[Ne_Vazim_Se]
Iskusan
- Poruka
 - 5.462

hahhaha, nije stvar uopshte u tome koliko gde ima proteina vec u nachinu na koji ih telo prihvata... meso se vari sat vremena (mozda i duze chak nemam pojma 
)... ovo (u kombinaciji sa dekstrozom, prostim shecerom) daje telu neophodnu dozu odmah i time ga sprechava da udje u razgradnju... zato je proteinski shejk idealna stvar posle treninga... btw bwaco sa tim rezimom za devojchice nikada necesh biti zivotinja 
 ... kaze baja "necu da se prenagruvam" 
 ... pa bez steroida i ne mozesh da se prenagruvash pa makar trenirao ceo zivot kao konjina...

)... ovo (u kombinaciji sa dekstrozom, prostim shecerom) daje telu neophodnu dozu odmah i time ga sprechava da udje u razgradnju... zato je proteinski shejk idealna stvar posle treninga... btw bwaco sa tim rezimom za devojchice nikada necesh biti zivotinja 
 ... kaze baja "necu da se prenagruvam" 
 ... pa bez steroida i ne mozesh da se prenagruvash pa makar trenirao ceo zivot kao konjina...

, vise ono ukomponovana figura(na ovom stadijumu)... ali ovo sto sada ne uzimam, ne mora da znaci da mi kasnije trener nece dati, vec rekoh da imam trenera koji mi rukovodi ishranom i tome slicno. Sad jos raidm na kondiciji + oblikovanje i postepeno dizanje tezina.

Pa pazi, nakon treninga ti mozes da pojedes meso, ok je to...ali ti treba brzo-apsorbujuci protein tada = whey 

je*iga brate... kako bre to trenirash a nishta ne znash bre shto to? 
 Pa dobro, ja benchujem sad 80 kg, slab sam ko p*cka 
 Cekam vas sledece leto