Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Kako me nesto ta pesma sa kerovima podseca na one zimske pesme u crtacima koje sam gledao kad sam bio mali...![]()
mislis na nesto ovako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako me nesto ta pesma sa kerovima podseca na one zimske pesme u crtacima koje sam gledao kad sam bio mali...![]()

mislis na nesto ovako?

E Stole, na trenutak okrenem ledja ti se svadjas, a nijesam te tako ucio![]()

Pa ja sam probao lepo da pitam nesto, a onda su "oni" prvi poceli...![]()

Problematican je on jako![]()
![]()
xD
zna li neko neku igricu osim postala gde mogu da ubijam i mucim prolaznike i obicne ljude? Ovo sa mucenjem je prioritet! Gta se ne racuna,nema lopate,kante sa bezinom,testere,macete and so on...

Na kraju su me izgazili k'o picku, umesto ja njih... 
zez 
zna li neko neku igricu osim postala gde mogu da ubijam i mucim prolaznike i obicne ljude? Ovo sa mucenjem je prioritet! Gta se ne racuna,nema lopate,kante sa bezinom,testere,macete and so on...

Ma da, uvijek "oni" prvi pocnu
Danas nadjoh na YT neku emisiju Preljubnici koju pustaju valjda jednom nedjeljno na BN-u. Ne znam gleda li ko to![]()

Ma kad ti kazem...
Mislim da nisam gledao to, ali mi zvuci poznato...
Sad cu da pogledam...![]()

Zanimljiva emisija, ali namjestaljke
Taman su u pitanju Karamela i Suzana
Nedje su mi ranije pominjali samo sto nijesam gledao do danas.

Aaa, sad si mi pokvario vece, taman sam krenuo da gledam prvu epizodu gde nekog debelog cicu vara devojka kojoj je obecao da ce joj snimiti CD...pa sta je ocekivao kad se vidi da ga samo koristi, rekoh sebi...
Al' sad kad ti kazes da je namestaljka onda nema smisla da gledam tudje jade...![]()
Znaci i poznatih licnosti kao ima...![]()

A i onako bi se sam uvjerio u to, jer ima katartrofalnih epizoda, znaci losa gluma strasno
No pogledaj 30. episodu. Tu su cak i mene ubijedili da je stvarno, jer su snimali neke stvari koje ne snimaju inace, a i samari koji su pucali su takodje stvarni i jaki
Danas sam morao skoro sve da pregledam![]()
ili se mozda samo hvalise... 

Ma malo mi je sumnjiv ovaj cica, previse je bucmast da bi mogao 4-5 puta u toku dana da 'ebe svoju devojku...ili se mozda samo hvalise...
To mora da se neka bicarka s' mosta uzivela u ulogu..msm, nije da ranije nije imala takve musterije... haha
Cim ovu odgledam...da vidim sa kime se pVca ova od matorog...![]()

i pisan je po istinitom dogadjaju...a da
i ta osoba mora biti srbin 
Zanimljivih stvari ima, a i vidjeces morbidnih episoda, ako se navuces kao ja![]()

e ljudi moji dragi i oni drugi![]()
ako vam bude trebao sastav na temu reci koji mi naviru ali cutim ili tako nesto slicno imam odlican sastav
i pisan je po istinitom dogadjaju...a da
i ta osoba mora biti srbin
![]()

Nedo bog da se jos i na ovo navucem pored alkohola i droge...![]()

Ljubavi, poslao sam detektive da te prate...pa da znas da cemo biti na tv-u...
Daj da procitam taj sastav, nemo' da si na kraj srca...
Po istinitom dogadjaju?/ Nije ti valjda baba pricala sta je radila kad je bila mlada?![]()
ne nije nego sam ja dozivelaaa andjele moj
))) ali za tebe cu i baku da pitam sta je radila kad je bila mlada 
Otom potom![]()

sastav je dug za kucanje ljubavi moja jedinane nije nego sam ja dozivelaaa andjele moj
))) ali za tebe cu i baku da pitam sta je radila kad je bila mlada
![]()
Jao, sreca moja, pa je l' o ljubavnom zivotu, m? 

OCU JA DA VIDIM EMO GIRL!?!?!?! PLZ NEKA MI NEKO DA LINK!!!!!
MA SAD SAM VIDEO DA STE JE VIDELI PA HOCU I JA DA SE NAUCIM CUDU, ne mogu da je trazim, daj bre nek neko da link, gde sada da vrsljam pred spavanje na onu temu, da posle imam nocne more?! Pogotovu onaj lik sa cibuljama shit
Nisi valjda opet poceo da glumis debila kao ranije sto si radio???