Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Laki, ovde ocigledno mora da se crta... Radite sta hocete, a mi ako hocemo, zalicemo se. Vise bih volela da zateknem ovu temu a da niko na njoj nije pisao mesecima, kao sto se desavalo, nego da vidim postove tipa ˝Njam njam, spam spam˝ i sl.

Ne, stvarno, koja je fora s tim? Shta, treba tema da stoji ovde, da bezveze troshi forumske resurse, jer se vama tako diglo, poshto ste, jelte, sentimentalni? I druga stvar, mislish da imash neka veca prava kao "stariji forumash"? Teshko, sestro, koliko znam, u svetu je ovih dana popularna ravnopravnost, tako da je svejedno da li se neko uchlanio juche ili pre 7 godina, potpuno su na istome. Vreme prolazi, pomiri se s tim. Tako da, ako ne zhelish da iko vishe kvari tvoju "dragocenu" temu, zatrazhi da se zakljucha i odlepi, u suprotnom, odje.bi.

e, al' pazi ovo

Laki, ovde ocigledno mora da se crta... Radite sta hocete, a mi ako hocemo, zalicemo se. Vise bih volela da zateknem ovu temu a da niko na njoj nije pisao mesecima, kao sto se desavalo, nego da vidim postove tipa ˝Njam njam, spam spam˝ i sl.

Jaooo, kako sam ponosna na sebe. :mrgreen: Napravila sam pilece shnicle sa pavlakom i bareno povrce. :mrgreen: A sutra, Cordon Blue sa pireom. Njam njam

ko koga ovde zajebava ? :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back