Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta misliš, u čemu je poenta sanjanja :lol: ?
San uvek nešto kazuje, podvest ispliva u njemu, a prema Jungovim rečima može se desiti da čak i kolektivno nesvesno prevlada, u zavisnosti od samog pojedinca i njegovog trenutnog stanja uma. Snovi kazuju čežnje strahove želje, nekad možeš shvatiti šta te je mučilo prethodnog dana a da to baš nisi potpuno znao na svesnom nivou... to je ona mučnina koja hvata bezrazložno navodno, ali uvek postoji razlog. San nekad može predskazati i nešto što će se desiti :)
Skoro sam čitao snevnik jednog pisca, imao je nekoliko takvih trenutaka.
Ne znam kako ne shvataš značaj sna :D
Ja da ne sanjam, odavno bih omču oko vrata nosio
Занимљив одломак из Видојевићеве књиге (Досије Омега) glede снова, Јунговог ''колективног несвесног'' и повезаности британске краљевске породице са окултизмом:

''Prvi interesantan datum je 6 mart 1977 godine, a mesto zbivanja je aerodrom u Najrobiju (Kenija), gde je tog dana sleteo avion kojim je pilotirao čovek koji je sigurno zasluživao sve počasti namenjene članu
kraljevske porodice, ali koje su ovog puta izostale na izričit zahtev gosta. Poseta je morala biti potpuna tajna, a naročito je bilo važno izbeći novinare i njihov ponekad nepodnošljiv interes za članove kraljevske
porodice. Posle kraćeg zadržavanja avion je ponovo uzleteo i krenuo na severozapad. Cilj je bio provincijski centar Nakuru. Odatle su ovaj mladić i njegova mala pratnja džipovima krenuli u divlju i lepu savanu,
u lepotu i mirnoću čistog zvezdanog neba pod kojim se mirno spava i sanja.

Princ Čarls veruje u snove, u njihovu proročku dimenziju i uvek pored kreveta drži olovku i papir kako bi mogao da zapiše ono što sanja. Princ veruje i u druge stvari. Veruje da ima spiritističke sposobnosti
i da su koincidencije putokazi, a kada se pojavi neki od njih, on ga analizira da bi video kuda ga usmerava.
"...Moderna medicina mora u sebe inkorporirati psihičko, spiritualno i paranormalno..."
"Mnogo se može naučiti iz drevnih sistema proricanja kao sto su Ji đing, astrologija i visak...Sve religije su u krajnjoj konsekvenci jedna religija..."

Mesto gde je doveo princa Čarlsa nije slučajno izabrano. Van der Post je bio veliki obožavalac i prijatelj Karla Gustava Junga, čije je učenje o kolektivnom nesvesnom usvojio
u potpunosti i znatan uticaj ove teorije preneo i na Čarlsa. Dolazak u Keniju, na isto mesto gde je Jung boravio pedeset i dve godine pre toga (1925-te), imao je siraboličko značenje. U ovom delu Kenije Jung
je proveo nekoliko meseci proučavajući pleme Elgoni i njihove mitove, magijske rituale i snove. Ovde je njegova hipoteza, da postoji spiritualna dimenzija ljudske egzistencije, dobila konačnu potvrdu. Ovo je duhovna
atmosfera u kojoj se našao princ Čarls. Put u Afriku je imao duboko spiritualno značenje za van der Posta i to je bilo mesto na kome će Čarls doživeti spiritualnu transformaciju.
Po pisanju van der Posta, koje je on kasnije pokušao da demantuje, Čarls je imao duboko religiozno iskustvo u Keniji, što je postalo tačka preokreta u njegovom životu. Princ je tada imao dvadeset i devet
godina i ova etapa u njegovom duhovnom razvoju ga je neraskidivo povezala sa van der Postom i duhovnim nasleđem Junga. Od tog trenutka, Čarls se počeo živo zanimati za Jungove ideje o religiji i kolektivnom
nesvesnom i njegove interpretacije snova, koincidencija i intuicije
.''

Интересантна ствар коју потенцирају астролози је да најморбидније и најболесније снове имају Шкорпије и Ракови. :lol:

ampanjac.jpg

Da nazdravimo!
Sve najbolje jos jednom,Razrusitelju! :lol: :cool: :ortaci:

Gledo i ja Jecu malo bro,al lose igraa...
Nadam se da sledi preokret.

Igra opusteno,vidis da se zajebava sa onim top spinovima,malo eksperimentise,jer ovaj mec nema rezulttatskog znacaja.
Rekao bih da igra i suvise agresivno,i to je dobar nacin razmisljanja,dobra priprema za onog pseudohermafrodita. :lol: Naravno,ako izuzmemo te njene balone,i pomahnitale bekhend paralele koje zavrse u donjoj trecini mreze.

Ја сам највише волио да гледам ону Жастин Енан, штета што се пензионисала тако брзо. Јелену је једно кратко вријеме прије 4 године било лијепо гледати, сад је туга, а о Ани да не почињем...

Dobro,nije da je lepa,ali je zgodna,ima lepe noge,makar meni,sta znam.
Od silnog zatezanja one kosecelo joj je postalo toliko visoko da je to neverovatno.

Bez obzira,ja je mnogo cenim,13 godina posvecenosti FED kup reprezentaciji je za respekt.

Igra opusteno,vidis da se zajebava sa onim top spinovima,malo eksperimentise,jer ovaj mec nema rezulttatskog znacaja.
Rekao bih da igra i suvise agresivno,i to je dobar nacin razmisljanja,dobra priprema za onog pseudohermafrodita. :lol: Naravno,ako izuzmemo te njene balone,i pomahnitale bekhend paralele koje zavrse u donjoj trecini mreze.

Pocela bolje, al sad su se prebacim malo na duel "2 federera" :D

- - - - - - - - - -

Ја сам највише волио да гледам ону Жастин Енан, штета што се пензионисала тако брзо. Јелену је једно кратко вријеме прије 4 године било лијепо гледати, сад је туга, а о Ани да не почињем...

Enan kraljica, imala je oko 170, mislim i manje i kidala zena, kakva serena nije mogla da joj pridje.
I Martinu Higns sam isto voleo, em lepa, em kida :D
A Ana je posebna prica, omiljena zena :D

Pocela bolje, al sad su se prebacim malo na duel "2 federera" :D

- - - - - - - - - -

Enan kraljica, imala je oko 170, mislim i manje i kidala zena, kakva serena nije mogla da joj pridje.
I Martinu Higns sam isto voleo, em lepa, em kida :D
A Ana je posebna prica, omiljena zena :D

Enan,glupaca. Jeste imala divan bekhend,medjutim celu karijeru je bila kao robot,i samo je gledala kako ce koga da zaebe.
Ne znam da li si gledao finale RG-a 2003? Ja sam gledao,iako malo i takav sam shvatio koje je djubre bila. Serena bi je pomela sa terena da nije uradila ono sto je uradila.

Hingis,bila je mentalno labilna,i njoj je bilo visoko celo,ali mi je bila slatka.

Ana-nemam reci. :per: :rumenko: :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back