Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Slušaj malo Tupaca, Wu tengovce, Onyx" - a ko kaže da ih ne slušam?! pa Tupac je po mom mišljenju po mnogo čemu najveći reper (pre svega po tekstovima), ali ovde nije tema o njemu

Onyx? To sluša svako drugi - svako ko bi da se pravi pametan, a ko ne kapira esencijalno - da su Onyx old school, a Eminem new school hiphop( u odnosu na Tupaca i Onyx, da se razumemo)... izgleda da slušaš od 4 razreda osnovne, a ne kapiraš esencijalne stvari

I opet kažem - rekao sam da je njegovo "zlatno doba" (ma šta to značilo) ono koje obuhvata period od 1999. do 2005., a i žanrovi su nespojivi, jer je Eminem tada bio hardcore, a Tupac je uvek bio gangsta reper

a ja tebi mogu nabaciti listu repera koje moraš poslušati, umesto što se pozivaš na Tupaca, koji je g reper

P.S. U masi govana koja izlaze na rep sceni, Eminemov album "Relapse" je pravo zlato, za svakog ko se imalo razume u rep. Pravi hardcore... a ovaj novi je komercijalniji, mada to ne znači da ne valja ništa, nego iz tebe progovara pubertet i nerazumevanje esencijalnih stvari, očigledno

Onog trenutka kad muziku (bilo koje vrste) budeš prestala da deliš na pravu i onu koja nije prava (što je posve klinački fazon, bez uvrede), i kad budeš shvatila da i u domenima mainstream-a postoji dobra muzika (pa i Tupac je mainstrem, zaboga :lol:), mi ćemo moći da razgovaramo

a u tehnike repovanja i još neke stvarčice se ni najmanje ne razumeš.

P.S. A ja tebi mogu navesti listu new school repera koje treba da poslušaš, al' da se ne bakćem time, mrzi me... pozdrav

svaka cast, jos malo pa si sklopio moj psiholoski profil kroz jedan jebeni post o repu
naaaajs
slusaj, fiki, nisam ni sumnjala da se u rep razumes kao i u sve ostalo
msm, razumljivo skroz
ne se brines, pravim razlike u repu, nisam nepismena, ali me jebeno smara to sto si zapeo za tog eminema, uzdizes ga u visine, iako to ic nije zasluzio
i ako njega stavljas na vrh rep piramide, a tvrdis da znas svasta nesto o repu, (taman toliko da mi odrzis lekciju, je l' te?) onda se ti zapitaj loma..

i da

there's no school like old school

HCE - strpaj u usta kanabis, naduvaj se i ućuti

Shady - Public Enemy su grupa specifične orijentacije, njih ne svrstavaj ni u jednu karegoriju

inače, o Eminemu nemaš pojma, a ako po tvom mišljenju pesme popt "White America" i "Lose yourself" ne vrede ništa (pošto ceniš samo prva dva albuma), onda idi na nastup i oliži stalak za mikforon za kaznu

"Relapse" je jeziv, mračan album, a rime koje je izbacio na pesmi "Underground" su one o kojima i Nas, i Jay Z, i svi ostali, mogu samo da sanjaju

ajde, ajde, cuclu u usta i dalje od mene

vidi ga,public enemy predstavlja olicenje bunta hip hopa,sta serres da se ne svrstavaju,si ti luD? to sto su oni pravili lude zvukove gitare i svakakvih cuda ne znaci nista
Drugo prva dva Eminemova albuma su klasici,a vidim da ti ne shvatas razliku izmedju obicnog albuma i klasika,jer su svake pesme na klasikama vrh i nezamenljive
Veruj mi,i meni su se svidjali svi njegovi albumi,ali posle vremena ocenis tacno kakav je koji.
Underground jeste bolesna pesma i jedna od najboljih njegovih ikad,ali pored te su jedino dobre na relapseu Stay Wide awake,beautiful i Deja Vu

sam eminem je rekao da su njegova poslednja dva albuma bila njesra-jedan je radio na drogama a drugi je radio dok se odvikavao
Svako moze napraviti 2-3 vrh pesme..
Sledeci put kad se uputis u raspravu ne potcenjuj znanje drugog ucesnika

vidi ga,public enemy predstavlja olicenje bunta hip hopa,sta serres da se ne svrstavaju,si ti luD? to sto su oni pravili lude zvukove gitare i svakakvih cuda ne znaci nista
Drugo prva dva Eminemova albuma su klasici,a vidim da ti ne shvatas razliku izmedju obicnog albuma i klasika,jer su svake pesme na klasikama vrh i nezamenljive
Veruj mi,i meni su se svidjali svi njegovi albumi,ali posle vremena ocenis tacno kakav je koji.
Underground jeste bolesna pesma i jedna od najboljih njegovih ikad,ali pored te su jedino dobre na relapseu Stay Wide awake,beautiful i Deja Vu

sam eminem je rekao da su njegova poslednja dva albuma bila njesra-jedan je radio na drogama a drugi je radio dok se odvikavao
Svako moze napraviti 2-3 vrh pesme..
Sledeci put kad se uputis u raspravu ne potcenjuj znanje drugog ucesnika

Zapravo, samo mu je drugi album klasik. Ali nebitno. Kao što je i Nasu samo "Illmatic", vidim da si ga pominjao

Public enemy se ne mogu svrstati ni u jednu kategoriju repa.

"Bagpipes from baghdad", "3 A.M."? To nisu dobre pesme?

Daj mi link, da vidim gde je pljunuo na svoj poslednji album. Za "Relapse" je rekao da ne valja, jer se pesme ne mogu slušati iznova i iznova

Koje znanje sagovornika? :lol:

Poslednja izmena:
POVERENJE - kad sa službenog puta, nenajavljen dođeš ženi
OBREZ - bošnjački ultra desničarski pokret
BRAK - Jedino je normalan brak iz računa. Ostali su iz neuračunljivosti.
YUGO - Prestižan automobil (svi te prestižu)
NAJBRŽE PRUGE SRBIJE - zebre u ZOO vrtovima.
HARIZMA - urođenih 0,5 promila alkohola u krvi
SELJEBRITI - javne ličnosti na farmi
POPUŠAJ - neuspeli pokušaj
LASTA - vesnik jeseni za studente i srednjoškolce iz prigradskih naselja
LUPA RECKE VILJUŠKOM - seksualno hiperaktivna osoba
KOLATERALNA PAŠTETA - kad radnicima u mesnoj industriji greškom upadne pravi komad mesa u kazan sa paštetom
LIDIJA VUKIČEVIĆ - u emisiji "Dvougao" bila je TUP ugao
"STUDENT" - prihvatljiv izgovor za klošara kad nemaš da mu tutneš koji dinar
MARKO PANTELIĆ - fudbaler koji se prekrsti pre svakog ulaska na teren i pri svakom izlasku sa istog. U međuvremenu se krsti publika.
USAMLJENOST - kad ti jaja na oko upute jedini topli pogled u toku dana
PROGRAMER - svojevrstan poligota. Ali, što više jezika zna, to se teže sporazumeti sa njim.
MENSTRUACIJA - nešto kao plata. Ako ti kasni, obrati se onom od koga primaš.

NESPORAZUM - kada pozoveš komšinicu na kafu, a ona samo popije kafu i ode

ANTISEMITIZAM - jedan od mnogobrojnih pravaca srpskog narodnog psovalaštva.
"***** ti seme da ti *****!"
BACITI PORTORIKANCA - zaplaknuti se ispod miške. "Ufunjo sam se ko kobila... Idem da bacim portorikanca!"
STAJANJE NA VRATIMA - vremenski neograničena igra memorije u kojoj se gosti koji odlaze prisećaju svega što vam nisu rekli dok su sedeli
"HVATANJE MLADIĆA JE PITANJE VREMENA" - suptilan način da se kaže da je policija prepustila svoje poslove meteorološkom zavodu
GOSPODAR PRŠLJENOVA - naziv za lokalnog kiropraktičara
PLJUGA - vremenska jedinica. "Popušim pljugu i krećemo!"
SLUŠALICE SA MIKROFONOM - moderna oprema fudbalskih sudija, služe da arbitri u svakom trenutku znaju ko koliko nudi
CIGANSKA TORBA - prostor koji ne možeš popuniti. Rupa bez dna. Nikad dosta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back