Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A je'
Čuš, čuš dijete, ololololo :lol:
Ma nemo' da ti je.bem... :mrgreen: Ja ću praviti krofnice, a ti ih prodavaj...nabaviću ti i kostim. :mrgreen:
A što ću, al najjače mi je bilo kad me drugarski zagrli ovaj jedan i veli "nema niko da te dira, JEL TO JASNO!?" ja reko sad će i ovaj da se bije
Svakako, nemam ništa pametnije da radim, doduše prodavanje krofnica je sjajna stvar, ali kuvaaaani kukuruuuuz je ipak nenadjebiv.

A što ću, al najjače mi je bilo kad me drugarski zagrli ovaj jedan i veli "nema niko da te dira, JEL TO JASNO!?" ja reko sad će i ovaj da se bije
Svakako, nemam ništa pametnije da radim, doduše prodavanje krofnica je sjajna stvar, ali kuvaaaani kukuruuuuz je ipak nenadjebiv.

Hahaha, mogu da zamislim tu situaciju... :lol:
A jes' vala, tamo bilo šta da prodaješ zaradićeš...gledam onu bandu devojaka što prodaju ruze, ubiše se ribe od posla, a jedna ruza po 5-10 evra, lol
Kukuruuz je pobedio, ja plačem kad vidim one likove, još kad naleti jedan sa govornom manom...prevrtanje. :mrgreen:

Otiša sam :bye:

Kad si na meti bandi od deset retarda neiživljenih, naravno da ćeš bežati, nećeš biti toliko glup da pokušaš da ispadneš hrabar :lol:

Tako je moj ortak završio u urgentnom... ja sam se kao mlađi tukao, pa sam bogami i dosta puta ebo mater drugom :D To kad je bila ferplej. Nemam silu al' imam žilu :per:

Ljudi, ja idem sad da se pakujem, a pravo da vam kazem pokusavam da ne smazem ovaj sendvic sto mi stoji ovde kao sutra za put...:lol: Ko ga šiša i ovako ce svi poneti 50 sendvica, tako da nece biti problema za glad...Aj, javljam vam se u ponedeljak, ako se vratim u jednom komadu...Budite mi pozdravljeni...:cao:

@Fani neki od nas čuvaju liniju i ne jedu poslije 6 :sad2:

@Ekriven prijatno :P

D fak...pa čuvam i ja liniju, kako ne čuvam, ne jedem do 6, barem ne mnogo, a tek posle 6 kidam... :lol:

Uvijek su mi najjači bili oni koji kukaju kako su gladni.
Aj sad fora tipa zašto crnogorac plače sjeo na ekser muka mu da ustane hahahahaaaaaa
jk
srs

Jadne zene su uvek gladne...jednom me neka malo umišljena dzugarica iznervira sa tom kuknjavom i ja je lepo pitam kako moze biti gladna, a uvek je tako puna sebe i tu krenu kletve, čini, ma svašta... :lol:
A one mršavice večito drze neku dijetu zato što su debele...:aha:

Znam taj... :mrgreen:

Odoh i ja, odgledam neki film pa na spavanjac oko 4-5... :mrgreen:

2ahg.png

'bro vece :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back