Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo realno, svi ste zasluzili po jedan c1 . Imate srecu sto sam uzasno mrzovoljan i dobre volje . Mrzi me da klikcem na svakog i lepim po c1 (treba uvesti neku "grupnu kaznu" za lenje moderatore :lol: )

105 spam poruka sa teme Teen problemi prebacene na Pub-u . Svaki sledeci spam na onoj temi se kaznjava . Ozbiljan sam .

ovo je produzena verzija,tj dodata je jedna strofa i neke izmene..a uskoro i normalna,sa drugim scenama :)
mozda ima malo vise vizuelnih efekata nego sto ja volim,ali je odlicno uradjeno.. ebote cekam 6 meseci spot xD zamalo da se porodim :D

eee bre ,pa znam ja valjda :P
dok je bio underground,kad je izbacivao mikstejpove bio je kul,dobre stvari,street life i ta cuda,kul sema rimovanja i sve to
A onda -komercijalizacija,uhvate te u kandze i teraju da radis po njihovom jer znaju kako se prave hitovi i kako se obrce lova

A ta prica o ljubomori je propala u vodu,kao kad bi rekla da svi hejtuju Bibera jer su ljubomorni..
A lik isto nema nista osim bebeceg glasa.

Pazi ovo,u citatu:
Sinko žalim te, pratite vaše krimi mentore
MTV trendove, Wejnove, Westove, Fifti centove

wayne je isto precenjen reper koji zaradjuje hajp i lovu koja nije srazmerna kvalitetu
Kod Kanye Westa jedino valjaju bitovi,i on je odlican producent...ali baca njesra na pesmu,i to jos pateticno
a Fiftija sam objasnio

e sad,to je sve danas u modi slusati te izvodjace,pa cak i neko ko ne zna nista o repu i hiphop kulturi,zna za njih i slusa ih

to je nepostovanje kulture a i samo neznanje..
Ljudi su zaboravili korene,odakle je nastala umetnost
a ja sam tu,da vas vratim u proslost :) :

a u hiljadu evra da se kladimo da ces dole naci nekog pametnjakovica koji serre o fiftiju ili vejnu
ti retardi ih jos vise hajpuju i zagadjuju klasike svojim komentarima..
ebo i njih,ko i idiote od fanova

eee bre ,pa znam ja valjda :P
dok je bio underground,kad je izbacivao mikstejpove bio je kul,dobre stvari,street life i ta cuda,kul sema rimovanja i sve to
A onda -komercijalizacija,uhvate te u kandze i teraju da radis po njihovom jer znaju kako se prave hitovi i kako se obrce lova

A ta prica o ljubomori je propala u vodu,kao kad bi rekla da svi hejtuju Bibera jer su ljubomorni..
A lik isto nema nista osim bebeceg glasa.
jedini smisao muzike je da pravis lovu, svi ti reperi samo repuju da bi zaradili novac... Nema tu nikakve komercijale, undergrounda i tome slicno, svako ko moze da proda svoju muziku ce to uraditi...
a ovo da su ljubomorni, pa nisi daleko od istine, pa ko ne bi bio ljubomoran(msm nije ovde bas prava ljubomora) klinac ima sve sto god pozeli materijalno ( vidis ne kazem da ima sve duhovno ali put mu je otvoren iako to zeli moze mati)

Nije smisao muzike pravljenje kesa,mnogi rade to iz ljubavi,a i odrade to kako treba
tacno se oseti kroz pesmu..
Dosta likova po Srbiji zivi rep,pa opet ne zivi OD njega,sami daju kintu za studio,izrokaju sve ,istresu emociju na traku,i onda... Nista
jer pare koje uzmu za nastup je samo da pokriju troskove koje su napravili da bi to organizovali,100 kinti nastup i opet je mali odziv ljudi.
Jer vecina opet slusa samo Djusa,VIP,Grua,Struku i ostale mejnstrim likove koji uopste ne mogu da se porede sa andergraund glavama.

kao sto rece Frka -Fali joj dusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back