- Poruka
 - 17

Njam njam spam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobio sam knjige sa faksa,kad sam video u malo da se slogiram. Likovi prelaze po 50 strana predavanja dnevno,nisu normalni,a literatura iz jednog predmeta ima po 400 strana samih definicija za koje ti treba pola sata da rastumacis jednu! 
 Ova ekonomija nije uopste naivna kao sto izgleda! 
Dobio sam knjige sa faksa,kad sam video u malo da se slogiram. Likovi prelaze po 50 strana predavanja dnevno,nisu normalni,a literatura iz jednog predmeta ima po 400 strana samih definicija za koje ti treba pola sata da rastumacis jednu!
Ova ekonomija nije uopste naivna kao sto izgleda!
![]()

srecno 

kako ste vi?ja ne idem do kraja prvog semestra petkom u skolu! Nema nastave. Jee! Sad sam ustao,a pre toga sam sanjao neku decu duhove da su mi u podrumu.

nista licno,za ove klince koji ovde pisu,ali kad poredim nas i vas sad i nase i vas postove i komunikaciju shvatim..........da ste mnogo nekako dosadni![]()
ja uporedjujem kako smo mi pricali kad smo bili u vasim godinama,a ne u ovim sada.....mada ok,meni sto su novije generacije,sve su mi gore ( naravno cast izuzecima )....A da nije to mozda do velike razlike u godistima pa ti se zato cini dosadnim? O tome nisi razmisljala...
E,mi verujes da smo i mi isti utisak stekli o starim generacijama.
Neverovatno.
edit-mada i ove nove ebu kevu.:/

Aj agri vit Laki...Ja sam ovde par godina redovno dolazilo i bilo je vrhunski, i onda smo se svi raskantali...

pa znate sta? onda nek se ugasi i obrise ova tema ako vam smeta! Koji qratz treba da postoji ako je svima zabranjeno da pisu?
USer Friendly, ova tema je prvenstveno nastala iz razloga da se ne spamuje po ostalim, dakle ovde moze da pise ko sta hoce, ali oni koji su napravili ovu temu su imali sta da kazu, znaci nisu je napravili da bi je ljudi sada unistavali svojim bezvrednim postovima. U te svrhe postoji Svastara, tamo mozete da *****te i pljujete do mile volje. Niko ne moze da vam zabrani da se ovde ˝dopisujete˝ ali mi samo konstatujemo da to nije to.

Aj agri vit Laki...Ja sam ovde par godina redovno dolazilo i bilo je vrhunski, i onda smo se svi raskantali...