- Poruka
- 684
Evo je Laks..pecaj 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hahahaha
Šta ima?xD

Kakve probleme O.o

Ima tu istine, ali ja ipak mislim da takve učiteljice zapravo mogu najviše da poduče đake....
![]()

Mozda se opameti do fakulteta...kazu svi da se na fakultetu rade takve gluposti koje ona radi sada, pa s' obzirom da je ona sve to prozivela mozda ce tamo samo da buba (uci)...mozda. 
De de, bice sve u reduMozda se opameti do fakulteta...kazu svi da se na fakultetu rade takve gluposti koje ona radi sada, pa s' obzirom da je ona sve to prozivela mozda ce tamo samo da buba (uci)...mozda.
![]()
pitam se koga lazem)Nista od dece, odlucila sam! (pitam se koga lazem)

Izveo kera, istrcao se s' njim po kraju i sad lepo cekam da padne vece pa da legnem kad i normalni... 
Ne mogu da spavam više od 8 sati, još danas treba da pečemo rakiju, a čovek kod koga je bure nas ispalio, tek oko 11-12h će doći, a nama rekao da poranimo, skotina matora.
Sad i vi njemu platite par sati kasnije...

To ti je super... Koju pecete?Sad i vi njemu platite par sati kasnije...
![]()
![]()

Lozu. Problem je, što moja pametna baba rekla da će se još dogovoriti sa njim oko tog plaćanja, da l' novac, malo te rakije ili ko zna čega. Ali zasigurno ćemo imati vino, pošto ga keva pravi.![]()
Haha, znam kako je to kad zene prave, moja keva umesto rakije napravi slatko od sljiva...al' po njenom to je najbolja radza, svi je hvale, ludiloo. Svaki ciga svoga konja hvali. 

Hahahah dobro su svi, evo pozdravljaju tePa Banzaji hahahaha
Kako su tvoji, sta ima kod tebe![]()

Banzaji ima opasne probleme s kičmom, nemojte je uznemiravat'