GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Pod dejstvom 2l vina i u zamračenom prostoru se dohvatim da se balavim sa nekom ribom a ni ne znam kako je izgledala sem crvenog karmina. I stiže mi  zahtev za prijatelja na fb-u od neke ružne pripadnice romske nacionalne manjine i  pitam jel se znamo i  ona kaže da je se SIGURNO SEĆAM od sinoć. Dotako sam dno zivotaaaa iselicu se iz Bg-a

I + sto ne mora da znaci da su to uzalud bacene reci, sve zavisi od toga koliko je lik ozbiljan u vezi toga. Istina je da ko jednom to pokusa najverovatnije ce pokusati opet, ali nista nije sigurno...mozda necije reci dopru do njega, ne mozes ti to da znas.
 I + sto ne mora da znaci da su to uzalud bacene reci, sve zavisi od toga koliko je lik ozbiljan u vezi toga. Istina je da ko jednom to pokusa najverovatnije ce pokusati opet, ali nista nije sigurno...mozda necije reci dopru do njega, ne mozes ti to da znas. 

izvini sto ti se ne javljah, nisam imao net u novom stanu, a i sa kreditom sam slab.
 izvini sto ti se ne javljah, nisam imao net u novom stanu, a i sa kreditom sam slab.