Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' pricam ja sa tobom ili sa Recklesom? Sa tobom sam zavrsio, ne znam sta sad smaras...kopiras RealnoNerealnog ili sta? Evo odgovorio sam ti, sad pali, ali ozbiljno...

Pa to je realnost, niko nije bio ovakav, zapravo bila je jedino ona @ndjel@, ali samo s' vremena na vreme, doduse nju smo oterali, mada mi sad i ona nedostaje, ako nista bila je dobra ckapi... :rumenko: :mrgreen:

ma jok, samo prozivas... a inace lepo je da bar das nekom pristojno obijasnjenje kad ga tako ispalis...

Ne prozivam, lepo sam ti sve u lice rekao, jednostavno me iritiras, mislim da si losa osoba, kurcis se bez razloga, glumis da si ono sto nisi...i tako dalje i tako daleko...ajde sad odjebi u skokovima i mani me se, nista ti dobro to nece doneti... :bye:

Kuki prekini sa tim,mislim da nikom nije zanimljivo citati gramaticki neispravan engleski :P
a ni one troll face nisu zanimljive,bar meni.
To samo moze da pokaze da si ti internet nolifer koji po ceo dan visi po forumima i 4chanu i slicnim srranjima..
sad,kakav si ti,neam pojma,al takvu sliku predstavljas :)

I don't know what are you talking about :lol:
Ne, ozbiljno, čitao sam starije teen teme, i baš bih voleo da sam forumaš u to staro vreme.

Zapravo, i pre tih teen tema je bilo bolje, ranije smo drugovali na PDF-u humor, ali toga vise nema...bilo je mnogo vise nas i svi smo bili slozni...vecinom..

Kakve smo samo revolucije pravili, da nije bilo Usera danas ne bismo mozda ni bili ovde na tinejdzerima... :mrgreen:

P.S.
A ti Overu da mi se jednom zahvalis sto te ovoliko hvalim, barabo jedna! :lol:

Ne prozivam, lepo sam ti sve u lice rekao, jednostavno me iritiras, mislim da si losa osoba, kurcis se bez razloga, glumis da si ono sto nisi...i tako dalje i tako daleko...ajde sad odjebi u skokovima i mani me se, nista ti dobro to nece doneti... :bye:

u redu, hvala na obijasnjenju...
ja znam da se ne foliram i to mi je dovoljno a ti kako hoces...
dragi prijatelji, bilo mi je drago! Zbogom!

Kuki prekini sa tim,mislim da nikom nije zanimljivo citati gramaticki neispravan engleski :P
a ni one troll face nisu zanimljive,bar meni.
To samo moze da pokaze da si ti internet nolifer koji po ceo dan visi po forumima i 4chanu i slicnim srranjima..
sad,kakav si ti,neam pojma,al takvu sliku predstavljas :)

nop ovde i na jos jednom forumu visim iako tamo retko!
4chan mi je nepoznat!
ali sto jeste volim interwebs memes!
:/

emogirl slaba si... ako preko foruma neko moze da te zaebava,i da to ozbiljno shvatis,onda kako je u stvarnom zivotu >?

inace,evo tvoje vrsnjakinje :D
http://www2.vukajlija.com/var/products/posters/201105/106301/na-ovoj-slici.jpg?1304771543

vala ovo shebano!
Ona 8 razred!
a on 87 god a brate!

pa znam da na 4chanu stalno stavljaju te trolove,ovaj jedan ortak tamo stalno visi i svaka profilna slika mu je neki troll odatle :0

ja visim na reddit iako sam lurker samo citam nema postovanja i konverzacije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back