Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas slusala "drugaricu" (kurvestija teska) iz osnovne kako prica nekoj tamo da je odlicna u poljoprivrednoj (kada sam glupa, hebala me skola. inace nemam nista protiv skole vec me nastavak price brine) i kako zeli da upise uciteljski. Samo sto nisam u nesvest pala, pa sunce mu jebem ti ces decu da mi ucis, a nemas ni 40% prisustva u skoli. Pa necu ni da radjam decu, necu! I ako ih rodim i ona im bude uciteljica ja cu lepo da ih ispisem i na kucno skolovanje pa kako bude :dash:

Ima tu istine, ali ja ipak mislim da takve učiteljice zapravo mogu najviše da poduče đake....

tumblr_m84u9uf2tV1qg38m8.png

Lozu. Problem je, što moja pametna baba rekla da će se još dogovoriti sa njim oko tog plaćanja, da l' novac, malo te rakije ili ko zna čega. Ali zasigurno ćemo imati vino, pošto ga keva pravi. :malav:

Daj mu pola litra loze i gotov je, nece mu biti vise ni do para ni do bureta. :mrgreen: Haha, znam kako je to kad zene prave, moja keva umesto rakije napravi slatko od sljiva...al' po njenom to je najbolja radza, svi je hvale, ludiloo. Svaki ciga svoga konja hvali. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back