John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Ja veceras u 8 palim za Berlin. \m/ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja veceras oko 1...2 AM palim u Makedoniju![]()
Ja cu veceras da ogrejem celu kucu...da ne bude da ja jedini nista ne palim...![]()
xD
sta ima nako inace?![]()
ja dola malopre iz skole...rucala....sad pokusavam da provalim ovaj novi telefon....al je komplikovan u pm...
posle cu da se kupam i nesto da radim...mozda odem napolje ( mada mi majka nece dati da izadje cim osusim kosu ) ili da legnem posto sam mrtva umorma....kasnije izlazim...i kad se vratim kuci, idem s mojima u MK
i eto...ceo dan xD
Ja palim u selo bicu tamo verovatno sve do prvog maja,kad kampujemo u sumi,prenocimo,pijemo ,drogiramo se itd![]()
:O Otkud to?![]()
ja za prvi maj idem na sopotnicu sa velikom vecinom odeljenja....
to je neko obliznje brdo...ili selo...veze nemamsa ogromnim vodopadima....prelepo je...
tu idu skoro svi....![]()
Ma begaj, nema nista gore od komplikovanog telefona...koliko puta sam shebao nov telefon zato sto bih namerno lutao po njemu, menjao sta sam mogao... :mrgreen
Nemoj da potrosis svu toplu vodu...
hahaha, i mene smaraju kad izadjem sa mokrom kosom, a ja se uvek tusiram pre nego sto izadjem napolje, uvek mi mokra kosa... xD Zato mozda i jesam ovako prs'o...
A sto ides u MK?![]()
Vodi Nemica
Nas tri ortaka, i tri drugarice iz odeljenja(al' smo se brojcano slozili) i plus jos 20-ak njih.
Hoces ti kupim neko pivce?![]()
Op, op, bice muvanja...
A pa dobro, ti si iz nedodjije...ovde u blizini skorom svi idu na savinac, i tamo je kul...najjace je kad ispod jednog velikog satora pici tehno, a ispod drugog narodnjaaci...ides 'vamo, tamo i mixujes...
Povedi i meneeeee Vervetuso...![]()
a majke mi....ima nekakvih hiljadu gluposti i u hiladu stvari mozes da udjes na milion nacina....
ne mogu u porukama da nadjem one simbole....donja crta...crtica....i sl...uzas!!
joj...a to da ne potrosim vodu me mnogo potseca na nekogaa aaaaaaaaa.....xD
neko mi je to stalno govorio
sto se tice kose...ja ne smem jer je moja poprilicno duga + sam osetljivabla bla....xD
tamo mi zive baba i deda....moja mama je makedonka![]()
Aaa, blago vama, 'ocu i ja d'idem...
Sta necu, kupuj gajbu sto se mene tice...![]()
nema nijedna fina slika xD![]()
![]()
a kako ce da bude puno i fenomenalno
samo da me neko ne grune pod vodopad![]()
Pa mozes da se prosvercujes u deo za prtljag. Mada nesto me plase Nemacki zatvori :O Mozda cak i Hagu zavrsis
Razmisljao sam da kupim ono bure piva, sto samo odvrnes slavinu i tocis![]()
Ma baci to u p.m.! xD
Koje simbole ne mozes da nadjes? One "krug, a unutra zvezdica" a?
I mene po'seca na nekoga...ko je tebi to stalno govorio?
Ma mis'im da sam i ja shebao malo kosu zbog toga, al' sad je kasno kad je postalo masno...
wee ajmo svi ruke gore![]()
Pa jedino to na granici da nam ne vide. Ali razmisljamo da ga ustekamo na onih zadnjih 5 sedista, i da niko ne sedne tamo, i prekrijemo ga jaknama, pa kad ulazi onaj lik koji gleda pasose da ne vidi
Dogovoreno. Vidimo se veceras![]()
Braateee, kako je mocno...je l' se moze kupati ispod ovog vodopada, msm je l' cista voda?
Blizu kog grada je to selo? Moracu jednom da se odvezem do tamo da vidim kako je...ne brini, necu za prvi maj da dolazim, ne boj se...
Samo je bedak sto ce tu sigurno biti krcato ljudima...ja nisam ljubitelj velike guzve...![]()