Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
Vojna Akademija. A oklen ja znam kak'i se filmovi puštaju u Podgorici?
Ljudi moji, filmovizija je zakon.
Jeste ako nemaš kinte, kao ja, da ideš u bioskop, kinoteku i tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vojna Akademija. A oklen ja znam kak'i se filmovi puštaju u Podgorici?
Ljudi moji, filmovizija je zakon.
Očekivano? Pa očekujem kvalitetan rep, a ova pema je običan prosek. Provlači udarac na crkvu kroz previše mlaku priču.
Naravno, ovo je potpuno subjektivno mišljenje, meni je npr. onaj album sa filterima sasvim korektno odrađen.
Što bezvezne? Pročitao sam par recenzija i nisu ispale loše.

Sveštenici nek' budu srećni što ih narod još ne kamenuje a zaslužili su.
Jebbem ti argument. Prosvetli me šta je to nadprosečni rep, bar kod nas, potšo sam ja idiot.
Kako to provlači udarac na crkvu, i šta je problem. Crkva nam je toliko politička, a tolicno duhovna ili ti verska institucija, koja igra kako Vučić kaže. Daj bolji argument.
Nisam ni rekao suprotno, samo kažem da mi udarac na crkvu kroz ovu pesmu deluje previše slabo.
Ako ti ovu pesmu svrstavaš u nadprosečni rep onda ok.
Odlično je udario na crkvu u pesmi "pismo vanzemaljcu" ova mu dođe kao neko forsiranje...
Lekar glumi da nece mito
a pop da mu je sve Hristos
dok se pod mantijom igra kitom
i merka s klinkom
Okej, ne kontam, trebo je da jače udari na crkvu i to je jebenna zamerka?
Kako ne volim kada neko nema pametniji razlog nego se uhvati nekog šuntavog, prvo: pesma nije o jebennim popovima nego o jebbenom idiotu.
Pop i stanje u crkvi mu dođu kao usputna stvar, koja je tu samo koliko da se spomene, a ne da se prioritetizuje.
Normalno da je jeste nadprosečni rep, barem kada je u pitanju Srp.
Da ne bude da te iskuliraše --->![]()

Saču udarim kontru svima.. rep je sranjee.

Dobar je Marčelo,ali pošto se kod nas ne zna za bolje,on je nadprosečan. On je kao golf 2 zapravo...
Ovo mi je najjači komentar na yt :
1. Marchelo
2.
3.
4. Andrić
5. Dostojevski
( inače ima 180 lajkova)
Mislim...

Treba mi vase misljenje o necemu.
Znam da me riba laze i to oko gluposti,neke price su vise kurcenje,a neke su bome ozbiljnije.
Sad mene muci dilema,jel ona to mene laze jer hoce da ispadne kul u mojim ocima ili me laze jer me testira?
Treba mi vase misljenje o necemu.
Znam da me riba laze i to oko gluposti,neke price su vise kurcenje,a neke su bome ozbiljnije.
Sad mene muci dilema,jel ona to mene laze jer hoce da ispadne kul u mojim ocima ili me laze jer me testira?
Dobar je Marčelo,ali pošto se kod nas ne zna za bolje,on je nadprosečan. On je kao golf 2 zapravo...
Ovo mi je najjači komentar na yt :
1. Marchelo
2.
3.
4. Andrić
5. Dostojevski
( inače ima 180 lajkova)
Mislim...

Saču udarim kontru svima.. rep je sranjee.
kad sam ja poslednji put sebi postavila takvo pitanje, ispostavilo se da je lik jednostavno patoloski lazov.

ALO BA ne zanima me matematika već šta sam dobila iz ENGLESKOG, tj. ti šta si dobio![]()
bem ti permutacije i varijacije i matematiku uhhhh