Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
Ti bi vise a?Vidim ja da si se ti motivisao veceras...sutra kreces
![]()
ja ne bih, meni dovoljno ovo
Ja sam skroman

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

![]()

Ma kakvi, onako je bas kul, ali kakve su slike od ovih sto ovde treniraju...zveri...
Mada pretpostavljam da je to vise i do fotografije...najbolje su slike sa takmicenja zato sto tad bas znas kakvi su kad su u top formi...
Brate, otvara se teretana ispred moje zgrade tako da ocekujte da cu vas smarati ovde kako sam umoran i tako...![]()
Njegov trendza se fino uradio
Ja sam sad 79 kg i 180 cm (bio sam 72 kg u novembru
)...teram negde do oko 85 ili mozda malo vise, body fat oko 10%
Onda odrzavam i kuliram 
Mislim da mu je body fat % jednocifren.P.S. Sutra smo svi banovani...i na "problemima" smo ispamovali fino![]()

A nismo ni one poruke sa slika izbrisali kao sto smo rekli... xD![]()

A ne znam, preterano izgleda cudno...onako ko kocka (sirina = visina)Njegov trendza se fino uradio
Ja sam sad 79 kg i 180 cm (bio sam 72 kg u novembru
)...teram negde oko 85 ili mozda malo vise, body fat oko 10%
Onda odrzavam i kuliram
![]()

A tek sa problema...Ae krecemo sad?
![]()

Ne znam koje je tebi slike Bwaca poslao, ali meni na prvoj gde su mu ruke gore, izgleda bas mocno, a na drugoj je onako, mozda deluje cudno zato sto se iskrivio malo...
Ma znao sam to od ranije, stojalo ti u potpisu...bice dobro kad stignes dotle...ja nemam pojma ni koliko sam visok...a nisam se ni merio odavno...![]()
Moracu to da proverim sto pre...![]()
Nego na one takmicare...oni su previse...bar za mene.
Ma ne mislim na trenera, on se dobro uradioNego na one takmicare...oni su previse...bar za mene.
Ono 180 cm i 100 kg = kocka![]()

Sta nas bre 'ebes sa tim ispravljanjem postova, napises jedno i posle 2 min. izbrises deo posta...wtf![]()
Au ovo brisanje je mukotrpno...Gde ode Braco...sad je glupo da ostanu njegovi samo 
Drzim vas u neizvesnosti![]()
Au ovo brisanje je mukotrpno...Gde ode Braco...sad je glupo da ostanu njegovi samo
![]()
ja izbrisao 5 popruka, na brzaka...
hahaha, ima samo Bwaco da popije bananu.
Ili cemo popiti svi zbog njega... 
hahahaja izbrisao 5 popruka, na brzaka...
hahaha, ima samo Bwaco da popije bananu.
Ili cemo popiti svi zbog njega...
![]()

A i mrzi nas da brisemo one tamo poruke, pa ti to pobrisi za nas
Pravicemo se da, dakle, nisu ni postojale 
Ma i mene sad mrzi kad njegove stoje...cek sad cu javno da apelujem na Stivena
Kao sto rekoh, mi smo, dakle, moderatoru, Stivene, dobri u dusi, i s toga, naime, ne zasluzujemo da budemo tretirani ovako brutalnoA i mrzi nas da brisemo one tamo poruke, pa ti to pobrisi za nas
![]()
![]()
Pravicemo se da, dakle, nisu ni postojale
![]()

hahahahahaha...
Ne gine nam ban...![]()
![]()
Tamo su ga optuzivali da je impotentan i sta jos nisu dok ga ja nisam spasio

hvala ti, bas si 
Ma, onda necu Stivena braniti vise na LjiSu![]()

Ma, onda necu Stivena braniti vise na LjiSuTamo su ga optuzivali da je impotentan i sta jos nisu dok ga ja nisam spasio
![]()
![]()

Imam veliki (i to je postalo) problem...naime, previse sam spamovao na ovoj temi i ne mogu nikako sve da izbrisem zato sto za sat vremena idem na spavanje...dajte neko resenje kako da sve to nestane (ne, mister muscolo nije resenje) pre nego sto se Stivi vrati svom zavicaju...![]()
Naime, imajuci u vidu da su ovde spamovali svi zivi, ako Stivi banuje sve, Jokili ce ostati usamljen i nece imati motivaciju da dize 10 kg u obe ruke po 150 puta...Mislim da je, povrh svega, bitno da Jokili ostane motivisan i jak
Hvala hvala 

Dobro, Sniki, ucinicu sve za tebe...![]()