Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.398
Ja postavio temu a sad shvatam da ne smem baš onako iskreno da napišem kako stoje stvari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma napisi slobodno... Vidis da i ja pisem svasta...Ja postavio temu a sad shvatam da ne smem baš onako iskreno da napišem kako stoje stvari![]()
![]()
Ja postavio temu a sad shvatam da ne smem baš onako iskreno da napišem kako stoje stvari![]()
![]()
Lansiranje u perspektivu ?Skidam 1% od ovih gore 10% na lansiranje @Nemoguća Могућност
MožeLansiranje u perspektivu ?![]()
OkIzrecena rec nas obavezuje - verbum obligat. (niste slobodni da se ponašate kao da niste ništa rekli – vaša reč ima težinu i odgovornost. U tradicionalnim kulturama i pravnim sistemima, reč je imala snagu ugovora – „data reč“ bila je jednako važna kao i pisani dokument.)
Ali mi tako olako brbljamo
doduse, every kick in the butt causes a step forward.
....i stigoh najzad!Uživam danas i sutra u vikendu, a u ponedeljak ujutru umesto na posao, odem ti ja pravac na aerodrom, pa na Karibe, barem jedno dve nedelje. Iznajmim auto, odem u neki rajski hotel sa puno zvezdica.... palme, pesak, kokteli, sveže tropsko voće, i naravno ponesem i laptop da gvirnem kako je na forumu.
Eh kako bi to lepo bilo.
Ma znate šta...
To ću i da uradim.![]()