Psihopata i cudoviste

ladno sam imala mačka po imenu Tomica:D
Jadničak, skočio je sa drugog sprata zgrade u kojoj sam živela, ali je preživeo bez posledica:mrgreen:
A ništa mu nije falilo, majke mi, nego bio mali divljak.
Slutio je taj šta će se desiti jer taj skok je napravio nekih pet , šest dana pre početka rata u Sarajevu:think:

Ima tu još dogodovština.....slobodno me zaustavite:mrgreen:

A da nije možda Tomica pomislio da je mu je bolje da umre nego da bude stobom? :D

Niti jednom rečju nisam rekla da nešto nekome fali. Svašta.
Ne treba mi wiki podučavanje, hvala.....ljubitelj sam životinja;)

ps. Ona epizoda sa mačorom je bila mala anegdota....izvinjavam se ako je nekoga lično pogodila.
Па што си их ставила у исти пост? :think:

П. С.
И ја сам љубитељ животиња...
Које, генерално, сматрам бољима од људи.

И уз то сам кућни љубимац једног представника француске црне средње пудле. ;)

Ma kaže ti čovek da je mačka verovatno pogodila nekog nesrećnog prolaznika dole u glavu kad je pala.

Ukoliko je taj prolaznik Bošnjak, on se slobodno može smatrati prvom žrtvom srboćetnićke agresije.

Valjalo bi obavestiti Tadića, na ovo mora da padne jedno izvinjenje. Žao mi je, ali tako je.

Ma kaže ti čovek da je mačka verovatno pogodila nekog nesrećnog prolaznika dole u glavu kad je pala.

Ukoliko je taj prolaznik Bošnjak, on se slobodno može smatrati prvom žrtvom srboćetnićke agresije.

Valjalo bi obavestiti Tadića, na ovo mora da padne jedno izvinjenje. Žao mi je, ali tako je.

Sunce ti žarko...pa ja možda, glede tog slučaja, osvanem u Hagu...:eek:

Ali....ima i Dana ratne dnevnike, eeee...:D

MENI SE ZELUDAC OKRENUO OD OVOG SNIMKA. VIDEO SAM GA SAMO JEDNOM I NE ZELIM DA GA VIDIM IKAD VISE, A OVOM CUDOVISTU SA SNIMKA ZELIM DA GORI U VECNOM PAKLU. NADAM SE DA BOG POSTOJI I DA GLEDA OVO I DA CE SE OVAKVIMA *AJEBATI MILE MAMICE. PROKLET DA JE.

Ја бих га испитао да ли је његов стомак јачи од моје ноге и колико дуго може да буде на дијализи пре него што му сасвим откажу бубрези.

Joj, Bože.

Nije narod kriv, niti je Sloba kriv, niti je Tadić kriv, niti je Tito kriv, niti je, po prvi put u istoriji, Koštunica kriv.

Kriva je ta mala budala i valjalo bi ga spucati nečim tvrdim u glavu.

Recimo, tenkom.

I njegovi roditelji sto nisu koristili kondom, sto kad vec nisu koristili kondom nisu abortirali malu spodobu i na kraju krajeva kad se vec rodio sto ga nista u zivotu nisu naucili.

Ne bih ja samo njega u corku nego i njegove oca i majku jer su napravili debila.

Back