Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
A leba ti, jesam ti rekla da ne smaras posten narod? -.-Sve forumasice su mackice,nemoj tako![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A leba ti, jesam ti rekla da ne smaras posten narod? -.-Sve forumasice su mackice,nemoj tako![]()
Iz Subotice/Obozavam mu pesme,mada isto kao i ti,ne podnosim ga organski tokom intervjua.Pevanje mu je jedini zanat
Ja sam se vise puta hvalio iz koje sam selendre.Sta je sa tobom?
![]()
Za pesme mu svaka cast, ima gomilu odlicnih... 

A leba ti, jesam ti rekla da ne smaras posten narod? -.-

A leba ti, jesam ti rekla da ne smaras posten narod? -.-

Iz Subotice/Obozavam mu pesme,mada isto kao i ti,ne podnosim ga organski tokom intervjua.Pevanje mu je jedini zanat
Ja sam se vise puta hvalio iz koje sam selendre.Sta je sa tobom?
![]()

Zenska. -.-Kakva ti je pisa? Je l' k'o rumenko?
![]()
Pf, Pru...gangsta...![]()
Pa opet, bo2, sta, keva je izbacila i onda nakon nekoliko meseci lezanja na bolnickom krevetu sa rasirenim nogama ona i mene izbaci, a? Je l' to uopste moguce?xD hoho
Dap...
Ala brate, ja ranije mislio da smo nas dvoje slicni, kad ono ti sveeee obrtnuo 'ebem ti...![]()
Ja sam se smejao kad sam ono citao...ko je uopsteo naj lik? xD
Nemoj sad, kao, ovo ono, priznaj...![]()

Sto je dobro, kao sto se pokazalo u slucaju sa eurokremom. 
To je jedan od mrtvih kagea, samo ne znam tacno koji. :/Pf, ne smeta meni sto je on musliman, nego zato sto je mnogo toga rekao za nas narod! Nazivao nas psima, bolesnim ljudima...mislim, nije valjda da niste videli sta je sve rekao i uradio?![]()

.Tj,skule 

Zenska. -.-
Ne, vec realno. Seks i grad je smor teski.
Ne, mislila sam da si zaokruzio svoje i njene godine na 19, tj da ste blizanci. I moguce je roditi dvoje dece ne-blizanaca u jednoj godini, btw.
Pa nije da nismo, samo imamo obrnut ukus.Sto je dobro, kao sto se pokazalo u slucaju sa eurokremom.
I ja sam se smejala.To je jedan od mrtvih kagea, samo ne znam tacno koji. :/
Ne priznajem!
Znaci jest,e OK! 
xD Daa, dokazano je da nije dobra stvar kad par ima potpuno isti ukus, desi se da se otimaju oko zadnje kasike krema... 

Nocas ga necu zaspati, s obzirom da sam spavao preko dana danas, sto inace nikad ne radim
Inace dobro vece![]()

Ne, ne, fani, sve si pogresno shvatio. To je muska, to boldovano.-.- > .!.
Nije, meni se svidja, ozenio bih Samantu i onu Sarlote ili kako vec...a Carrie bih ponekad posedovao... <3
Ma ne izvlaci se sad...aa, e pa zato pitam, znam da sam po filmovima vidjao blizance, a nisu istog dana rodjeni, pa reko' da l' je moguce...Znaci jest,e OK!
Pa to, slazem se...isti smo...xD Daa, dokazano je da nije dobra stvar kad par ima potpuno isti ukus, desi se da se otimaju oko zadnje kasike krema...
Aaa, mocan neki znaci...kul...jedva cekam te ep. da stignu...
Dobro, ne moras da priznas...![]()

Nemoj ti zbog mene da se suzdrzavas, molim te.Veceras cu leci ranije, ako me Angel ne bude zadrzavala...![]()

Ne, ne, fani, sve si pogresno shvatio. To je muska, to boldovano.
Samantu?
...Ma, ti bi meni ostavio poslednju kasiku, je l da?
I ja, ne volim da citam scene borne, uvek mi nesto bude nejasno. :/
Nemam sta da priznam.![]()

Sanjaj!

Nemoj ti zbog mene da se suzdrzavas, molim te.![]()

Sta ce mi tvoja, zaboga? :/To ti moju poklanjam...
da, stoooo?
Bih, po chelu bih ti ostavio kasiku...Sanjaj!
![]()
![]()
Sta i ti, jedva cekas epizodu? Pa ti rece da ne gledas to...sta prskas...
Aha, da, da...![]()

Dobro, eto ti je onda.

I nemoj. -.-E pa vcrs ni necu...![]()
Sta ce mi tvoja, zaboga? :/
Onako.
Dobro, eto ti je onda.
Epizodu ne. Ali scenu borbe na YT da.
![]()