Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što jednostavno ne gledaš Breaking Bad, najprejebeniju seriju ikad. Batali jeftine akcije i ostale pićke majčine, this is tha' real deal :cool:
Pogle ocenu najnovije epizode
http://www.imdb.com/title/tt2301451/?ref_=tt_ep_pr

Zapiso sam onu seriju sto si mi dao na pdf-u i flma videcu i ovu da pogledam,ako budem imao vremena,ali ocu gledam veceras neku akciju,po mogucustvu spijunsku il nes na tu foru,kenjam i ja malo...

Ja se fokusiram ili na filmove ili serije, a sad su serije aktuelne pa dugo nisam gledao nešto, ali ako nisi, baci oko na Fast and Furious 6.
A ako nisi(mada verovatno su svi gledali taj film) Fight Club je uvek prejebena akcija. Sad mi nijedna druga ne dolazi u glavu xD

Sad sam gledo neki film neki lik tajni agent prezivi svasta izbegne smrt za dlaku ostane odan sluzbi, ali verovao je zeni koja ga je na kraju ubila bila umesana u bila u taj napad na njega
zakljucan se sam namece
ne treba verovati zeanama,ne treba se zeniiti

- Gospodine Gasol, zašto ste pustali italijanske bekove da bez problema polažu loptu u koš? I kako komentarišete to da je vaš saigrač pri šutu za tri poena loptu bacio unazad? Spekuliše se o nameštanju, namernom porazu da biste igrali protiv Srbije umesto jakih Litvanaca.
- Ni govora, nismo dobro otvorili meč, nismo ga ni čestito zatvorili... Biće teško protiv Srbije, ali mislim da smo favoriti.
- (novinar vadi sliku Štimca i pokazuje Gasolu)
- DE PUTA MADRE, ZAJEBALI SMO SE. HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back