Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije smisao muzike pravljenje kesa,mnogi rade to iz ljubavi,a i odrade to kako treba
tacno se oseti kroz pesmu..
Dosta likova po Srbiji zivi rep,pa opet ne zivi OD njega,sami daju kintu za studio,izrokaju sve ,istresu emociju na traku,i onda... Nista
jer pare koje uzmu za nastup je samo da pokriju troskove koje su napravili da bi to organizovali,100 kinti nastup i opet je mali odziv ljudi.
Jer vecina opet slusa samo Djusa,VIP,Grua,Struku i ostale mejnstrim likove koji uopste ne mogu da se porede sa andergraund glavama.

kao sto rece Frka -Fali joj dusa

Pa Frka izuzetno ceni Strua kao repera i ima visoko misljenje o njemu i njegovoj muzici :) pitaj ga slobodno na fb-u

pohvalio mu je ovu rstva

nece nikad ni umreti :)

btw
najbolji poster ikad :rotf:
luk.jpg

ja ne znam nijednog naseg ni poznatog ni manje poznatog dj-a ( posto se naravno dj krmak ne racuna xD ) a rok muzicara znam grdilo :)

Ja i sa ovim svjetskim slabo stojim :lol: Eto cuo sam za David Guetu i Benny Benassya ovo ostalo pojma nemam :lol:

A skoro sam bio ja jednoj zurci, platili nekom samozvanom DJ-u 100 eura, da bi cijelu noc samo slusali "tup-tup-tup-tup-tup" A ja svirao za dzabe i nikog nijesam ostavio ravnodusnim. Pa gdje to ima? :lol:

Ja i sa ovim svjetskim slabo stojim :lol: Eto cuo sam za David Guetu i Benny Benassya ovo ostalo pojma nemam :lol:

A skoro sam bio ja jednoj zurci, platili nekom samozvanom DJ-u 100 eura, da bi cijelu noc samo slusali "tup-tup-tup-tup-tup" A ja svirao za dzabe i nikog nijesam ostavio ravnodusnim. Pa gdje to ima? :lol:
pa ako je doneo sopstvenu opremu ond aje to vrlo mala cena, ako razmislis koje je taj lik troskove imao :)...
Inace bavljenje muzikom nikada nije bilo profitabilno, osim ako ne stoji industrija iza tebe

pa ako je doneo sopstvenu opremu ond aje to vrlo mala cena, ako razmislis koje je taj lik troskove imao :)...
Inace bavljenje muzikom nikada nije bilo profitabilno, osim ako ne stoji industrija iza tebe

A skupo su ga platili s obzrom da pojma nema :lol: A mnogo manje opreme nosi sa sobom DJ no bend, to je jedno, a drugo, tu je samo jedan covjek, a kod bendova profit dijelis sa jos trojcom, cetvoricom, petoricom, zavisi koliko ih ima :lol:

A zadnju recenicu potpisujem.

zasto su nasi reperi toliko optereceni prozivanjem 50 centa ? :O

Zato sto su ljudi glupi i misle da ce biti bolji ako prozivaju boljega... ;)

op op,bacas se na slusanje aaa :per:

pa prozivaju ga zato sto kennja lik previse,ima veoma lose pesme,prodo se za lovu,a klinci ga velicaju samo jer ima dobre matrice i sisate fufice u spotovima :)
Da znas ti koliko postoji izvodjaca koji su milion puta bolji od njega,a i dalje su nepoznati masi,pa ne mogu da zarade kintu uopste

Hahaha...pa brate, on je zivot dao za lovu, on samo lovu i hoce, mis'is da njega zabole racku za rep i hip-hop?

Pametan covek, i ja bih isto kao on postupio...yebe mi se za ljubav prema muzici ako od toga nema 'leba, a imas hiljade stvari koje moras da otplatis...

Inace, svi *****ju o toj ljubavi prema muzici, a cim postanu poznati odmah se prodaju za pare...

eee bre ,pa znam ja valjda :P
dok je bio underground,kad je izbacivao mikstejpove bio je kul,dobre stvari,street life i ta cuda,kul sema rimovanja i sve to
A onda -komercijalizacija,uhvate te u kandze i teraju da radis po njihovom jer znaju kako se prave hitovi i kako se obrce lova

A ta prica o ljubomori je propala u vodu,kao kad bi rekla da svi hejtuju Bibera jer su ljubomorni..
A lik isto nema nista osim bebeceg glasa.

Pametni ljudi...

I gomilu love - jedan je od najbogatijih klinaca u svetu...

Ne kazem da je Struka los,naprotiv on je jedan od kvaliteta sto se tice mejnstrim scene..ali postoje bolji od njega,i opet cak i pored kvaliteta ljudi ne znaju za njih.

Ajde ti meni lepo reci zasto niko ne zna za njih?

Po mom ukusu Struka je cale i za te na koje ti mislis...jer lik ima i dobar ritam u pesmama i poruku i sve, a ti likovi samo imaju poruku...realno, sta ja imam od toga sto cu da cujem kako neko repuje "Zivot u Srbiji je los, tup, tup, tap" kad vec to znam i sam? Kad dodas na to dobar ritam, dobar bit...onda ta pesma postaje stvar koja se slusa...

A likove koji repuju, naprave dobru stvar i uopste ne rade na tome da postanu popularni, takve likove uopste ne gotivim i nerviraju me...

A zadnju recenicu potpisujem.

realno, sta ja imam od toga sto cu da cujem kako neko repuje "Zivot u Srbiji je los, tup, tup, tap" kad vec to znam i sam? Kad dodas na to dobar ritam, dobar bit...onda ta pesma postaje stvar koja se slusa...

A likove koji repuju, naprave dobru stvar i uopste ne rade na tome da postanu popularni, takve likove uopste ne gotivim i nerviraju me...

Mladi ljudi, a tako ogranicenih pogleda... San snova tih vasih industrija koji stoje iza njih, a ne jadnih vas...

ja znam zato sto ih slusam ....
a Dejvid Geta je imao mnogo bolje pesme ranije....sad su mu ove sklj :roll:
Dj Tiesto = Tijs Verwest :lol:

pazi, zenski dj-evi su uvek hot, tu imas veliku prednost.
mislim imala si :P

:tiganj:
:ljutko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back