Psihopata i cudoviste

U pravu si. Moram priznati da sam se previse uznemirila gledajuci ovaj snimak, a shodno godinama mladica prvo sto mi je palo na pamet je da je odrastao u '90-tim. Ali, u pravu si, nisu svi psihopate koji su rasli tih godina.

I tacno, pao mi je secer.

I, ne, naravno, ne mislim da je Milosevic kriv i za mrlju u Atlantiku.

ovo je senzacionalna izjava, kad dolazi sa rezimske strane foruma

dal je to pocetak kraja rezima? ili samo trenutna slabost?

Te proklete srBBBende uvek nekoga moraju da muce, bilo muslimane, bilo pedere, bilo hrvate, bilo jadne macke :(

Pogledajte ovaj snimak srbskih huligana sa Banjice juce...

wqy6mx.jpg

Cenjeni kolega . Zasto nakaze sa konjarnika , ( a lepo se vidi po fizionomijama da su sa Konjarnika ) , predstavljate lazno i optuzujete kretene sa Banjice ?
Ovi sa banjice pokazali su svoje pravolice , prilkom okupacije Kine , 1937 godine , gde su zatrpavali zive Kineze .

Poslednja izmena:
GhettoBeograd:
tacno tako,stoji da je ovaj lik mentol tezak al o5 mi se.... kada neko kaze treba da dobije 5-10 god pa ovde bre dileri/ubice toliko dobijaju a on treba da dobije isto toliku kaznu
Ma ljudi se frljaju sa kaznama samo tako. Evo na primer ovaj sledeći kojeg ću da citiram
Gospodar Vitezova:
Strašno, ne pozivam na linč, ali dečka trba linčovati, ako je to uradio životinji sutra će i ljudima...
I po čemu se ti tačno razlikuješ od dotičnog na snimku? Zatim, u drugom delu postavljaš dijagnozu da ako je to uradio životinji onda će i ljudima. Ne vidim koja je tvoja logika. Prvo se ograđuješ od toga da pozivaš na linč, zatim izjavljuješ da bi trebalo malo linčovati a onda epohalno zaključuješ da će taj sigurno dengažirati i ljude. Drugim rečima, pošto ti pozivaš na linč preko interneta onda ćeš sutra sigurno nekog javno ličovati. Aj priznaj da si se prekombinovao, a ja ću ti oprostiti što sam te isprozivao na ovu tvoju izjavu.

Ma ljudi se frljaju sa kaznama samo tako. Evo na primer ovaj sledeći kojeg ću da citiram

I po čemu se ti tačno razlikuješ od dotičnog na snimku? Zatim, u drugom delu postavljaš dijagnozu da ako je to uradio životinji onda će i ljudima. Ne vidim koja je tvoja logika. Prvo se ograđuješ od toga da pozivaš na linč, zatim izjavljuješ da bi trebalo malo linčovati a onda epohalno zaključuješ da će taj sigurno dengažirati i ljude. Drugim rečima, pošto ti pozivaš na linč preko interneta onda ćeš sutra sigurno nekog javno ličovati. Aj priznaj da si se prekombinovao, a ja ću ti oprostiti što sam te isprozivao na ovu tvoju izjavu.

Xaxaxa, dobar si...:)
Ne bih ja sve linčovao, samo ovakve...:)
Možda sam malko prekombinovao, ali sam revoltiran...:cool:

Нисам смогла снаге да погледам снимак, али по коментарима ми је отприлике јасно о чему је реч.
Недавно сам на Animal planet-u, видела снимак у коме су приказали једног монструма из Британије који је више
пута бацао мачку са четвртог спрата, све док несрећна животиња није угинула. Кретен је све то снимао и ставио
на Јутјуб. Затим су га пронашли, осудили на, чини ми се, годину дана затвора, а тамо је "попио" невиђене батине
од других робијаша....

Не мог Томицу!

Јел' те то Милошевић научио :(

ladno sam imala mačka po imenu Tomica:D
Jadničak, skočio je sa drugog sprata zgrade u kojoj sam živela, ali je preživeo bez posledica:mrgreen:
A ništa mu nije falilo, majke mi, nego bio mali divljak.
Slutio je taj šta će se desiti jer taj skok je napravio nekih pet , šest dana pre početka rata u Sarajevu:think:

Ima tu još dogodovština.....slobodno me zaustavite:mrgreen:

ladno sam imala mačka po imenu Tomica:D
Jadničak, skočio je sa drugog sprata zgrade u kojoj sam živela, ali je preživeo bez posledica:mrgreen:
A ništa mu nije falilo, majke mi, nego bio mali divljak.
Slutio je taj šta će se desiti jer taj skok je napravio nekih pet , šest dana pre početka rata u Sarajevu:think:

Ima tu još dogodovština.....slobodno me zaustavite:mrgreen:

Пеца...

Пао ми је са 6-ог спрата и сломио ногу (руку)... Две недеље касније страдао је још један голуб...

Био је исти овакав:
Russian_Blue_House_Cat-blrus06-by_E_Tamis.jpg

Back