- Poruka
- 6.981
Ју,Боже! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sledite svoje instinkte kroz igru i zabavu!
Moj instinkt je da napuderisanu kurveštinu očistim mlazom mojih spermatozoida

Šta se ceriš, nemoj istom metodom da i tebi skinem smešak s lica![]()

Неће мене Директ. 

Ma da li Direkt može da prebije ikoga
Ovdje je veličina pa može da se kurči

Sad se vadi da ga ne bi direkt prebio kad ga sretne...
E, narode, idem na matursku nocas...tj. sutra u cik zore, od pola 5...

Tu sam ja čitavo vrijeme, nego mi bio smor da pišem ištaTheory! Pa gdje si ti čovječe
Welcome back![]()

A ti mi iz Podgorice nešto vičeš
Pa moja snaga nije u mišićima već u jeziku, bijač. Ne može svako biti jak na isti način. Al' ako je potrebno da nekog isprebijam onda lopatom po labrnji pa sagorim telo u kiselini![]()

Ti jezikom navali idući put kad zagusti!

Pa meni je draže dobiti batine nego pobjeći. Ne govorim ovo kao da sam sila, nisam nešto jak iskrenoA ako ništa drugo, barem brzo trčim![]()

Praštaj, nisam čitao prethodne stranice. Šta je ovo s kuvanjem? Ti si trgovinsku završio?Ja sam još pre dva dana stigao, mašino.![]()
Pa meni je draže dobiti batine nego pobjeći. Ne govorim ovo kao da sam sila, nisam nešto jak iskreno
Praštaj, nisam čitao prethodne stranice. Šta je ovo s kuvanjem? Ti si trgovinsku završio?

Kad si već spomenuo, danas me umalo prebila 3 maturanta, jer sam u prolazu jednog lika odgurnuo od sebe kad me gurao u gužvi, da ne povjeruješJao, kako seruckaš, Teo, kad si se ti zadnji put potukao, svega ti?
Nisam trgovinsku, prešaltao sam u kuvara. Ma išao bzv da nađem neki poslić, mislio sam da ću se pola dana kupati, pola raditi, kad ono prc...e, upoznao sam nekog Podgoričanina, Ivan se zove, visok, mršav, mozda ga znaš, mafija je tako kao ti.. .![]()
I onda neki naletiše i htjedoše s ovima da se pobiju, osjećao sam se ko kuče neko 
Kad si već spomenuo, danas me umalo prebila 3 maturanta, jer sam u prolazu jednog lika odgurnuo od sebe kad me gurao u gužvi, da ne povjeruješI onda neki naletiše i htjedoše s ovima da se pobiju, osjećao sam se ko kuče neko
Hahah, ti se baš nimalo nisi raspitao prije nego što si otišao. Sigurno ću ga se sjetiti kad si mi dao ovako konkretne opise haha Podgorica je metropola, otkud ja da znam svakoga.

Moj grad.
Milorade pogledaj ovo,ako vec nisi,a i ostali mozetete![]()

I da jesu, da smo zdravošto te ne izgaziše otac i hebo...ccc
A ti drugi te kao branili, a?
Ma jesam za drugi restoran, ali nije više bilo mesta tamo, meh... Ma nije ni bitno, znam samo da je lik lud 200/h...![]()
I da jesu, da smo zdravo
Ma došli niotkud, "što ćete dijete da bijete" fazon
Biće bolje iduće godine (ako ne nađeš ništa drugo u međuvremenu), vidi da prodaješ krofnice u Sutomore ili nešto slično

Ja ću praviti krofnice, a ti ih prodavaj...nabaviću ti i kostim.