Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva ti je pisa? Je l' k'o rumenko :rumenko: ? :rumenko:

Pf, Pru...gangsta... :lol: :evil:

Pa opet, bo2, sta, keva je izbacila i onda nakon nekoliko meseci lezanja na bolnickom krevetu sa rasirenim nogama ona i mene izbaci, a? Je l' to uopste moguce? :mrgreen: xD hoho
Dap... :lol:

Ala brate, ja ranije mislio da smo nas dvoje slicni, kad ono ti sveeee obrtnuo 'ebem ti... :lol: :rida:
Ja sam se smejao kad sam ono citao...ko je uopsteo naj lik? xD
Nemoj sad, kao, ovo ono, priznaj... :per:
Zenska. -.-

Ne, vec realno. Seks i grad je smor teski.

Ne, mislila sam da si zaokruzio svoje i njene godine na 19, tj da ste blizanci. I moguce je roditi dvoje dece ne-blizanaca u jednoj godini, btw. :lol:

Pa nije da nismo, samo imamo obrnut ukus. :lol: Sto je dobro, kao sto se pokazalo u slucaju sa eurokremom. :mrgreen:
I ja sam se smejala. :lol: To je jedan od mrtvih kagea, samo ne znam tacno koji. :/
Ne priznajem!

Zenska. -.-

Ne, vec realno. Seks i grad je smor teski.

Ne, mislila sam da si zaokruzio svoje i njene godine na 19, tj da ste blizanci. I moguce je roditi dvoje dece ne-blizanaca u jednoj godini, btw. :lol:

Pa nije da nismo, samo imamo obrnut ukus. :lol: Sto je dobro, kao sto se pokazalo u slucaju sa eurokremom. :mrgreen:
I ja sam se smejala. :lol: To je jedan od mrtvih kagea, samo ne znam tacno koji. :/
Ne priznajem!

-.- > .!.

Nije, meni se svidja, ozenio bih Samantu i onu Sarlote ili kako vec...a Carrie bih ponekad posedovao... <3

Ma ne izvlaci se sad...aa, e pa zato pitam, znam da sam po filmovima vidjao blizance, a nisu istog dana rodjeni, pa reko' da l' je moguce... :mrgreen: Znaci jest,e OK! :evil:

Pa to, slazem se...isti smo... :lol: xD Daa, dokazano je da nije dobra stvar kad par ima potpuno isti ukus, desi se da se otimaju oko zadnje kasike krema... :mrgreen:
Aaa, mocan neki znaci...kul...jedva cekam te ep. da stignu... :P
Dobro, ne moras da priznas... :ljutko:

-.- > .!.

Nije, meni se svidja, ozenio bih Samantu i onu Sarlote ili kako vec...a Carrie bih ponekad posedovao... <3

Ma ne izvlaci se sad...aa, e pa zato pitam, znam da sam po filmovima vidjao blizance, a nisu istog dana rodjeni, pa reko' da l' je moguce... :mrgreen: Znaci jest,e OK! :evil:

Pa to, slazem se...isti smo... :lol: xD Daa, dokazano je da nije dobra stvar kad par ima potpuno isti ukus, desi se da se otimaju oko zadnje kasike krema... :mrgreen:
Aaa, mocan neki znaci...kul...jedva cekam te ep. da stignu... :P
Dobro, ne moras da priznas... :ljutko:
Ne, ne, fani, sve si pogresno shvatio. To je muska, to boldovano. :mrgreen:

Samantu? :lol:

...Ma, ti bi meni ostavio poslednju kasiku, je l da? :flert:
I ja, ne volim da citam scene borne, uvek mi nesto bude nejasno. :/
Nemam sta da priznam. :ljutko:

Ne, ne, fani, sve si pogresno shvatio. To je muska, to boldovano. :mrgreen:

Samantu? :lol:

...Ma, ti bi meni ostavio poslednju kasiku, je l da? :flert:
I ja, ne volim da citam scene borne, uvek mi nesto bude nejasno. :/
Nemam sta da priznam. :ljutko: