ima 10ak nalozenih cura od kojih, sve i kad bih hteo, ne bih mogao doci do reci.

ma kad naucim moze me povuc za kitu sa prisustvom i vezbama, a ebemise za prosek, ionako ne planiram ostati na faksu ko asistent, ne mogu se zamisliti u ulogama predavaca nikako.

ovaj kolokvijum sam odradio relativno dobro, ocekujem osmicu, eventualno devetku.
ucimo za zivot, a ne za skolu, ne? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back