Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Miloradeeee đesi 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo jedemo čvarke direkt iz kese,pozz i ona tebe.![]()

Izgrebale me sinoć, al sad se prave fine. Šta su s njima sad, majku muJutros se probudim sa bolom u glavi i u rukama. Za glavu znam odakle, al za ruke pojma nemam a i u mraku ništa nisam video
Motam film od sinoć - i flešbek: Ponovo sam mačke kući doneo, i što je najgore - obe su ružne i gotovo slepe. I istovetne, u šaruIzgrebale me sinoć, al sad se prave fine. Šta su s njima sad, majku mu
Hrani ih,sta ces drugo? Kad malo porastu postavis na pdfu zivuljke da poklanjas macice i cekas da neko dodje i pokupe ih.
Дај их мени.Jutros se probudim sa bolom u glavi i u rukama. Za glavu znam odakle, al za ruke pojma nemam a i u mraku ništa nisam video
Motam film od sinoć - i flešbek: Ponovo sam mačke kući doneo, i što je najgore - obe su ružne i gotovo slepe. I istovetne, u šaruIzgrebale me sinoć, al sad se prave fine. Šta su s njima sad, majku mu

Bila bi mnogo prihvatljivija da nije toliko bezobrazna. Na stranu izgled. Bezobrazluk (ili bezobzirnost) je u ostalom neko opste mesto za sve te neo-liberale na nasoj sceni. Samo se setim Srbljanovicke.
Mozete vi da pricate da je glupa, ali je ona uspela da postigne neki uspeh u zivotu (paznja, slava, novac...), veci od onog koji ce postici vecina nas.
Njena popularnost svedoci da je potraznja takva, i da je sadrzaj koji ona nudi pozeljan... Nisam jedan od korisnika istog, ali, kazem, uspela je na neki nacin...
Msm, ja uopste ne shvatam kako, ali valjda bas zato nisam uspesan.![]()
?
tvoj stav da nisi uspešan je pogrešan, bar si admin na krstarici i to je uspeh.![]()

Ček, prvo da definišemo šta je to uspeh. Većina normalnih nikada njenu karijeru ne bi doživljavala kao uspeh. Pažnja: čija? da li čovek treba da se ponosi time što ga vole poludebilni stvorovi? Slava: ne znam o čemu se ovde radi, može se videti i pod pažnjom..Novac: jes zaradilia al' kad bi se zekili, ima taticu i to je sav novac koji ima.
Sve sto navodis stoji, i ja licno ni najmanje ne uzdizem njeno delo, ali ona je ipak uspela da se ostvari. I tacno je ono sto Direkt kaze, popularnost joj dobrim delom pridaju i oni koji osporavaju njeno stvaralastvo...