Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahhaha, nije stvar uopshte u tome koliko gde ima proteina vec u nachinu na koji ih telo prihvata... meso se vari sat vremena (mozda i duze chak nemam pojma :lol:)... ovo (u kombinaciji sa dekstrozom, prostim shecerom) daje telu neophodnu dozu odmah i time ga sprechava da udje u razgradnju... zato je proteinski shejk idealna stvar posle treninga... btw bwaco sa tim rezimom za devojchice nikada necesh biti zivotinja :mrgreen: ... kaze baja "necu da se prenagruvam" :hahaha: ... pa bez steroida i ne mozesh da se prenagruvash pa makar trenirao ceo zivot kao konjina...

[Ne_Vazim_Se];17765059:
hahhaha, nije stvar uopshte u tome koliko gde ima proteina vec u nachinu na koji ih telo prihvata... meso se vari sat vremena (mozda i duze chak nemam pojma :lol:)... ovo (u kombinaciji sa dekstrozom, prostim shecerom) daje telu neophodnu dozu odmah i time ga sprechava da udje u razgradnju... zato je proteinski shejk idealna stvar posle treninga... btw bwaco sa tim rezimom za devojchice nikada necesh biti zivotinja :mrgreen: ... kaze baja "necu da se prenagruvam" :hahaha: ... pa bez steroida i ne mozesh da se prenagruvash pa makar trenirao ceo zivot kao konjina...

to lave, za ovo ide repjutejshn :mrgreen:

[Ne_Vazim_Se];17765059:
hahhaha, nije stvar uopshte u tome koliko gde ima proteina vec u nachinu na koji ih telo prihvata... meso se vari sat vremena... ovo (u kombinaciji sa dekstrozom, prostim shecerom) daje telu neophodnu dozu odmah i time ga sprechava da udje u razgradnju... zato je proteinski shejk idealna stvar posle treninga... btw bwaco sa tim rezimom za devojchice nikada necesh biti zivotinja :mrgreen: ... kaze baja "necu da se prenagruvam" :hahaha: ... pa bez steroida i ne mozesh da se prenagruvash pa makar trenirao ceo zivot kao konjina...

pa kazem ti nije mi to ni cilj :), vise ono ukomponovana figura(na ovom stadijumu)... ali ovo sto sada ne uzimam, ne mora da znaci da mi kasnije trener nece dati, vec rekoh da imam trenera koji mi rukovodi ishranom i tome slicno. Sad jos raidm na kondiciji + oblikovanje i postepeno dizanje tezina.

Gde ti nisi, sve znas fukaro :mrgreen: A taj tvoj drug...pio je kreatin? :think:

Kamo srece... :mrgreen:

Ovaj sto je radio na gradjevini, on je pio kreatin i ne secam se sta jos, a za ovog drugog nisam siguran, kaze da je samo proteine uzimao, ali nema sanse da se neko onoliko nagruva za god-dve god. samo sa proteinima, te price moze on da okaci macku o rep... :lol:

Braco, nemo' whey da mi diras :eek: Pa pazi, nakon treninga ti mozes da pojedes meso, ok je to...ali ti treba brzo-apsorbujuci protein tada = whey :lol: Isto uvece pred spavanje, treba ti nesto sporo-apsorbujuce (tj. da se vari duze da telo ima proteine tokom noci a ne da gladuje :lol:), a to je casein - ima ga i u mleku tako da mozes da se nalijes mleka pred spavanje, mada tada konzumiras i dosta secera...Ma ne znam sta je tebi cilj, nema leba bez motike :aha:

Tako jee...to mi je bas pricao neki lik sto prodaje sve te za'ebancije...:p
Ovo Bwaco da zapamtis ako krenes jace da se gruvas...:p

[Ne_Vazim_Se];17765059:

Tako je... :mrgreen:

pa kazem ti nije mi to ni cilj :), vise ono ukomponovana figura(na ovom stadijumu)... ali ovo sto sada ne uzimam, ne mora da znaci da mi kasnije trener nece dati, vec rekoh da imam trenera koji mi rukovodi ishranom i tome slicno. Sad jos raidm na kondiciji + oblikovanje i postepeno dizanje tezina.

koji ce ti moj trener uopshte bacash pare dzabe zato shto te mrzi da sam uzmesh i nauchish neshto... bzv... i chemu te pauze od ko zna koliko vremena od chega ti da pauzirash bre :lol:

[Ne_Vazim_Se];17765082:
koji ce ti moj trener uopshte bacash pare dzabe zato shto te mrzi da sam uzmesh i nauchish neshto... bzv... i chemu te pauze od ko zna koliko vremena od chega ti da pauzirash bre :lol:

morao sam zbog faxa nije bilo druge z:(
edit: a da stvarno em mrzi da ucim sada i to, jer imam mnogo obaveza iovako, sada trenutno ne mogu se drkati jos i ovime, sto ne znaci da u buducnosti necu uzeti to da odradim :)

Poslednja izmena:
[Ne_Vazim_Se];17765097:
taj fazon... a shto kondiciju radish kakava bre kondicija i shta ti je to "oblikovanje" hahhaha zvuchi kao neki fitnes program za manekenke :lol: i zashto postepeno to postepeno zvuchi ono... kolko dizesh na benchu i na militari presu?

Nemam pojma :D... Ps poslao sam ti priv poruku, tako nesto bi bio i moj cilj ja sam ok sa time. Dizem oko 50-60, a na presu( vlajda mislis na noge) oko 150, zavisi kako kad

I ja sam pauzirao nesto malo kad sam presao u Cam, smorio sam se bio...I onda naisla neka motivacija, ubitacna :eek: Nema sad, ne prekidam :mrgreen: A ranije sam isao onako dzunglaski a nisam se hranio kako treba, sad najvise para trosim na hranu 'ebote :hahaha:

pa tako nesto i ja, kad sam presao na faks, nije mi uopste bilo do toga, ali sada nema stajanja :). Nego fazon je sto ja vec poprilicnu masu, pa valljda zato i radim ovako prvo na gubljenju kg ***** li ga, ti se vise razumes sigurno znas zasto mi je takav trening xD

[Ne_Vazim_Se];17765110:
ne mislim na noge nego na ono za ramena, kad dizesh shipku pravo iznad glave... 50-60 na benchu? :( je*iga brate... kako bre to trenirash a nishta ne znash bre shto to? :lol:
lol pa skoro sam poceo, ranije sam mogao prilicno vise, 70 se secam da sam bench, a ovo za ledja sam mogao ranije oko 70 isto, sada 60 radim. Msm mogu ja da dignem i mnogo vise, ali sa tim tezinama radim

lol pa skoro sam poceo, ranije sam mogao prilicno vise, 70 se secam da sam bench, a ovo za ledja sam mogao ranije oko 70 isto, sada 60 radim. Msm mogu ja da dignem i mnogo vise, ali sa tim tezinama radim

zashto bi radio sa tim tezinama ako mozesh mnogo vishe? i ne mislim na lat mashini ono za ledja shto povlachish nego za ramena vezba gde gurash shipku gore... ma, nebitno... :lol:

[Ne_Vazim_Se];17765133:
zashto bi radio sa tim tezinama ako mozesh mnogo vishe? i ne mislim na lat mashini ono za ledja shto povlachish nego za ramena vezba gde gurash shipku gore... ma, nebitno... :lol:

Pa ***** li ga, ne radim valjda masu :D... Meni masa ni ne treba realno, verovatno zato radim vise ponavljanja u po tri serije sa nekim razunim tezinama. Verovatno jer ovaj lik smatra da mora da se prvo skine sva mast :D
PS, odg sam ti na priv

Uvek radi najvise sto mozes...mada...ovaj tvoj trener sigurno to zna :mrgreen:...Nema sanse da ne zna...tako da verovatno misli da ne mozes vise? Nebitno da li radis masu ili definiciju, uvek dizes max...a menjas ishranu :ok: Pa dobro, ja benchujem sad 80 kg, slab sam ko p*cka :sad2: Cekam vas sledece leto :mrgreen:

Uvek radi najvise sto mozes...mada...ovaj tvoj trener sigurno to zna :mrgreen:...Nema sanse da ne zna...tako da verovatno misli da ne mozes vise? Pa dobro, ja benchujem sad 80 kg, slab sam ko p*cka :sad2: Cekam vas sledece leto :mrgreen:

Ja mislim da je fora, zasto on toliko insistira na kardiou i na vise ponavljanja, jer on verovatno smatra da trebam da prvo skinem tu mast oko tela, pa onda da radimo. Ja sam ga isto pitao par puta zasto ne radimo klasicni trening, i on mi je nesto na tu foru rekao. A realno meni je 50 3x puta 12 ponavljanja ono otpadanje, ne bih mogao ni 1 vise :D... Dok bih 80-70 mogao da dignem par puta samo..
Ali nije da mi ne radmo ove tezine, ranije smo radili na pocetku sa 40-45, sad smo digli sve za po 5-10
EDIT: sa jednim drugim likom, koji je ono bas mrsav, sa njime radi totalno drugaciji trening, nesto sto bi se svidelo ne vazim se :D. Sve ono tezine, dizanje i to
EDIT2: nisam ja nesto debeo da neko ne pomisli nesto :mrgreen: samo nije ni da sam kost i koza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back