Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problematican je on jako :think: :lol:

Jako... :rumenko: :mrgreen: xD
zna li neko neku igricu osim postala gde mogu da ubijam i mucim prolaznike i obicne ljude? Ovo sa mucenjem je prioritet! Gta se ne racuna,nema lopate,kante sa bezinom,testere,macete and so on...

GTA... :lol: :lol:

'ste videli novi GTA sto je izasao? Auu, njuesra, nisam uspeo ni jednu bakicu da ubijem, a da me zaskoci ceo staracaki dom zajedno sa pandurima i prolaznicima... :rumenko: Na kraju su me izgazili k'o picku, umesto ja njih... :(

Cuo sam da je ovaj novi GTA prikaz realnog zivota... :( zez :mrgreen:

Zanimljiva emisija, ali namjestaljke :P

Taman su u pitanju Karamela i Suzana :P

Nedje su mi ranije pominjali samo sto nijesam gledao do danas.

Aaa, sad si mi pokvario vece, taman sam krenuo da gledam prvu epizodu gde nekog debelog cicu vara devojka kojoj je obecao da ce joj snimiti CD...pa sta je ocekivao kad se vidi da ga samo koristi, rekoh sebi... :mrgreen:

Al' sad kad ti kazes da je namestaljka onda nema smisla da gledam tudje jade... :( :lol:

Znaci i poznatih licnosti kao ima... :P

Aaa, sad si mi pokvario vece, taman sam krenuo da gledam prvu epizodu gde nekog debelog cicu vara devojka kojoj je obecao da ce joj snimiti CD...pa sta je ocekivao kad se vidi da ga samo koristi, rekoh sebi... :mrgreen:

Al' sad kad ti kazes da je namestaljka onda nema smisla da gledam tudje jade... :( :lol:

Znaci i poznatih licnosti kao ima... :P

A i onako bi se sam uvjerio u to, jer ima katartrofalnih epizoda, znaci losa gluma strasno :lol:

No pogledaj 30. episodu. Tu su cak i mene ubijedili da je stvarno, jer su snimali neke stvari koje ne snimaju inace, a i samari koji su pucali su takodje stvarni i jaki :lol:

Danas sam morao skoro sve da pregledam :lol:

A i onako bi se sam uvjerio u to, jer ima katartrofalnih epizoda, znaci losa gluma strasno :lol:

No pogledaj 30. episodu. Tu su cak i mene ubijedili da je stvarno, jer su snimali neke stvari koje ne snimaju inace, a i samari koji su pucali su takodje stvarni i jaki :lol:

Danas sam morao skoro sve da pregledam :lol:

Ma malo mi je sumnjiv ovaj cica, previse je bucmast da bi mogao 4-5 puta u toku dana da 'ebe svoju devojku... :per: ili se mozda samo hvalise... :per:

To mora da se neka bicarka s' mosta uzivela u ulogu..msm, nije da ranije nije imala takve musterije... haha :lol:
Cim ovu odgledam...da vidim sa kime se pVca ova od matorog... :mrgreen:

Ma malo mi je sumnjiv ovaj cica, previse je bucmast da bi mogao 4-5 puta u toku dana da 'ebe svoju devojku... :per: ili se mozda samo hvalise... :per:

To mora da se neka bicarka s' mosta uzivela u ulogu..msm, nije da ranije nije imala takve musterije... haha :lol:
Cim ovu odgledam...da vidim sa kime se pVca ova od matorog... :mrgreen:

Zanimljivih stvari ima, a i vidjeces morbidnih episoda, ako se navuces kao ja :lol:

e ljudi moji dragi i oni drugi :P :D ako vam bude trebao sastav na temu reci koji mi naviru ali cutim ili tako nesto slicno imam odlican sastav :) i pisan je po istinitom dogadjaju...a da :) i ta osoba mora biti srbin :)

Ljubavi, poslao sam detektive da te prate...pa da znas da cemo biti na tv-u... :)

Daj da procitam taj sastav, nemo' da si na kraj srca... :rumenko:

Po istinitom dogadjaju?/ Nije ti valjda baba pricala sta je radila kad je bila mlada? :mrgreen:

Ljubavi, poslao sam detektive da te prate...pa da znas da cemo biti na tv-u... :)

Daj da procitam taj sastav, nemo' da si na kraj srca... :rumenko:

Po istinitom dogadjaju?/ Nije ti valjda baba pricala sta je radila kad je bila mlada? :mrgreen:

sastav je dug za kucanje ljubavi moja jedina :) ne nije nego sam ja dozivelaaa andjele moj :)))) ali za tebe cu i baku da pitam sta je radila kad je bila mlada :zag:

MA SAD SAM VIDEO DA STE JE VIDELI PA HOCU I JA DA SE NAUCIM CUDU, ne mogu da je trazim, daj bre nek neko da link, gde sada da vrsljam pred spavanje na onu temu, da posle imam nocne more?! Pogotovu onaj lik sa cibuljama shit

:hahaha: Nisi valjda opet poceo da glumis debila kao ranije sto si radio??? :( :lol:

Imas da kliknes na ono ko je sve slao poruke, nadji onu klinku i pogledaj sta je sve slala, nema valjda puno da se trazi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back