Kontra-tema

Uživam danas i sutra u vikendu, a u ponedeljak ujutru umesto na posao, odem ti ja pravac na aerodrom, pa na Karibe, barem jedno dve nedelje. Iznajmim auto, odem u neki rajski hotel sa puno zvezdica.... palme, pesak, kokteli, sveže tropsko voće, i naravno ponesem i laptop da gvirnem kako je na forumu.

Eh kako bi to lepo bilo.

Ma znate šta...

To ću i da uradim. 🕵️‍♂️➡️🏖️🌴

Čitam nas sve redom i razmišljam... (desi se i to ponekad)... da je 90% naših snova ostvarivo, samo treba da se usudimo.

Onih 10% su naši snovi koji se odnose na osećanja drugih ljudi prema nama na koja ne možemo da utičemo.

Tako da... treba se samo usuditi.

Ja postavio temu a sad shvatam da ne smem baš onako iskreno da napišem kako stoje stvari:hahaha: :kokice:

Izrecena rec nas obavezuje - verbum obligat. (niste slobodni da se ponašate kao da niste ništa rekli – vaša reč ima težinu i odgovornost. U tradicionalnim kulturama i pravnim sistemima, reč je imala snagu ugovora – „data reč“ bila je jednako važna kao i pisani dokument.)

Ali mi tako olako brbljamo ;)

doduse, every kick in the butt causes a step forward.

Izrecena rec nas obavezuje - verbum obligat. (niste slobodni da se ponašate kao da niste ništa rekli – vaša reč ima težinu i odgovornost. U tradicionalnim kulturama i pravnim sistemima, reč je imala snagu ugovora – „data reč“ bila je jednako važna kao i pisani dokument.)

Ali mi tako olako brbljamo ;)

doduse, every kick in the butt causes a step forward.
Ok
Juče sam dočekao ćerku i zeta pa ih odvezao u moju kuću u Hammersmith-u, da upoznaju moju mladu ženu i mog sina.
Svi su se jako zgotivili.
Posle svi idemo u Grčku na 9 dana pa u Tursku na 10 dana.
Slikamo se pre toga svi, vidim sebe, najzad.

Uživam danas i sutra u vikendu, a u ponedeljak ujutru umesto na posao, odem ti ja pravac na aerodrom, pa na Karibe, barem jedno dve nedelje. Iznajmim auto, odem u neki rajski hotel sa puno zvezdica.... palme, pesak, kokteli, sveže tropsko voće, i naravno ponesem i laptop da gvirnem kako je na forumu.

Eh kako bi to lepo bilo.

Ma znate šta...

To ću i da uradim. 🕵️‍♂️➡️🏖️🌴
....i stigoh najzad!

1759802149574.jpeg

Back