Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ***** li ga, ne radim valjda masu :D... Meni masa ni ne treba realno, verovatno zato radim vise ponavljanja u po tri serije sa nekim razunim tezinama. Verovatno jer ovaj lik smatra da mora da se prvo skine sva mast :D
PS, odg sam ti na priv

naravno da treba da radish masu, ali mishicu maso, a sala da se reshish... mislim, logichno... :lol:

Uvek radi najvise sto mozes...mada...ovaj tvoj trener sigurno to zna :mrgreen:...Nema sanse da ne zna...tako da verovatno misli da ne mozes vise? Nebitno da li radis masu ili definiciju, uvek dizes max...a menjas ishranu :ok: Pa dobro, ja benchujem sad 80 kg, slab sam ko p*cka :sad2: Cekam vas sledece leto :mrgreen:

ma bre lik nasho ovcu bole ga ushi :mrgreen: ... a, i ja benchujem osamdeset. :) sshto i nije loshe obzirom na to da sad imam 74 kile (smrsho sam malo *** :( ) na 187 tipa... bash cemo da vidimo za dva-tri meseca kolko cu benchovati sa 10 kila mishica vishe :mrgreen:

Ja mislim da je fora, zasto on toliko insistira na kardiou i na vise ponavljanja, jer on verovatno smatra da trebam da prvo skinem tu mast oko tela, pa onda da radimo. Ja sam ga isto pitao par puta zasto ne radimo klasicni trening, i on mi je nesto na tu foru rekao. A realno meni je 50 3x puta 12 ponavljanja ono otpadanje, ne bih mogao ni 1 vise :D... Dok bih 80-70 mogao da dignem par puta samo..
Ali nije da mi ne radmo ove tezine, ranije smo radili na pocetku sa 40-45, sad smo digli sve za po 5-10
EDIT: sa jednim drugim likom, koji je ono bas mrsav, sa njime radi totalno drugaciji trening, nesto sto bi se svidelo ne vazim se :D. Sve ono tezine, dizanje i to
EDIT2: nisam ja nesto debeo da neko ne pomisli nesto :mrgreen: samo nije ni da sam kost i koza

Pa ok, covek misli da hoces da se definises...koliko sad imas kg? Tvoj trener ne uzima whey???!?!?!?!?!?!?! Whey je skroz cool, ne moze nikako da ti steti :)

Poslednja izmena:
[Ne_Vazim_Se];17765161:
naravno da treba da radish masu, ali mishicu maso, a sala da se reshish... mislim, logichno... :lol:

ma bre lik nasho ovcu bole ga ushi :mrgreen: ... a, i ja benchujem osamdeset. :) sshto i nije loshe obzirom na to da sad imam 74 kile (smrsho sam malo *** :( ) na 187 tipa... bash cemo da vidimo za dva-tri meseca kolko cu benchovati sa 10 kila mishica vishe :mrgreen:

10 kila misicne mase za 2-3 meseca...I'll look at you and I'll wonder what's your secret? :mrgreen: Ma ja cu da pocnem kreatin krajem ove nedelje i ce sve da bidne kako treba :zaljubljena:

[Ne_Vazim_Se];17765161:

odgovorio sam TLOS87 na pp, al ajde i ovde, ja imam 90 kila trenutno :lol:. a visok sam 190.. Mozda je to ceo fazon, jer ti brate realno pogledaj koliko ti imas definisano u startu telo, a ja imam gomilu nepotrebnih stvari, a opet masu i imam prilicno iovako. Nemam pojma moguce je da je meni i trebi potrebasn totalno drugaciji trening barem za pocetak... ?

odgovorio sam TLOS87 na pp, al ajde i ovde, ja imam 90 kila trenutno :lol:. a visok sam 190.. Mozda je to ceo fazon, jer ti brate realno pogledaj koliko ti imas definisano u startu telo, a ja imam gomilu nepotrebnih stvari, a opet masu i imam prilicno iovako. Nemam pojma moguce je da je meni i trebi potrebasn totalno drugaciji trening barem za pocetak... ?

brate to "definisano" telo ti je telo bez masti koje ima mishice :lol: ... definicija je nizak bf u stvari... i naravno shto veci mishici to bolje... logichno... znachi sredish ishranu, pijesh proteinski shejk lepo ujutru posle treninga i uveche forsirash malo tezine i polako postajesh zverkovic... :ok: znachi to sve odjednom a ne prvo skinem mast pa cu onda da treniram :hahaha: wtf

Znas kako i mene sada zanima, svo troje imamo donekle razlicite treninge, bas me zanima za jedno 2-3 meseca da vidimo ko je gde stigao :). Moguce je i da ovaj lik gresi. videcemo uostalom, ja mislim da si ti isto delom u pravu, ali siguran sam da i ovaj zna sta radi, nemam pojma 2-3 meseca i nije neko vreme tako da ono, mozda se meni posle promeni trening :D

[Ne_Vazim_Se];17765180:
u do jaja je kreatin, pogotovu ako ga nisi pio pre... ne moze nishta od njega da ti bude a ima efekta... poveca ti snagu malo pa mozesh malo vishe da dizesh tipa 5-10%... znash kako da pijesh?

Loading 4 dana po 5 grama 4 puta dnevno (tj 20 g ukupno)...pa onda maintenance oko 5 g dnevno ili? Nisam ga pio ranije, sad jos njega da uzmem...tj imam kreatin samo nisam poceo :hahaha: Puna mi je soba jebenih suplemenata, misle ljudi da sam sektas :mrgreen: Cale bio isto i is*****o mi se nesto..."pazi ti to...mozda je to stetno"...klasika :lol: A inace keva mi se bavila rekreativno fitnessom 10-tak godina, vodila me u teretanu kao klinca a ja buljio u zgodne plavuse redovno :rumenko:

Poslednja izmena:
Znas kako i mene sada zanima, svo troje imamo donekle razlicite treninge, bas me zanima za jedno 2-3 meseca da vidimo ko je gde stigao :). Moguce je i da ovaj lik gresi. videcemo uostalom, ja mislim da si ti isto delom u pravu, ali siguran sam da i ovaj zna sta radi, nemam pojma 2-3 meseca i nije neko vreme tako da ono, mozda se meni posle promeni trening :D

pa gde cesh ti da stignehs mislim sa tim rezimom zapitaj se... bicesh jednako nejak samo mrshaviji... :lol: al' ajde, videcemo :mrgreen:

Loading 4 dana po 5 grama 4 puta dnevno (tj 20 g ukupno)...pa onda maintenance oko 5 g dnevno ili? Nisam ga pio ranije, sad jos njega da uzmem...tj imam kreatin samo nisam poceo :hahaha: Puna mi je soba jebenih suplemenata, misle ljudi da sam sektas :mrgreen: Cale bio isto i is*****o mi se nesto..."pazi ti to...mozda je to stetno"...klasika :lol:

pa da, to je standardno... mada ja mislim da komotno mozesh da pijesh i po pet grama samo i to je to... chak mislim i da je bolje tako... bez punjenja i toga... mada nece ni punjenje da smeta svejedno hehehe...

p.s. sektashu 1. :cool:

Kakav ti je taj trener izgledom? Pitam informativno...

Nego, ovde kod mene svako ce ti reci da krenes od manjih tezina da se prvo misic navikne, ali to obicno kazu onim manjim likovima, a s' obzirom da ti to nisi i plus trenirao si ranije onda ne razumem sta je poJenta tog trenera...verovatno on misli da ti hoces samo da budes k'o maneken, znaci ne shvata te ozbiljno na foru "ovaj mali se sprema za takmicenje" vec vise kao "ovaj mali se sprema za izbor za mis" :mrgreen:...iskreno ti kazem, bolje bi bilo da ga ti pitas zasto ne krenes sa vecim tezinama...a i realno lepsi je osecaj kad dizes teze, osetis se onako, mocno :cool:

Kakav ti je taj trener izgledom? Pitam informativno...

Nego, ovde kod mene svako ce ti reci da krenes od manjih tezina da se prvo misic navikne, ali to obicno kazu onim manjim likovima, a s' obzirom da ti to nisi i plus trenirao si ranije onda ne razumem sta je poJenta tog trenera...verovatno on misli da ti hoces samo da budes k'o maneken, znaci ne shvata te ozbiljno na foru "ovaj mali se sprema za takmicenje" vec vise kao "ovaj mali se sprema za izbor za mis" :mrgreen:...iskreno ti kazem, bolje bi bilo da ga ti pitas zasto ne krenes sa vecim tezinama...a i realno lepsi je osecaj kad dizes teze, osetis se onako, mocno :cool:

Poslacu ti na pp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back