Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako, i treba, to dovodi kiseonik... Negde. :mrgreen:

Ali zasto si ih stavio sa skorpijom? :lol:

To mi je prvo palo na pamet. :mrgreen:

Pa da, citao sam negde da je bas zdravo zevati...zato sto tad udises vazduh, lol! :O :lol:

Ma nisam, bre, joooj...skorpijici sam ubacio bubu, ona ubila bubu, ali je nije pojela...sutran se buba valjda pocela raspadati od droze, mravi to osetili i dosli na gozbu...tad su videli skorpiju i napali je...kme

Pa vi's da si lujka, sta drugo da ti kazem... :mrgreen:

Pa da, citao sam negde da je bas zdravo zevati...zato sto tad udises vazduh, lol! :O :lol:

Ma nisam, bre, joooj...skorpijici sam ubacio bubu, ona ubila bubu, ali je nije pojela...sutran se buba valjda pocela raspadati od droze, mravi to osetili i dosli na gozbu...tad su videli skorpiju i napali je...kme

Pa vi's da si lujka, sta drugo da ti kazem... :mrgreen:
Da, ko bi reko, je l da? :mrgreen:

...Pa u cemu je zivela ta skorpija? :/

Pa sad. :/

A sad odoh d' izedem noblice... n_n
Nisu nesto, ali crkoh gladan...weee

Jeste pili nekad onaj cocktail sok...naziv prodizvodjaca se rimuje sa "kita" pa necu da kazem naziv... :lol:
E, al sto ovde imaju dobre kobasice (budes li se nasmejao, ubicu te, btw), nemas pojma. I sladoled, i cokolade, samo im giros nista ne valja, ali ni za sta nije. :/
Ima to i losih strana, doduse, evo mogu golim okom da vidim kako mi se skuplja salce na kukovima. :(

Jesmo. Fuj. :/

Da, ko bi reko, je l da? :mrgreen:

...Pa u cemu je zivela ta skorpija? :/

Pa sad. :/

E, al sto ovde imaju dobre kobasice (budes li se nasmejao, ubicu te, btw), nemas pojma. I sladoled, i cokolade, samo im giros nista ne valja, ali ni za sta nije. :/
Ima to i losih strana, doduse, evo mogu golim okom da vidim kako mi se skuplja salce na kukovima. :(

Jesmo. Fuj. :/

Ne znam, ja sam navikao samo na amonijak da uzdisem... :mrgreen: Cekaj...ne, nije to to... :huh:

Imala je neku plasticnu kutijicu u kojoj sam je morao drzati dok ne poraste... :/

Mhm :/

Dobre kobasice kazes... :( :( :(
Ko je tebe, bre, pitao sta tamo ima da se jede, a? Ja ovde gladujem, a ti...namerno me za'ebavas, sotono... :lol:

Ja sam se navukao na taj sok...am in lav... n_n Ranije mi se gadJo, al' pre nedelju dana odjednom sam ga zavoleo...valjda zato sto su bile vrucine, a jedino taj sok 'ladan u frizideru... ^.^

Udarilo ti u glavu, sta god da je. :mrgreen:

Ne mogu da verujem da nisi mogao da je odrzis u zivotu dok ne poraste. -.-

E, ali fantasticne. I sa karijem, a ja obozavam kari.
A malo, malcice... I ti bi mene zezao da je situacija obrnuta. :P

Ovde imaju sokove od SVEGA. Manijaci, ja kazem, manijaci. -.-

E, sad me mama zvala. Neverovatno koliko ta zena moze da prica.

Udarilo ti u glavu, sta god da je. :mrgreen:

Ne mogu da verujem da nisi mogao da je odrzis u zivotu dok ne poraste. -.-

E, ali fantasticne. I sa karijem, a ja obozavam kari.
A malo, malcice... I ti bi mene zezao da je situacija obrnuta. :P

Ovde imaju sokove od SVEGA. Manijaci, ja kazem, manijaci. -.-

E, sad me mama zvala. Neverovatno koliko ta zena moze da prica.

Izgleda... :mrgreen:

Pa sta cu...mravi su mravi, protiv njih se ne moze, najjaci su... :sad2: xD

Ma kakav kari, kari fuj, kari fuj... :P
Ne bih, ja bih te podrzao, gladovao bih zajedno s' tobom... :neutral:

Ma izviiiinite, od svega imate sooookoveee... :mrgreen:

Sta kaze mama? Nama nasa malopre poslala poruku, neverovatno koliko je ta zena nepismena... :mrgreen: <3

fani
I odakle ti skorpija uopste? O.o

KAKO MOZES TO DA KAZES?
E sad me grize savest. :/

Ozbiljno. Cak imaju poseban sok od crnog i od belog grozdja. MANIJACI.

Gde ti je mama uopste? :lol: Moja kaze da su je svi ostavili, Natasa otisla sa Dejanom u grad (fuksa mala), Tina otisla kod tete, posto je druga teta dosla sa blizancima kod one prve tete, a tata je radio nesto sa komsijom, i sad piju pivo i nju ne zovu. :lol: I sad se muti oseca usamljeno, i otici ce na sor da prica sa babama. :lol:
Sta tvoja kaze? :mrgreen:

Crni, DUH! Ti? :mrgreen:

doc
Los izbor. Veceru daj neprijatelju. :lol:

fani
I odakle ti skorpija uopste? O.o

KAKO MOZES TO DA KAZES?
E sad me grize savest. :/

Ozbiljno. Cak imaju poseban sok od crnog i od belog grozdja. MANIJACI.

Gde ti je mama uopste? :lol: Moja kaze da su je svi ostavili, Natasa otisla sa Dejanom u grad (fuksa mala), Tina otisla kod tete, posto je druga teta dosla sa blizancima kod one prve tete, a tata je radio nesto sa komsijom, i sad piju pivo i nju ne zovu. :lol: I sad se muti oseca usamljeno, i otici ce na sor da prica sa babama. :lol:
Sta tvoja kaze? :mrgreen:

Crni, DUH! Ti? :mrgreen:

doc
Los izbor. Veceru daj neprijatelju. :lol:

Cuj otkud mi...pa kupio... xD

Kako mogu sta da kazem? Za mrave ili...? xD Pogubio sam se... :lol:

Iju, bas su MANIJACI...mafia radi, mafija przi... :lol:

U svajcarskoj...tvoja? :lol: Ko je Natasa? Imas ti bracu ili sestre? :P
Ma moja nista, mi je pitali da l' je ziva, radi reda... :rotf: Ona kaze jeste i tako... :hahaha: Ja je obicno nikad ne zovem, ponekad nateram sestru da joj se javi, da ne bude da smo zaboravili na nju... :mrgreen:

Sta bre crni duh? :O

Cuj otkud mi...pa kupio... xD

Kako mogu sta da kazem? Za mrave ili...? xD Pogubio sam se... :lol:

Iju, bas su MANIJACI...mafia radi, mafija przi... :lol:

U svajcarskoj...tvoja? :lol: Ko je Natasa? Imas ti bracu ili sestre? :P
Ma moja nista, mi je pitali da l' je ziva, radi reda... :rotf: Ona kaze jeste i tako... :hahaha: Ja je obicno nikad ne zovem, ponekad nateram sestru da joj se javi, da ne bude da smo zaboravili na nju... :mrgreen:

Sta bre crni duh? :O
Koliko si je platio? Je l bila musko ili zensko? Kako se zvala? :lol:

Ne, za kari. :lol:

Moja je kod kuce... Ili na soru. :mrgreen:
Natasa je sestra, Tina je sestra. Dejan je brat od tetke (one kod koje je Tina otisla sa drugom tetom i blizancima). Ti? Samo jednu sestru, ili...?

Ma crni krem, ebali te duhovi. -.-

Andjela, citiraj, andjela, citiraj, citiraaaj! :evil:
Citiram, fani, citiram, citiraaaaaam. :mrgreen:

Koliko si je platio? Je l bila musko ili zensko? Kako se zvala? :lol:

Ne, za kari. :lol:

Moja je kod kuce... Ili na soru. :mrgreen:
Natasa je sestra, Tina je sestra. Dejan je brat od tetke (one kod koje je Tina otisla sa drugom tetom i blizancima). Ti? Samo jednu sestru, ili...?

Ma crni krem, ebali te duhovi. -.-

Citiram, fani, citiram, citiraaaaaam. :mrgreen:

Bila je zensko, zvala se Andjica... :mrgreen: Salim se, otkud znam, mnogo je mala da bih joj video pisu... :O :mrgreen:

Za karu? :lol: Ma zezam se, nisam nikad probao kari... :P

Znaci, imas dve rodjene sestre? Ja tri...eheee :mrgreen: Koje su ti god. sestre? :rumenko:

Tako te volim... :cmok:

Bila je zensko, zvala se Andjica... :mrgreen: Salim se, otkud znam, mnogo je mala da bih joj video pisu... :O :mrgreen:

Za karu? :lol: Ma zezam se, nisam nikad probao kari... :P

Znaci, imas dve rodjene sestre? Ja tri...eheee :mrgreen: Koje su ti god. sestre? :rumenko:

Tako te volim... :cmok:
Je l nisi pitao u radnji? Jesi mi rekao koliko si je platio? Ne secam se da jesi. :huh: Mozda te nisam ni pitala. :lol:

Kari je kul. :lol:

Jao, hahaha. :lol: Nije ni cudo sto si pustao kosu. :mrgreen: Natasa je 95, Tina 2001. :lol: Tvoje? :lol:

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back