Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:sad2: Dobio sam knjige sa faksa,kad sam video u malo da se slogiram. Likovi prelaze po 50 strana predavanja dnevno,nisu normalni,a literatura iz jednog predmeta ima po 400 strana samih definicija za koje ti treba pola sata da rastumacis jednu! :sad2: Ova ekonomija nije uopste naivna kao sto izgleda! :rida:

Jos sam dobio neko linearno programiranje i kvantitativne metode i retardirane predmete tipa menadzmenta,marketinga,ekonomije koje su same suve defke i sve ima oko 300 strana,a po 100+ strana se sprema za jedan kolokvijum,a ovaj lik iz ekonomije je danas presao ladno 58 strana. Ovo nije normalno. Ako je ovde u provincijskoj varosi ovako kako je tek u BG-u? :eek:

pa znate sta? onda nek se ugasi i obrise ova tema ako vam smeta! Koji qratz treba da postoji ako je svima zabranjeno da pisu?

ne smeta meni ni tema,ni ljudi koji su sad tu,samo konstatujem koliko smo mi,makar sa mog stanovista,bili zanimljiviji,a ovde mi deluje kao da se pise cisto da bi se pisalo,iako ruku na srce,imali smo i mi te momente,ala pisem da nabijam postove

USer Friendly, ova tema je prvenstveno nastala iz razloga da se ne spamuje po ostalim, dakle ovde moze da pise ko sta hoce, ali oni koji su napravili ovu temu su imali sta da kazu, znaci nisu je napravili da bi je ljudi sada unistavali svojim bezvrednim postovima. U te svrhe postoji Svastara, tamo mozete da *****te i pljujete do mile volje. Niko ne moze da vam zabrani da se ovde ˝dopisujete˝ ali mi samo konstatujemo da to nije to.

USer Friendly, ova tema je prvenstveno nastala iz razloga da se ne spamuje po ostalim, dakle ovde moze da pise ko sta hoce, ali oni koji su napravili ovu temu su imali sta da kazu, znaci nisu je napravili da bi je ljudi sada unistavali svojim bezvrednim postovima. U te svrhe postoji Svastara, tamo mozete da *****te i pljujete do mile volje. Niko ne moze da vam zabrani da se ovde ˝dopisujete˝ ali mi samo konstatujemo da to nije to.

Aj' ybt...ova tema sluzi za spam, a da spam moze biti "vredan" on se ne bi kaznjavao na ostalim temama...znam da mi uglavnom nemamo sta da kazemo, ali ipak je red da se ove teme ozive s' vremena na vreme, glupo je da stoje prazne uvek... Vi biste da kad se vratite ovde, zateknete temu kakva je bila kad ste je ostavili? :per:

Aj agri vit Laki... ;) Ja sam ovde par godina redovno dolazilo i bilo je vrhunski, i onda smo se svi raskantali...

Tako je i nama bilo na humoru i vecina tih forumasa je otisla, ali sigurno ne branimo novim clanovima da pisu na pubu i ne pricamo im kako su dosadni (a s' obzirom na moje nekadasnje dopisivanje sa starijim clanovima, jesu) ...

majko moja,ovde ce se izgleda morati da crta..niko vama NE BRANI da pisete,nego ovu temu smatramo posebnom jer se okupljala stara,po meni kvalitetnija ekipa i prosto kad vidimo,odsnosno uporedimo kako smo mi pisali i kako vi sad,bude nam krivo jer ovo iako jeste tema za SPAM imalo je sta zanimljivo da se kaze....ne uvek,ali vecinski...vama niko ne moze ovde nista da zabrani,tako da izvolite pisite,a mi nostaligcari i malo stariij imamo prava da se "zalimo" sto one glavne ekipe vise nema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back