Psihopata i cudoviste

Ко има воље нека достави снимак тужилаштву или друштвима за заштиту животиња.
То је последица лоших закона(и система "образовања") који не кажњавају,него благим казнама подстичу иживљавање.

Што се тиче психопате са снимка,с њим по кратком поступку(као и са силоватељима и убицама),јер је то тотално поремећен ум који је јако опасан по околину.

To bi morao neki kolega forumas iz susedne nam zapadne drzave (nije Hrvatska :mrgreen:) , posto kako pise u tekstu ovo je neki mladi banjalucanin...

tacno tako,stoji da je ovaj lik mentol tezak al o5 mi se.... kada neko kaze treba da dobije 5-10 god :roll: pa ovde bre dileri/ubice toliko dobijaju a on treba da dobije isto toliku kaznu :think:
Убице,дилери дроге(који су такође убице),силоватељи и слични заслужују смртну казну.Али,нажалост свуда владају еуропски закони који,као што рекох,подстичу криминал.

За овакве случајеве са снимка, требало би дати доста година затвора и лечење.

Убице,дилери дроге(који су такође убице),силоватељи и слични заслужују смртну казну.Али,нажалост свуда владају еуропски закони који,као што рекох,подстичу криминал.

За овакве случајеве са снимка, требало би дати доста година затвора и лечење.
Зар не мислиш да би тих "доста година и лечење" њему биле управо награда? :think:

Дакле... :mrgreen:

Зар не мислиш да би тих "доста година и лечење" њему биле управо награда? :think:

Дакле... :mrgreen:

Не би била нагада.Није свеједно провести неколико година у затвору.Поред тога, обавезно је лечење које би могло да утиче доста.

Ја када бих могао да бирам "лекара",за његово добро,изабрао бих свештеника као што је о.Перановић,који би био у стању да га духовно преобрази и измени му караткер на боље,створи од њега нормалног човека,па би он сутра био у друштву за заштиту животиња и први борац против оваквих појава.

slobo je kriv za to sigurno

Svakako da je Slobo kriv!

On je u Srbiju doneo NEGATIVNE VREDNOSTI, on je Srbe gurao u rat koji ostavlja posledice u psihi bas takve vrste koje se vide na filmu.

Amerika i posle pola veka ima sindrome vijetnamskog rata.

Sve sto je kod Srba negativno - razbuktao je Sloba.

Odcepio je Pandorinu kutiju.

On je u Srbiju doneo NEGATIVNE VREDNOSTI, on je Srbe gurao u rat koji ostavlja posledice u psihi bas takve vrste koje se vide na filmu.

ja sad da odem da se tu u kraju pobijem sa nekim ciganima sto mi se deru ispred prozora nocu jer ce i za to biti Sloba kriv? :think: :mrgreen:

za sve je kriv Sloba-Tacic i sto su visoke temperature...

Poslednja izmena:

Odcepio je Pandorinu kutiju.

Dobro bre,da l' je moguce da vam je Sloba za sve kriv? Da nije kriv i sto su izumrli dinosaurusi? :roll: ***,kakvih pacijenta ima sve na ovom podforumu

:rtfm::rtfm::rtfm:

ja sad da odem da se tu u kraju pobijem sa nekim ciganima sto mi se deru ispred prozora nocu jer ce i za to biti Sloba kriv? :think: :mrgreen:

naravno.

Da je Srbija zemlja u kojoj vladaju red i zakon, ne bi morao da se bijes sa Ciganima, vec bi pozvao telefonom policiju, oni bi dosli i uklonili Cigane. Tako se to u svetu radi.

Policija je drzavna poluga za primenu sile, a ne pojedinci.

Mi nemamo prava da sudimo nikome, niti da primenjujemo silu.

Za to postoji drzava i organi presije.

A sto je danas Srbija takva kakava je - kriv je Sloba.

MENI SE ZELUDAC OKRENUO OD OVOG SNIMKA. VIDEO SAM GA SAMO JEDNOM I NE ZELIM DA GA VIDIM IKAD VISE, A OVOM CUDOVISTU SA SNIMKA ZELIM DA GORI U VECNOM PAKLU. NADAM SE DA BOG POSTOJI I DA GLEDA OVO I DA CE SE OVAKVIMA *AJEBATI MILE MAMICE. PROKLET DA JE.

Strašno, ne pozivam na linč, ali dečka trba linčovati, ako je to uradio životinji sutra će i ljudima...

Back