Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros se probudim sa bolom u glavi i u rukama. Za glavu znam odakle, al za ruke pojma nemam a i u mraku ništa nisam video :D
Motam film od sinoć - i flešbek: Ponovo sam mačke kući doneo, i što je najgore - obe su ružne i gotovo slepe. I istovetne, u šaru :mrgreen: Izgrebale me sinoć, al sad se prave fine. Šta su s njima sad, majku mu

Jutros se probudim sa bolom u glavi i u rukama. Za glavu znam odakle, al za ruke pojma nemam a i u mraku ništa nisam video :D
Motam film od sinoć - i flešbek: Ponovo sam mačke kući doneo, i što je najgore - obe su ružne i gotovo slepe. I istovetne, u šaru :mrgreen: Izgrebale me sinoć, al sad se prave fine. Šta su s njima sad, majku mu

Staviš u kutiju, i onda staviš ispred komšinicinih vrata i pozvoniš, uvatiš kidavelu i to ti je.

Дај их мени. :twisted:

Meni ova žena za sekundu promeni pogled na svet,ubije zadnji tračak optimizma i poništi svaki smisao života.
1240605_1415859275294754_969282766_n.jpg

Da,naš'o sam ovo kod Puja.

Mozete vi da pricate da je glupa, ali je ona uspela da postigne neki uspeh u zivotu (paznja, slava, novac...), veci od onog koji ce postici vecina nas.
Njena popularnost svedoci da je potraznja takva, i da je sadrzaj koji ona nudi pozeljan... Nisam jedan od korisnika istog, ali, kazem, uspela je na neki nacin...
Msm, ja uopste ne shvatam kako, ali valjda bas zato nisam uspesan. :lol:

Bila bi mnogo prihvatljivija da nije toliko bezobrazna. Na stranu izgled. Bezobrazluk (ili bezobzirnost) je u ostalom neko opste mesto za sve te neo-liberale na nasoj sceni. Samo se setim Srbljanovicke.

Ja zapravo mislim da bi bila potpuno neprimetna da nije bezobrazna. Ona nije neki specijalan talenat da bi budila pažnju samo muzikom, a i muzika joj je krš. Taj bezobrazluk privlači ljude, u smislu da im razbija dosadu i daje temu za tračarenje. Kad kažem "ljude", mislim na malo primitivniji sloj, ali takvi su u većini, i ona igra na muziku njihovih poriva.

Mozete vi da pricate da je glupa, ali je ona uspela da postigne neki uspeh u zivotu (paznja, slava, novac...), veci od onog koji ce postici vecina nas.
Njena popularnost svedoci da je potraznja takva, i da je sadrzaj koji ona nudi pozeljan... Nisam jedan od korisnika istog, ali, kazem, uspela je na neki nacin...
Msm, ja uopste ne shvatam kako, ali valjda bas zato nisam uspesan. :lol:

Ček, prvo da definišemo šta je to uspeh. Većina normalnih nikada njenu karijeru ne bi doživljavala kao uspeh. Pažnja: čija? da li čovek treba da se ponosi time što ga vole poludebilni stvorovi? Slava: ne znam o čemu se ovde radi, može se videti i pod pažnjom..Novac: jes zaradilia al' kad bi se zekili, ima taticu i to je sav novac koji ima.

svako je uspešan na neki način, ili bar u nečemu, tvoj stav da nisi uspešan je pogrešan, bar si admin na krstarici i to je uspeh. :D

Ček, prvo da definišemo šta je to uspeh. Većina normalnih nikada njenu karijeru ne bi doživljavala kao uspeh. Pažnja: čija? da li čovek treba da se ponosi time što ga vole poludebilni stvorovi? Slava: ne znam o čemu se ovde radi, može se videti i pod pažnjom..Novac: jes zaradilia al' kad bi se zekili, ima taticu i to je sav novac koji ima.

Znas kako, ja je smatram uspesnom, ali ne bih pozeleo da sam budem uspesan na isti nacin. :lol: Sve sto navodis stoji, i ja licno ni najmanje ne uzdizem njeno delo, ali ona je ipak uspela da se ostvari. I tacno je ono sto Direkt kaze, popularnost joj dobrim delom pridaju i oni koji osporavaju njeno stvaralastvo...

To sto ja recimo ne primecujem nikakvu umetnicku vrednost u tome je moja stvar, ima onih kojima to uspeva... Poznajem jednu devojku koja je sad odlican student u inostranstvu i koja obozava njene pesme... Zasto ne znam, ali ona sigurno nije glupa... I znam jos ljudi, uglavnom mladih, koji je slusaju... Jedan drugar recimo, kojim i sam zavidim na zrelosti zivotnih ideja mi je cak ponudio objasnjenje zasto je njena muzika dobra... Kada mi je pustio neku njenu pesmu, ja sam rekao da bih vise voleo da mi pusti Block out... I onda mi je on izneo jednu jednostavnu teoriju: "kada bih slusao muziku kao ti ja bih bio ubedacen, i mnogo bih razmisljao o svacemu. Ovako, kada slusam Karleusu, ja budem srecan. Ja stalno vrtim takvu muziku, cesto potpuno besmislenu, ali ona cini da se ja dobro osecam. Ko je od nas dvojice u zabludi? Ti koji radis na tome da se osecas lose i da se zamlacujes nevaznim pitanjima, ili ja koji zelim da se osecam dobro?"

Koliko god se ne slagao s njim, oko jednog je u pravu- ako mu ta muzika prija ima pravo da je voli. I koliko god ja ne nalazim racionalnih razloga za to odusevljenje, ako je iskreno, nemam prava da ga nipodastavam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back