Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Pogledala i grozno se osećam! Imam mačku i ne razumem budalu koja ovo može da uradi!
Ovakvom bih lično presudila ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко има воље нека достави снимак тужилаштву или друштвима за заштиту животиња.
То је последица лоших закона(и система "образовања") који не кажњавају,него благим казнама подстичу иживљавање.
Што се тиче психопате са снимка,с њим по кратком поступку(као и са силоватељима и убицама),јер је то тотално поремећен ум који је јако опасан по околину.
) , posto kako pise u tekstu ovo je neki mladi banjalucanin...Pogledala i grozno se osećam! Imam mačku i ne razumem budalu koja ovo može da uradi!

To bi morao neki kolega forumas iz susedne nam zapadne drzave (nije Hrvatska) , posto kako pise u tekstu ovo je neki mladi banjalucanin...

Da, ali ako je za mačku 5 godina onda i druge kazne moraju da budu srazmerne. Ne može za mačku 5 a za čoveka 15.

Ja imam machora![]()

Убице,дилери дроге(који су такође убице),силоватељи и слични заслужују смртну казну.Али,нажалост свуда владају еуропски закони који,као што рекох,подстичу криминал.tacno tako,stoji da je ovaj lik mentol tezak al o5 mi se.... kada neko kaze treba da dobije 5-10 godpa ovde bre dileri/ubice toliko dobijaju a on treba da dobije isto toliku kaznu
![]()
A jel' ti mačor gej? I ovo moje ljubimče je muško samo nisam osećala potrebu da to naglasim![]()

Зар не мислиш да би тих "доста година и лечење" њему биле управо награда?Убице,дилери дроге(који су такође убице),силоватељи и слични заслужују смртну казну.Али,нажалост свуда владају еуропски закони који,као што рекох,подстичу криминал.
За овакве случајеве са снимка, требало би дати доста година затвора и лечење.

Зар не мислиш да би тих "доста година и лечење" њему биле управо награда?
Дакле...![]()
slobo je kriv za to sigurno
Svakako da je Slobo kriv!
On je u Srbiju doneo NEGATIVNE VREDNOSTI, on je Srbe gurao u rat koji ostavlja posledice u psihi bas takve vrste koje se vide na filmu.
Amerika i posle pola veka ima sindrome vijetnamskog rata.
Sve sto je kod Srba negativno - razbuktao je Sloba.

On je u Srbiju doneo NEGATIVNE VREDNOSTI, on je Srbe gurao u rat koji ostavlja posledice u psihi bas takve vrste koje se vide na filmu.
Odcepio je Pandorinu kutiju.
Dobro bre,da l' je moguce da vam je Sloba za sve kriv? Da nije kriv i sto su izumrli dinosaurusi?***,kakvih pacijenta ima sve na ovom podforumu

Odcepio je Pandorinu kutiju.
ja sad da odem da se tu u kraju pobijem sa nekim ciganima sto mi se deru ispred prozora nocu jer ce i za to biti Sloba kriv?![]()
![]()
A sto je danas Srbija takva kakava je - kriv je Sloba.
***,kakvih pacijenta ima sve na ovom podforumu

lupetas,pogledaj malo istoriju,nije sve pocelo od slobe
Pogledala i grozno se osećam! Imam mačku i ne razumem budalu koja ovo može da uradi!

MENI SE ZELUDAC OKRENUO OD OVOG SNIMKA. VIDEO SAM GA SAMO JEDNOM I NE ZELIM DA GA VIDIM IKAD VISE, A OVOM CUDOVISTU SA SNIMKA ZELIM DA GORI U VECNOM PAKLU. NADAM SE DA BOG POSTOJI I DA GLEDA OVO I DA CE SE OVAKVIMA *AJEBATI MILE MAMICE. PROKLET DA JE.