ravana Domaćin Poruka 4.537 26.11.2013. u 10:59 - psihoticne zene . #1 bio sam u parku sa jednom i pocela mi je objesnjavati kako ju prati policija i onda me pozvala k sebi . ja se prepo . da li sam ju trebao okinuti ?
bio sam u parku sa jednom i pocela mi je objesnjavati kako ju prati policija i onda me pozvala k sebi . ja se prepo . da li sam ju trebao okinuti ?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.996 26.11.2013. u 11:00 - psihoticne zene . #2 uh pa nije u redu sto ne utesi tetu
ravana Domaćin Poruka 4.537 26.11.2013. u 11:02 - psihoticne zene . #3 georgejune: uh pa nije u redu sto ne utesi tetu Kliknite za proširenje... a sta da mi je izvadila jetru i ispekla je ko onaj hanibal ?
georgejune: uh pa nije u redu sto ne utesi tetu Kliknite za proširenje... a sta da mi je izvadila jetru i ispekla je ko onaj hanibal ?
gost 198065 Poznat Poruka 7.720 26.11.2013. u 11:05 - psihoticne zene . #4 ravana: bio sam u parku sa jednom i pocela mi je objesnjavati kako ju prati policija i onda me pozvala k sebi . ja se prepo . da li sam ju trebao okinuti ? Kliknite za proširenje... Šta, metkom u čelo?
ravana: bio sam u parku sa jednom i pocela mi je objesnjavati kako ju prati policija i onda me pozvala k sebi . ja se prepo . da li sam ju trebao okinuti ? Kliknite za proširenje... Šta, metkom u čelo?
Nemesis Buduća legenda Poruka 33.226 26.11.2013. u 11:07 - psihoticne zene . #5 Ravana, slozi bolje sta zelis da pitas, i o cemu treba da bude tema, pre nego sto je postavis. Kljuc.
Ravana, slozi bolje sta zelis da pitas, i o cemu treba da bude tema, pre nego sto je postavis. Kljuc.