Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
A dobro, bar sam nesto nasao 
Ne mogu isto reci za tebe...

Ne mogu isto reci za tebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Direkt saga se nastavlja
 Direkt saga se nastavlja 

Idemo na mars, idemo na mars...
Za'ebi, imam neki los osecaj u vezi celog tog "zivot na marsu" sra.njem....ne bih zeleo da mi se desi nesto kao Svarcnegeru u filmu total recall

O, Doc i ti poceo da duvanis, a?Direkt saga se nastavlja

Au, onda cu obavezno morati da odgledam.Mada bih ja pre rekao da je glumci cine takvom, s' obzirom na broj klinki koje lepe njihove slike po fejsu...
I ne seri nego reci zasto ti se svidja serija...
Sapunica sa elementima misterije i horora... Nista sto bi meni drzalo paznju, razvlacenje price, spanska klasika zaista...

Ma to gledaju ove napucane klinke k'o sto je Abel...Vlazi na one glumce...a i moguce na glumice.
sad kad podivlja xD
@Direkt
Ovamo kod mene se to ranije desavalo svaki drugi-treci dan...iste situacije, deda, stubovi, bezanje, za'ebavanje...tako da znam o cemu pricas xD

)
 )
 Brat gleda Disney kanal i ja naleteo na neku seriju s ovim detetom..
 Brat gleda Disney kanal i ja naleteo na neku seriju s ovim detetom.. 

Zvanično preko 50 snova u mom Dream Diary
A sinoć je bilo burno što se toga tiče, nema šta nisam sanjao, prvo jednu likušu možda čak i tri puta i svaki put smo se ponovo upoznavali(i ebavali) pa onda sanjao neku tuču na ulici gde sam razdvajao jednog lika i dedu pa dođe treći lik i mene pomeri kaže:deda je zaslužio,pusti nek se biju
Onda sanjam onako baš kafkijanski san gde idem na najviši sprat zgrade ali hodnici su ispunjeni nekim vratima i prozorima, staklom u koje stalno udaram. Na vrhu opet ona bičarka i tu se vatamo dok neki lik svira Šopenov Valc op 64 ali ga ja pomešam sa njegovim posthumnim Nokturnom(ne znam ni sam kako pošto ta dva dela najviše poznajem i gotivim)
Poslednji san je neka akcija, specijalne jedinice, spuštamo se iz helikoptera uz pomoć nekog gvozdenog gajtana i onda taj gajtan koristimo da šibamo i davimo neprijatelje, cilj je bio da pronađemo nekog pa na kraju ostane jedan preživeli kojeg teramo da progovori
Gaddemn
a preksinoć sam sanjao Anđelinu Džoli kako muči neku ženu koja je nalik njoj ali izobličena potpuno, mučila ju je tako što je nečim oštrim iscrtavala krvave krugove od čela do vrata
 Na kraju ga nismo ni nasli.
 Na kraju ga nismo ni nasli.
 proročke snove imadem
 proročke snove imadem Carski, imam čitavu nedelju za opijanje i drogiranje
 Carski, imam čitavu nedelju za opijanje i drogiranje