Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bi vise a? :mrgreen: Vidim ja da si se ti motivisao veceras...sutra kreces :cool:

Ma kakvi, onako je bas kul, ali kakve su slike od ovih sto ovde treniraju...zveri...

Mada pretpostavljam da je to vise i do fotografije...najbolje su slike sa takmicenja zato sto tad bas znas kakvi su kad su u top formi...

Brate, otvara se teretana ispred moje zgrade tako da ocekujte da cu vas smarati ovde kako sam umoran i tako... :rumenko:

Ma kakvi, onako je bas kul, ali kakve su slike od ovih sto ovde treniraju...zveri...

Mada pretpostavljam da je to vise i do fotografije...najbolje su slike sa takmicenja zato sto tad bas znas kakvi su kad su u top formi...

Brate, otvara se teretana ispred moje zgrade tako da ocekujte da cu vas smarati ovde kako sam umoran i tako... :rumenko:

A ne znam, preterano izgleda cudno...onako ko kocka (sirina = visina) :lol: Njegov trendza se fino uradio :mrgreen: Ja sam sad 79 kg i 180 cm (bio sam 72 kg u novembru :rumenko:)...teram negde do oko 85 ili mozda malo vise, body fat oko 10% :cool: Onda odrzavam i kuliram :mrgreen:

Sad me bas zanima koliko mu je visok trener i koliko ima kg...javi nam :lol: Mislim da mu je body fat % jednocifren.

Poslednja izmena:
A ne znam, preterano izgleda cudno...onako ko kocka (sirina = visina) :lol: Njegov trendza se fino uradio :mrgreen: Ja sam sad 79 kg i 180 cm (bio sam 72 kg u novembru :rumenko:)...teram negde oko 85 ili mozda malo vise, body fat oko 10% :cool: Onda odrzavam i kuliram :mrgreen:

Ne znam koje je tebi slike Bwaca poslao, ali meni na prvoj gde su mu ruke gore, izgleda bas mocno, a na drugoj je onako, mozda deluje cudno zato sto se iskrivio malo... :think:

Ma znao sam to od ranije, stojalo ti u potpisu...bice dobro kad stignes dotle...ja nemam pojma ni koliko sam visok...a nisam se ni merio odavno... :rumenko: :lol:

Moracu to da proverim sto pre... :lol:

Ne znam koje je tebi slike Bwaca poslao, ali meni na prvoj gde su mu ruke gore, izgleda bas mocno, a na drugoj je onako, mozda deluje cudno zato sto se iskrivio malo... :think:

Ma znao sam to od ranije, stojalo ti u potpisu...bice dobro kad stignes dotle...ja nemam pojma ni koliko sam visok...a nisam se ni merio odavno... :rumenko: :lol:

Moracu to da proverim sto pre... :lol:

Ma ne mislim na trenera, on se dobro uradio :mrgreen: Nego na one takmicare...oni su previse...bar za mene.

Ono 180 cm i 100 kg = kocka :mrgreen:

hahaha :lol: ja izbrisao 5 popruka, na brzaka... :lol: hahaha, ima samo Bwaco da popije bananu. :rotf: Ili cemo popiti svi zbog njega... :(

Ma i mene sad mrzi kad njegove stoje...cek sad cu javno da apelujem na Stivena :mrgreen:

Kao sto rekoh, mi smo, dakle, moderatoru, Stivene, dobri u dusi, i s toga, naime, ne zasluzujemo da budemo tretirani ovako brutalno :sad2: A i mrzi nas da brisemo one tamo poruke, pa ti to pobrisi za nas :flert: :zaljubljena: :lol: Pravicemo se da, dakle, nisu ni postojale :tajna:

Poslednja izmena:
Imam veliki (i to je postalo) problem...naime, previse sam spamovao na ovoj temi i ne mogu nikako sve da izbrisem zato sto za sat vremena idem na spavanje...dajte neko resenje kako da sve to nestane (ne, mister muscolo nije resenje) pre nego sto se Stivi vrati svom zavicaju... :(

Imam veliki (i to je postalo) problem...naime, previse sam spamovao na ovoj temi i ne mogu nikako sve da izbrisem zato sto za sat vremena idem na spavanje...dajte neko resenje kako da sve to nestane (ne, mister muscolo nije resenje) pre nego sto se Stivi vrati svom zavicaju... :(

Volim da resavam ovakve probleme :tajna: Naime, imajuci u vidu da su ovde spamovali svi zivi, ako Stivi banuje sve, Jokili ce ostati usamljen i nece imati motivaciju da dize 10 kg u obe ruke po 150 puta...Mislim da je, povrh svega, bitno da Jokili ostane motivisan i jak :cool: Hvala hvala :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back