Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l nisi pitao u radnji? Jesi mi rekao koliko si je platio? Ne secam se da jesi. :huh: Mozda te nisam ni pitala. :lol:

Kari je kul. :lol:

Jao, hahaha. :lol: Nije ni cudo sto si pustao kosu. :mrgreen: Natasa je 95, Tina 2001. :lol: Tvoje? :lol:

:heart:

Sta ima njih da pitam kad joj ni oni ne vide pisu...ala' bas si luda... :ljutko: :mrgreen: Rekao sam ti koliko sam je platio... :mrgreen:

I Keri je kul... :lol:

More mars, nije to zbog toga nego zato sto me je mrzelo da idem kod frizera... xD .!. :mrgreen: Piiiih, djecooooOooOoOoo... :O Ova jedna ima preko 35 god., ova druga oko 30 god., a ova treca 19... :lol:

Sta ima njih da pitam kad joj ni oni ne vide pisu...ala' bas si luda... :ljutko: :mrgreen: Rekao sam ti koliko sam je platio... :mrgreen:

I Keri je kul... :lol:

More mars, nije to zbog toga nego zato sto me je mrzelo da idem kod frizera... xD .!. :mrgreen: Piiiih, djecooooOooOoOoo... :O Ova jedna ima preko 35 god., ova druga oko 30 god., a ova treca 19... :lol:
Ne vide ni tigricama, pa su bili u stanju da mi daju jedno musko, a drugo zensko. -.-

Dzim Keri? :lol:

Da, da, samo se ti izvlaci sad. :mrgreen: Mrzelo te, aha. :mrgreen: E djubreta, jedna preko, jedna oko, ne znas ni koliko ti sestre imaju godina! :O 19? To je bas blizu... Blizanci?

Nisam gledala OP, niti planiram, nema TEORIJE da gledam toliki anime. -.-
Je l citas Naruto mangu? Super je u poslednje vreme. :lol:
Ja ne gledam nista. :lol:

Ne vide ni tigricama, pa su bili u stanju da mi daju jedno musko, a drugo zensko. -.-

Dzim Keri? :lol:

Da, da, samo se ti izvlaci sad. :mrgreen: Mrzelo te, aha. :mrgreen: E djubreta, jedna preko, jedna oko, ne znas ni koliko ti sestre imaju godina! :O 19? To je bas blizu... Blizanci?

Nisam gledala OP, niti planiram, nema TEORIJE da gledam toliki anime. -.-
Je l citas Naruto mangu? Super je u poslednje vreme. :lol:
Ja ne gledam nista. :lol:

Pa ti ljudi su magicni... :eek: Ja bez da vidim pisu nista ne znam...za tebe mislim da si Radojko iz sela Batajnica...sve dok ne vidim pisu ne mogu da tvrdim da si zensko... :mrgreen:

Nee, Carrie... :lol: Sexi i gradic... xD

Ma kad ti kazem .!. :( :lol: Ne znam kog su datima rodjene, jednom sam ih pitao i zaboravio... xD Da nema njih ja bih i svoj datum rodjenja zaboravio, totalno ne mislim na te stvari... :lol: Jeste, blizanci, ona 19, a ja 18...a i ja lupam, ona ima 20...pobrk'o sam loncice i serpe i kasike i viljuske...jaoo, kad smo kod kasika, malopre ta od 20 gledala nesto na tv-u, kazu u vestiima da svako drugo dete iz Gm-a ima moc da zalepi metal na sebe i ona debilka uzela sestricinu i lepi kasiku i vristi "Aaa, moze, moze i Andja to!" i otrcala srednjoj sestri i zetu vristeci i svi se napalili...sve dok im ja nisam srusio iluziju i rekao da su debili... -.0

Meh, pa i Naruto ima tako negde otprilike, jos manga ko zna kolika ce biti...isti su aniem po velicini... :P
Ne pratim mangu, ponekad pogldam kad vidim da ste vi izbacili... xD
Bas mi se svideo Itachiev govor u zadnjoj mangi... :mrgreen:
Sto lazes dan e gledas? A hentai? hm, hm

Pa ti ljudi su magicni... :eek: Ja bez da vidim pisu nista ne znam...za tebe mislim da si Radojko iz sela Batajnica...sve dok ne vidim pisu ne mogu da tvrdim da si zensko... :mrgreen:

Nee, Carrie... :lol: Sexi i gradic... xD

Ma kad ti kazem .!. :( :lol: Ne znam kog su datima rodjene, jednom sam ih pitao i zaboravio... xD Da nema njih ja bih i svoj datum rodjenja zaboravio, totalno ne mislim na te stvari... :lol: Jeste, blizanci, ona 19, a ja 18...a i ja lupam, ona ima 20...pobrk'o sam loncice i serpe i kasike i viljuske...jaoo, kad smo kod kasika, malopre ta od 20 gledala nesto na tv-u, kazu u vestiima da svako drugo dete iz Gm-a ima moc da zalepi metal na sebe i ona debilka uzela sestricinu i lepi kasiku i vristi "Aaa, moze, moze i Andja to!" i otrcala srednjoj sestri i zetu vristeci i svi se napalili...sve dok im ja nisam srusio iluziju i rekao da su debili... -.0

Meh, pa i Naruto ima tako negde otprilike, jos manga ko zna kolika ce biti...isti su aniem po velicini... :P
Ne pratim mangu, ponekad pogldam kad vidim da ste vi izbacili... xD
Bas mi se svideo Itachiev govor u zadnjoj mangi... :mrgreen:
Sto lazes dan e gledas? A hentai? hm, hm
Pa valjda mi verujes na rec da znam kakva mi je pisa, ***. -.-

A, to. Smor. :P

Pa dobro, mislila sam da si zaokruzio na 19, to je jos samo par meseci. :lol:
Sestricina ti se zove Andja? :lol: I moja tetka. :mrgreen:

Ni Naruta ne gledam, samo citam. :lol:
Meni ona slika sto sam je nakacila u temi. :lol:
Ne gledam to, to TI gledas. -.-

Pa valjda mi verujes na rec da znam kakva mi je pisa, ***. -.-

A, to. Smor. :P

Pa dobro, mislila sam da si zaokruzio na 19, to je jos samo par meseci. :lol:
Sestricina ti se zove Andja? :lol: I moja tetka. :mrgreen:

Ni Naruta ne gledam, samo citam. :lol:
Meni ona slika sto sam je nakacila u temi. :lol:
Ne gledam to, to TI gledas. -.-

Kakva ti je pisa? Je l' k'o rumenko :rumenko: ? :rumenko:

Pf, Pru...gangsta... :lol: :evil:

Pa opet, bo2, sta, keva je izbacila i onda nakon nekoliko meseci lezanja na bolnickom krevetu sa rasirenim nogama ona i mene izbaci, a? Je l' to uopste moguce? :mrgreen: xD hoho
Dap... :lol:

Ala brate, ja ranije mislio da smo nas dvoje slicni, kad ono ti sveeee obrtnuo 'ebem ti... :lol: :rida:
Ja sam se smejao kad sam ono citao...ko je uopsteo naj lik? xD
Nemoj sad, kao, ovo ono, priznaj... :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back