Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seme, ti? Ahaha... Mora da su sve s nekim narkomankama raspalim ili sa nekim slepim devojkama... **** se meni za tvoje seme. A to kad sam upao u sobu nisam nasao tvoj *****, vec tvoju picu, lezbo jedna... Sto vise eksponiras svoj polni organ, to su ljudi oko tebe ubedjeniji ili da je zakrzljao ili da ga i nemas. Da ne isticem sad neke ocigledne cinjenice ti neuhranjeni smradu.

Inace, dokle si stigao i Scribblenauts?

Jok, nije preslikan, sve gore navedeno su cinjenice, osim lezbo zajebancije...

Ne vidim dok mi svi to ne kazu, cenio bih da to zaista urade. Naravno, tebe ne racunam, tebi od pocetka smetam, a iskreno bas me briga. Lepo je gledati kako se nerviras zbog mene, dok mene boli ona stvar za tebe.

Au, onda cu obavezno morati da odgledam. :heart: Mada bih ja pre rekao da je glumci cine takvom, s' obzirom na broj klinki koje lepe njihove slike po fejsu...

I ne seri nego reci zasto ti se svidja serija...

Nemam pojma ko lepi ko ne lepi, u celoj seriji ima 2 lepa lika i par likusa koje su iste, uopste se ne razlikuju, tako da me zabole za njih...
Ja prva nisam htela da je gledam jer sam mislila da je neko spansko sranje i klasicna prica o klincima u skoli...Ali nije, najmanje ima tih odnosa medju njima, sve je bazirano na misteriji jer je u tom internatu pre bilo sirotiste...Odgledaj jednu epizodu, neces umreti...Imas sve onlajn na netu...

Sapunica sa elementima misterije i horora... Nista sto bi meni drzalo paznju, razvlacenje price, spanska klasika zaista...

Ovo sto si sad procitao, to zaboravi...:lol:
Sta razvlace, majke ti? Odgledala sam prvih 10ak epizoda i ni jednog momenta mi nije bilo dosadno...Ok, ako je tebi glupa, meni nije...

Ma to gledaju ove napucane klinke k'o sto je Abel... :per: Vlazi na one glumce...a i moguce na glumice. :mrgreen:
sad kad podivlja xD

@Direkt

Ovamo kod mene se to ranije desavalo svaki drugi-treci dan...iste situacije, deda, stubovi, bezanje, za'ebavanje...tako da znam o cemu pricas xD

Ustvari, ne moras da gledas, bas me briga, meni je super serija i gotovo...

(Sto se tice ovih belih slova, tek sam ustala i mrzi me da kucam bilo sta i ovo je mnogo)

Poslednja izmena:
Zvanično preko 50 snova u mom Dream Diary :cool:

A sinoć je bilo burno što se toga tiče, nema šta nisam sanjao, prvo jednu likušu možda čak i tri puta i svaki put smo se ponovo upoznavali(i ebavali) pa onda sanjao neku tuču na ulici gde sam razdvajao jednog lika i dedu pa dođe treći lik i mene pomeri kaže:deda je zaslužio,pusti nek se biju :mrgreen:
Onda sanjam onako baš kafkijanski san gde idem na najviši sprat zgrade ali hodnici su ispunjeni nekim vratima i prozorima, staklom u koje stalno udaram. Na vrhu opet ona bičarka i tu se vatamo dok neki lik svira Šopenov Valc op 64 ali ga ja pomešam sa njegovim posthumnim Nokturnom(ne znam ni sam kako pošto ta dva dela najviše poznajem i gotivim :mrgreen: )
Poslednji san je neka akcija, specijalne jedinice, spuštamo se iz helikoptera uz pomoć nekog gvozdenog gajtana i onda taj gajtan koristimo da šibamo i davimo neprijatelje, cilj je bio da pronađemo nekog pa na kraju ostane jedan preživeli kojeg teramo da progovori
Gaddemn

a preksinoć sam sanjao Anđelinu Džoli kako muči neku ženu koja je nalik njoj ali izobličena potpuno, mučila ju je tako što je nečim oštrim iscrtavala krvave krugove od čela do vrata :eek:

Mozda najlepse dete koje sam ikada video :D Brat gleda Disney kanal i ja naleteo na neku seriju s ovim detetom..

200px-Tumblr_m79ukwJwUS1qce4fho2_400.png

A onda se setim da ovo dete zaradjuje sa 5 godina vise nego sto cu ja zaraditi za ceo zivot i sve mi je preko ***** :lol:

Zvanično preko 50 snova u mom Dream Diary :cool:

A sinoć je bilo burno što se toga tiče, nema šta nisam sanjao, prvo jednu likušu možda čak i tri puta i svaki put smo se ponovo upoznavali(i ebavali) pa onda sanjao neku tuču na ulici gde sam razdvajao jednog lika i dedu pa dođe treći lik i mene pomeri kaže:deda je zaslužio,pusti nek se biju :mrgreen:
Onda sanjam onako baš kafkijanski san gde idem na najviši sprat zgrade ali hodnici su ispunjeni nekim vratima i prozorima, staklom u koje stalno udaram. Na vrhu opet ona bičarka i tu se vatamo dok neki lik svira Šopenov Valc op 64 ali ga ja pomešam sa njegovim posthumnim Nokturnom(ne znam ni sam kako pošto ta dva dela najviše poznajem i gotivim :mrgreen: )
Poslednji san je neka akcija, specijalne jedinice, spuštamo se iz helikoptera uz pomoć nekog gvozdenog gajtana i onda taj gajtan koristimo da šibamo i davimo neprijatelje, cilj je bio da pronađemo nekog pa na kraju ostane jedan preživeli kojeg teramo da progovori
Gaddemn

a preksinoć sam sanjao Anđelinu Džoli kako muči neku ženu koja je nalik njoj ali izobličena potpuno, mučila ju je tako što je nečim oštrim iscrtavala krvave krugove od čela do vrata :eek:

Lol... Ja sanjao kako sam neku bicarku navatao i krenuo sa njom da trazim nekog nestalog lika i trazili ga na foru odemo u podrum i kroz plafon podruma udjemo u kao neki tajni stan gde je taj lik nekad svracao, a ono tamo neke dve zene izbeglice i beba...odlazimo odatle i ulazimo u neku pecinu ispod prodavnice, isto kao neki tajni shit na foru betmena...znaci strasno. :lol: Na kraju ga nismo ni nasli.

@Abell

Sta ti se desilo, ko te dira? :)

au, neku likušu koju sam nešto bezveze sanjao pre neki dan danas vidim, posle sigurno pola godine. A nit' sam imao razloga da je sanjam :lol: proročke snove imadem

Ove nedelje na blok-nastavi u Kliničkom centru, dođemo danas oni nas drže 10 minuta, samo sutra još malo i slobodni smo :mrgreen: Carski, imam čitavu nedelju za opijanje i drogiranje :worth:
Likuša nabavlja neke gljive, nadam se, ovih dana... pa da prezalogajimo :per: :lol:

Pa kad si retard. Ajde razumem te za travu, nije stetno toliko, iako izaziva psihicku zavisnost, sto ume da bude stetnije ako se ne kontrolise. Ali koji ce ti moj pecurke. Po onome sto mi je receno izaziva gadne tripove, a i nije bas dobro po zdravlje, ni psihicko ni fizicko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back