Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva kontrola daha? Pa valjda imaš scenski bek vokal, koji će zajedno s tobom završavati svaki drugi stih, da bi ti stigao da uzmeš vazduh dok repuješ?

brate flow cini pravilna kontrola daha,i to se veoma ceni.
npr Big Pun je mogao da sprzi 5+ recenica u jednom dahu..mozda jer je bio masivan xD
inace,naravno da ce mi pomagati,ali ne toliko cesto

jedino sto ja mogu da ti preporucim je da cepis dva vinjaka (ne vise) dva'es minuta pred nastup...

to sam i ja mislio,samo da se ne opustim previse pa da zaboravim txt :lol:

Da, ali ti kao amater ne možeš imati flow jednog Big Pun-a

inače, trenutno na sceni najsavršeniji flow poseduje Eminem, i neki ug reperi... od mainstrem moždajoš Bone thugs

ali flow se stvara, pa čak i Eminem sebi ne dozvoljava da na nastupu nema bek vokal koji će mu završavati lajnove, da bi mogao pravilnije da uhvati flow (pogledaj neki njegov koncert)

drugo, za nastup nekoga ko nema nekog velikog iskustva, bolje je da repuje dok u pozadini ide glas snimljen na matricu. Verovao ili ne, Eminem to i dan danas radi, jer se dobija jači ugodjaj

P.S. Vervest - fudbal najveća smaračka tvorevina u univerzumu, ali isto tako je i šoping ;) mada, to sam samo ja - fudbal mi nikad nije bio ni najmanje zanimljiv za gledanje

Poslednja izmena:
Filozofe, pogledaj wu tang na nastupima,i neces nikad spomenuti Eminema koji je ***** u poredjenju sa wu velikanima

Gledao sam ih, i slušao sve solo albume, kao i zajedničke

oni su stara škola, to je neuporedivo sa Eminemom... npr."LS" od GZA-e je klasik, ali u poredjenju sa "Marshall Mathers LP" uopšte nema neku jačinu, prosto jer niko pre Eminema nije napravio tako genijalan album

Poslušaj ti neki Eminemov fristajl... nije uzalud važio za jednog od najboljih freestyle repera u Americi još pre nego što je postao slavan

Gledao sam ih, i slušao sve solo albume, kao i zajedničke

oni su stara škola, to je neuporedivo sa Eminemom... npr."LS" od GZA-e je klasik, ali u poredjenju sa "Marshall Mathers LP" uopšte nema neku jačinu, prosto jer niko pre Eminema nije napravio tako genijalan album

Poslušaj ti neki Eminemov fristajl... nije uzalud važio za jednog od najboljih freestyle repera u Americi još pre nego što je postao slavan

ma znam ali Eminem je sad komercijala i onda me ne zanima on
Ranije sam mu se divio,nacinu na koji ce da te zasmeje i zacudi

Inace,jos malo pa treba da izadje Liquid Swords 2
ne mogu da docekam :sad2:
ubedljivo najbolji izvodjaci na sceni iz wu klana su Method man i Ol Dirty (RIP)

Najbolja za scenski nastup i razbijanje treme je kombinacija amfetamina , vinjaka ili neke viljamovke i malo guarane ladne , al ne prvise da ne odu glasne zice... to je recept Johnny Casha ,ne moš da omane .

ja ne bi dosao do bine kad bi te poslusao :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back