Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
ma kineski ljudi ucite 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kineski ljudi ucite![]()
ja cu sad na kurs nemackog 
to bi stvarno bilo lepo ucitija cu sad na kurs nemackog
![]()
Tako sam naucio ovu recenicu. Nisi u fazonu Direkt, kasniš, sad se turski, ali i indijski uče![]()
direkte barabo gde si tiiii bre e![]()
Jes' da nemam za sebe nimalo, pisanje slabo ovijeh dana ide, al barem sve za faks spremim na vreme.
Španski? Sretno ti s tim.
Od ruskog ne znam nista. Zaista mi je odbojan...kao i drugi slovenski jezici...makedonski i bugarski mi je katastrofa. xD

Pritom su sebična goveda, raspale kurveštije kikotave.
haha, pa u tom slučaju - hvala
I ovako ne znam da primam komplimente, prvenstveno zato što ne znam ni da ih prepoznam, tako da svejedno ne bih znao je l' to dobro ili loše.Uvek sam i hejtovao davanje komplimenata, tipa kad neko kaže nekoj likuši: lepa ti je frizura/nokti/duks itd. Kao da neko to stvarno misli, a da to nije samo formalno.

I da, danas sam zvanično zapisao 180. san u dnevnik snova![]()
Дај Боже.Meni je ruski najdraži, obožavam ono njihovo odlaženje u krajnost - ili previše tvrdi suglasnici ili previše meki
Ja sam hteo i mađarski ili poljski, ali eto, ne može
- - - - - - - - - -
Razrušitelju, živ bio muthafucka
Da poebeš mnoge žene i potom šutneš iste

Danke schön, друже,Hehehe Direkt,mogu da zamislim te curke. Poznajem dosta takvih glupaca. xD Hejt za spanske serije.
Sve najbolje Razrusitelju. Neka te Bog dugo pozivi.![]()

Je l imaš neki metod koji ti omogućava da ih sve popamtiš? Meni je otprilike prosek jedan san nedeljno, ostale zaboravim čim otvorim oči.

Mozda glupo pitanje,ali,u cemu je poenta zapisivanja snova?![]()
?
Фала, бате.Све најјаче, Разрушитељу, и од мене, иако се ријетко сретнемо, тј. никад.![]()