dubai_dream
Aktivan član
- Poruka
- 1.088
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja tebi ukazujem na pogresno razmisljanje, dete...
Hator - naravno da je imao ključne godine, od 1999. do 2005., kada je izbacio najbitnije albume, od kojih je, naravno, najbolji "Marshal Mathers LP" (njegov magnum opus, mnogi kažu, a ujedno i jedan od najboljih albuma u istoriji muzike)
Eminem je, u principu, jedan od najinovativnijih muzičkih umetnika ikada... a fora je u tome što se napredak u rep muzici ne meri time da li "održavaš neku emociju" koja je, ipak, u glavi svakog slušaoca individualna stvar
meri se po tome da li si ostao isti, ili si napredovao - što se kompleksnosti rimovanja, tehnike repovanja i ostalog tiče
u tom smislu - Eminemovo vreme ne da nije prošlo, nego tek počinje izuzetan period... dovoljno je da poslušate pesmu sa Lil Wayne-om, "No love", ili ovu novu sa T.I.-em... čovek razvaljuje, ali doslovno
Shady - znaš li ko je Tonedeff? Od manje bitnih igrača on je jedini koji mu može parirati po flowu i mnogo čemu drugom
inače, dobri su i Atmosphere
Ti očigledno ne razumeš šta je flow. Eminem prati bit na jedan akrobatski, operativan način, koji je za 99,9 posto današnjih repera neuhvatljiv
Flow može podrazumevati i ubrzanja, i sporije varijacije, a meni se čini da ti pod flow-om podrazumevaš samo situaciju gde rima legne na sner. To je najbanalniji sistem flow-a, koji je Eminem (iako ga i sad ponekad koristi) odavno prevazišao
inače, reći da Eminem nema flow - isto je što i reći da je mleko nastalo od ajkule. Prosto, nemoguća tvrdnja
Kad ti budeš prestala da smaraš svojim pričama o konzumiranju narkotika, sa zadovoljstvom
ne razumeš se, zato ćuti. Njegov drugi po redu album je SINONIM za taj i takav (pravi) rep, ujedno i jedno od najboljih rep izdanja ikad. Da nije njega, rep bi bio mnogo praznija sfera.
Prouči malo tekstove njegovih pesama iz tog perioda - način na koji rimuje, teme koje obradjuje, deliveri, flow, inovativnost, i shvatićeš neke stvari
ono kao, ne kenjjaj, fiki
rep mi je jebeno bliska stvar jos od nizih razreda osnovne i necu da slusam gluposti ljudi koji feminema stavljaju ispred pravih ikona repa
slusaj malo wu tengovce, tupaca, onyx i slicne stvari ako vec zelis da pricas o repu
gotivila sam ja eminema negde u 4-om razredu i ne kazem da ic ne vredi, i ima dosta stvari koje sam gotivila ali sada nmg ni da ga cujem posle onih govvana sa wanna be reperom lil vejnom, gdjicom rijanom i sl.
ni ne kapiras koliko si bljuvotina postovao o njemu ovde, realno, ako ti je on vrh u repu, onda nemamo o cemu da pricamo
E ti si nevaspitano dijete,a ne ja![]()
Ti očigledno ne razumeš šta je flow. Eminem prati bit na jedan akrobatski, operativan način, koji je za 99,9 posto današnjih repera neuhvatljiv
Flow može podrazumevati i ubrzanja, i sporije varijacije, a meni se čini da ti pod flow-om podrazumevaš samo situaciju gde rima legne na sner. To je najbanalniji sistem flow-a, koji je Eminem (iako ga i sad ponekad koristi) odavno prevazišao
inače, reći da Eminem nema flow - isto je što i reći da je mleko nastalo od ajkule. Prosto, nemoguća tvrdnja