Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hebote 'lebac. Koliko sam se navukao na ovaj ultra energy.
Gazirano ne pijem uopste, ali brate, sa ovoga ne mogu da se skinem, nema sanse. Svaki dan minimum moram jednu konzervu da kupim. Ako probam da ne pijem celi dan, sve se prisecam ukusa, i ne mogu izdrzim dok ga ne kupim. Evo upravo pijem jedan :D

Gazirano ne pijem uopste, ali brate, sa ovoga ne mogu da se skinem, nema sanse. Svaki dan minimum moram jednu konzervu da kupim. Ako probam da ne pijem celi dan, sve se prisecam ukusa, i ne mogu izdrzim dok ga ne kupim. Evo upravo pijem jedan :D

mani se toga bre......sjebaces se ocas posla,za cuku ne valja,moj drug je pio tako neko energecko pice,i srce ga je bolelo posle,u hitnu ga vodili,nije mi bilo bas naj :/

samo da ti kazem da u red bull stavljaju veorovao ili ne spermu bika.ne zajebavam se ozbiljno ti kazem potrazi na net-u.ko zna sta stavljaju u guaranu i ova ostala energetska pica pa se ljudi navuku na njih...

30205_125807440773805_100000336483118_211401_7091159_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back