Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očekivano? Pa očekujem kvalitetan rep, a ova pema je običan prosek. Provlači udarac na crkvu kroz previše mlaku priču.
Naravno, ovo je potpuno subjektivno mišljenje, meni je npr. onaj album sa filterima sasvim korektno odrađen.

Što bezvezne? Pročitao sam par recenzija i nisu ispale loše.

Jebbem ti argument. Prosvetli me šta je to nadprosečni rep, bar kod nas, potšo sam ja idiot.
Kako to provlači udarac na crkvu, i šta je problem. Crkva nam je toliko politička, a tolicno duhovna ili ti verska institucija, koja igra kako Vučić kaže. Daj bolji argument.

TLOS junior :hahaha:
amXNMOV_460sa.gif

Sveštenici nek' budu srećni što ih narod još ne kamenuje a zaslužili su.

Nisam ni rekao suprotno, samo kažem da mi udarac na crkvu kroz ovu pesmu deluje previše slabo.

Jebbem ti argument. Prosvetli me šta je to nadprosečni rep, bar kod nas, potšo sam ja idiot.
Kako to provlači udarac na crkvu, i šta je problem. Crkva nam je toliko politička, a tolicno duhovna ili ti verska institucija, koja igra kako Vučić kaže. Daj bolji argument.

Ako ti ovu pesmu svrstavaš u nadprosečni rep onda ok.
Odlično je udario na crkvu u pesmi "pismo vanzemaljcu" ova mu dođe kao neko forsiranje...

Lekar glumi da nece mito
a pop da mu je sve Hristos
dok se pod mantijom igra kitom
i merka s klinkom

Nisam ni rekao suprotno, samo kažem da mi udarac na crkvu kroz ovu pesmu deluje previše slabo.

Ako ti ovu pesmu svrstavaš u nadprosečni rep onda ok.
Odlično je udario na crkvu u pesmi "pismo vanzemaljcu" ova mu dođe kao neko forsiranje...

Lekar glumi da nece mito
a pop da mu je sve Hristos
dok se pod mantijom igra kitom
i merka s klinkom

Okej, ne kontam, trebo je da jače udari na crkvu i to je jebenna zamerka?

Kako ne volim kada neko nema pametniji razlog nego se uhvati nekog šuntavog, prvo: pesma nije o jebennim popovima nego o jebbenom idiotu.
Pop i stanje u crkvi mu dođu kao usputna stvar, koja je tu samo koliko da se spomene, a ne da se prioritetizuje.

Normalno da je jeste nadprosečni rep, barem kada je u pitanju Srp.

Poslednja izmena:
Okej, ne kontam, trebo je da jače udari na crkvu i to je jebenna zamerka?

Kako ne volim kada neko nema pametniji razlog nego se uhvati nekog šuntavog, prvo: pesma nije o jebennim popovima nego o jebbenom idiotu.
Pop i stanje u crkvi mu dođu kao usputna stvar, koja je tu samo koliko da se spomene, a ne da se prioritetizuje.

Normalno da je jeste nadprosečni rep, barem kada je u pitanju Srp.

Kao što sam već rek'o, sama priča mi je previše mlaka, i još više prežvakana. Iako ne slušam rep osim Marčela i kao klinac BS, znam brdo pesama koje imaju sličnu priču.

Verovatno ima još dosta domaćih repera koji zaslužuju pažnju, ali ja nisam neki ljubitelj istog, tako da ne mogu suditi o opštem kvalitetu domaćeg repa.

Treba mi vase misljenje o necemu.
Znam da me riba laze i to oko gluposti,neke price su vise kurcenje,a neke su bome ozbiljnije.
Sad mene muci dilema,jel ona to mene laze jer hoce da ispadne kul u mojim ocima ili me laze jer me testira?

Ima ljudi koji jednostavno vole da lažu, i to im je normalno. Ako ona laže o stvarima koje je prikazuju u pozitivnom svjetlu, veoma je moguće da to radi samo da bi ti se više svidjela.

Treba mi vase misljenje o necemu.
Znam da me riba laze i to oko gluposti,neke price su vise kurcenje,a neke su bome ozbiljnije.
Sad mene muci dilema,jel ona to mene laze jer hoce da ispadne kul u mojim ocima ili me laze jer me testira?

Nemam pojma, niti znam kakve ti je lazi napricala niti kako ih je ispricala niti koji *****...od ta dva bice da zeli ispasti kul.

Dobar je Marčelo,ali pošto se kod nas ne zna za bolje,on je nadprosečan. On je kao golf 2 zapravo...
Ovo mi je najjači komentar na yt :
1. Marchelo
2.
3.
4. Andrić
5. Dostojevski

( inače ima 180 lajkova)
Mislim...

Управо добих суицидалне мисли! :eek:

- - - - - - - - - -

Saču udarim kontru svima.. rep je sranjee.

Ни ја га не готивим баш нешто.
Више волим неку озбиљнију музику,а горенаведену "уметност" у мзику ни не сврставам. ;)

- - - - - - - - - -

kad sam ja poslednji put sebi postavila takvo pitanje, ispostavilo se da je lik jednostavno patoloski lazov.

Хехехе,добро да си ти урадила исцрпну психоанализу! :cool: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back