Ekriven
Primećen član
- Poruka
- 794
Au, još malo pa nova tema Puba. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta'š kad tinejdžeri nisu ljudi, već stoka i ne iebu.

Aj laku noć. :baca se u svoj fino hladan krevet: :3Može.Aj laku noć. :baca se u svoj fino hladan krevet: :3
:vec je u svom ne bas fino hladnom krevetu:Доминантна,немој нам рећи да си још и садиста! xD

I sad kao, ustaću još i na predavanje u 10, podesio alarm, sve kul, kad ono, ustao sam malopre
I osećam grižu savest što ne odoh na predavanje, ne zbog samog predavanja već zbog toga što ću gubiti bodove jer nisam prisustvovao. Ovako je to najdosadnije predavanje koje imamo jer je profa jednostavno retardiran i priča nebitne stvari.
Izbacio čovek novi EP koji ebe mame.

već zbog toga što ću gubiti bodove jer nisam prisustvovao.

ja sve mislio ako budes na 60% predavanja, dobijes sve bodove.
Da je tako, mnogi strateški ne bi dolazili na neke časove.Pa ne znam tačnoKod svih profesora je drukčije, kamoli na drugom faksu tek
Neki daju po 10 bodova, mislim da je to neki standard.
Na drami nam čak ništa i ne daje, već računa 10% učešće na času, 30% učešće u hermeneutičkim vežbama, a fazon je što ona nikad ne vodi evidenciju ko šta priča ili se javlja. Jer, ja bih zasigurno već imao neke bodove jer sam pokretao diskusije, ali ebiga.
Za antičke poetike dobijamo po 30 bodova, i tu verovatno svaki čas znači nešto, ne znam koliko tačno časova imamo, treba da izračunam pa da skontam(izgubio sam jedan čas i tu, ne mogu ustati ujutru majku mu xD).
Evo sad vidim da za IOK 10 bodova dobijamo, što je njesra koliko je malo. I ne isplati se ići koliko je dosadan čovek
Ne znam od koga si čuo al to nikako nije logičnoDa je tako, mnogi strateški ne bi dolazili na neke časove.
TO je kul kad imaš predmete gde predispitne obaveze koje su npr: aktivnost na času i referati. To je nama kod Kvasa na poetikama i tragičkom junaku super, jer profa je carina koja te bukvalno moli da odgovoriš nešto da bi ti dao plus za aktivnost
I što je najbolje, nema minusa. Ne znaš ne znaš, i to je to 
Problem nastaje na IOKu gde Loma traži i potpis. E tu već ne može
Prca nas žešće sa svojim glupostima koje su nevezane za predmet, a još ne možeš da se izvučeš ni na koji način -.-

Talo, veoma originalno si iskoristila dvije'iljaditi post![]()
![]()