Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja dola malopre iz skole...rucala....sad pokusavam da provalim ovaj novi telefon....al je komplikovan u pm...
posle cu da se kupam i nesto da radim...mozda odem napolje ( mada mi majka nece dati da izadje cim osusim kosu ) ili da legnem posto sam mrtva umorma....kasnije izlazim...i kad se vratim kuci, idem s mojima u MK :lol:
i eto...ceo dan xD

ja dola malopre iz skole...rucala....sad pokusavam da provalim ovaj novi telefon....al je komplikovan u pm...
posle cu da se kupam i nesto da radim...mozda odem napolje ( mada mi majka nece dati da izadje cim osusim kosu ) ili da legnem posto sam mrtva umorma....kasnije izlazim...i kad se vratim kuci, idem s mojima u MK :lol:
i eto...ceo dan xD

Ma begaj, nema nista gore od komplikovanog telefona...koliko puta sam shebao nov telefon zato sto bih namerno lutao po njemu, menjao sta sam mogao... :mrgreen
Nemoj da potrosis svu toplu vodu... :mrgreen:
hahaha, i mene smaraju kad izadjem sa mokrom kosom, a ja se uvek tusiram pre nego sto izadjem napolje, uvek mi mokra kosa... xD Zato mozda i jesam ovako prs'o... :cry:

A sto ides u MK? :D

ja za prvi maj idem na sopotnicu sa velikom vecinom odeljenja....:lol:
to je neko obliznje brdo...ili selo...veze nemam :mrgreen: sa ogromnim vodopadima....prelepo je...
tu idu skoro svi....:)

Op, op, bice muvanja... :mrgreen:
A pa dobro, ti si iz nedodjije...ovde u blizini skorom svi idu na savinac, i tamo je kul...najjace je kad ispod jednog velikog satora pici tehno, a ispod drugog narodnjaaci...ides 'vamo, tamo i mixujes... :mrgreen:

Povedi i meneeeee Vervetuso... :rida:

Ma begaj, nema nista gore od komplikovanog telefona...koliko puta sam shebao nov telefon zato sto bih namerno lutao po njemu, menjao sta sam mogao... :mrgreen
Nemoj da potrosis svu toplu vodu... :mrgreen:
hahaha, i mene smaraju kad izadjem sa mokrom kosom, a ja se uvek tusiram pre nego sto izadjem napolje, uvek mi mokra kosa... xD Zato mozda i jesam ovako prs'o... :cry:

A sto ides u MK? :D

a majke mi....ima nekakvih hiljadu gluposti i u hiladu stvari mozes da udjes na milion nacina....:dash:
ne mogu u porukama da nadjem one simbole....donja crta...crtica....i sl...uzas!!
joj...a to da ne potrosim vodu me mnogo potseca na nekogaa aaaaaaaaa.....xD
neko mi je to stalno govorio :hahaha:
sto se tice kose...ja ne smem jer je moja poprilicno duga + sam osetljiva :roll: bla bla....xD

tamo mi zive baba i deda....moja mama je makedonka :mrgreen:

Op, op, bice muvanja... :mrgreen:
A pa dobro, ti si iz nedodjije...ovde u blizini skorom svi idu na savinac, i tamo je kul...najjace je kad ispod jednog velikog satora pici tehno, a ispod drugog narodnjaaci...ides 'vamo, tamo i mixujes... :mrgreen:

Povedi i meneeeee Vervetuso... :rida:

1vodopad.jpg

4749349-One_of_the_smaller_but_wider_waterfalls-Sopotnica.jpg

nema nijedna fina slika xD
a kako ce da bude puno i fenomenalno :lol:
samo da me neko ne grune pod vodopad :manikir:

a majke mi....ima nekakvih hiljadu gluposti i u hiladu stvari mozes da udjes na milion nacina....:dash:
ne mogu u porukama da nadjem one simbole....donja crta...crtica....i sl...uzas!!
joj...a to da ne potrosim vodu me mnogo potseca na nekogaa aaaaaaaaa.....xD
neko mi je to stalno govorio :hahaha:
sto se tice kose...ja ne smem jer je moja poprilicno duga + sam osetljiva :roll: bla bla....xD

tamo mi zive baba i deda....moja mama je makedonka :mrgreen:

Ma baci to u p.m.! xD :mrgreen:
Koje simbole ne mozes da nadjes? One "krug, a unutra zvezdica" a? :mrgreen:

I mene po'seca na nekoga...ko je tebi to stalno govorio? :mrgreen:
Ma mis'im da sam i ja shebao malo kosu zbog toga, al' sad je kasno kad je postalo masno... :rotf:

wee ajmo svi ruke gore
:mrgreen:

1vodopad.jpg

4749349-One_of_the_smaller_but_wider_waterfalls-Sopotnica.jpg
nema nijedna fina slika xD
a kako ce da bude puno i fenomenalno :lol:
samo da me neko ne grune pod vodopad :manikir:

Braateee, kako je mocno...je l' se moze kupati ispod ovog vodopada, msm je l' cista voda? :eek:

Blizu kog grada je to selo? Moracu jednom da se odvezem do tamo da vidim kako je...ne brini, necu za prvi maj da dolazim, ne boj se...:mrgreen:

Samo je bedak sto ce tu sigurno biti krcato ljudima...ja nisam ljubitelj velike guzve...:)

Pa mozes da se prosvercujes u deo za prtljag. Mada nesto me plase Nemacki zatvori :O Mozda cak i Hagu zavrsis :lol:

Razmisljao sam da kupim ono bure piva, sto samo odvrnes slavinu i tocis :P

Sta ne brate, ulecem u prtljag, od vase odece napravim krevet i spavam tu dok ne stignemo... :rotf:

Ti povremeno otvoris cisto da se ne ugusim i sve ok... :lol:

Pa koliko je to bure, hoces moci poneti 'ebote? :mrgreen:

Zamisli teglis ono bure od 300l ovamo... xD

Braateee, kako je mocno...je l' se moze kupati ispod ovog vodopada, msm je l' cista voda? :eek:

Blizu kog grada je to selo? Moracu jednom da se odvezem do tamo da vidim kako je...ne brini, necu za prvi maj da dolazim, ne boj se...:mrgreen:

Samo je bedak sto ce tu sigurno biti krcato ljudima...ja nisam ljubitelj velike guzve...:)

Prijepolje...:P
ima nekih...mozda 20ak km od grada....mozda ni toliku....
a mozes i da se kupas i da pijes i sta hoces...to su izvori....samo sto je leeeedeeenaaa...xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back