PSIHO test.....

MUDRICA:
Pa da nastavimo sa testom...
Dolazis u dvorac. U dvorcu vidis pet vrata razlicitih boja: crvena, narandzasta, zelena, plava i crna. Poredjaj u koja vrata prvo ulazis po bojama i onda reci sta se krije iza svakih vrata.
Narandzasta :arrow: sve je u zlatu,namestaj,zavese...,zadivljena sam prizorom
Crvena :arrow: Sex :oops: soba zatvorenog tipa u kojoj su muskarci i zene i svi zajedno leze po podu i uzivaju,a ja sam opet zadivljena,sve mi se dopada,ali se ne ukljucujem
Plava :arrow: Prostransto,nebo.....gledam u nebo i zelim da sam ptiuca,da poletim
Zelena :arrow: velike livade,trcim,radujem se,srecna sam
Crna :arrow: Smrt :? Sve je crno,odise nekakvom tugom i strahom,ne zelim da budem tu,zelim da sto pre izadjem

MUDRICA:
Evo poslednje stvari, sutra vam pisem tumacenje. Izlazis iz dvorca i nailazis na konja. kakav je konj? Jel ti se svidja, jel ga se plasis? Jel bi ga uzjahala?
e da, zamisli jednu kocku! Koje je ta kocka velicine i od kog materijala je napravljena? Koje je boje?
Zamisljam Rubikovu kocku,mala,sarena.
Konj je beli,sa dugackom grivom,crnom,prelep...dopada mi se i zelela bih da ga uzjasem,ne plasim ga se.

zasto?:
e,vanila ako oces i tebi da "uradim" sexi horoskop, prvo ti meni:
vaga
podznak skorpija
mesec u biku
venera u lavu
i mars :shock: ***** li ga! jel mnogo vazno?
e da jupiter u drugoj kuci :D pa de to da zaboravim!?

Evo,Vanila i ja se pridruzujem...Dakle:
znak :arrow: SKORPIJA
podznak :arrow: DEVICA
mesec :arrow: VODOLIJA
venera :arrow: STRELAC
mars :arrow: SKORPIJA
druga kuca :arrow: VAGA

zasto?:
mudrica - sex:
nijedna druga zena ne izaziva toliko uzbudjenja kao ona. savrseno je svesna svojih zenskih trikova, koristi ih da bi se prikazala u najlepsem svetlu, cesto glumi cednost i mladalacko ludilo, oscilirajuci izmedju bespomocne lutkice i beskrupulozne sefice da bi razoruzala ljude. svaku situaciju i osobu koju sretne bespovratno menja svojim prisustvom. kada su muskarci u pitanju, baca se u veze iz potrebe da udovolji svojim zeljama ili da nametne dominaciju.
uzbudjuju je ozenjeni muskarci, zavodjenje. :D 8)
a? reci muki!

blic,petak 26.11, strana 24

:D :D :D

Hahahahaha, citala sam i ja to u Blicu!!!
MA sve je OK, ali "ozenjeni muskarci"?! :shock: To im bas i nije trebalo... pa bezim od njih "ko djavo od krsta" :lol: :lol: :lol:
Pozdrav "zasto?"!!!

zasto?:
e,vanila ako oces i tebi da "uradim" sexi horoskop, prvo ti meni:
vaga
podznak skorpija
mesec u biku
venera u lavu
i mars :shock: ***** li ga! jel mnogo vazno?
e da jupiter u drugoj kuci :D pa de to da zaboravim!?
A što bre ja moram prvo svima? Ajde napravi malo izuzetka pa me prijatno iznenadi! Inače, hoću ja, hoću svima... :wink: :lol:

E hvala!
Sad mogu da konkurishem za seksi horoskop ;) Ko god da to ume da radi...

Znachi:
Znak - Ovan
Podznak - Škoprija
Mesec u Vodoliji
Mars u 10. kući
Mesec u 3. kući
Venera u 3. kući
Sunce u 5. kući
Saturn u 11. kući

E al' ne znam shta mu dodje ovo: Uranus Conjunct Ascendant

kljuc - zlatan jednostavan lep, ne bih ga uzela, starinski

gomila kljuceva- obicni neki kockasti neinteresantni nema onog kljuca od gore medju njima

zena u crnom- 30 god, povucena, nezainteresovana, ignorisem je

jezero- srednje, prozracno, okruzeno cvecem, lepo

dvorac
prvo ulazim u plavu sobu->udoban krevet, opustena sam
zatim u narandzastu -> klopa, radoznala sam u njoj
zelena -> neka muzika je u njoj, vesela sam
crvena-> ima neka sminka u njoj na stocicu sa ogledalom, u njoj sam zaljubljena
crna-> biblioteka, u njoj sam srecna

konj: obican braon, mazim ga i hranim secerom
kocka: 0,75 x0,75x0,75 m roze boje sa plavim tackama...

aj mudrice budi dobra pa nam na kraju daj kljuc za resenje testa da bi i mi mogli da testiramo ljude iz naseg okruzenja... ;)

Mudrice,reci mi nešto o meni! U dvorcu prvo ulazim u zelenu sobu i vidim puno dece,knjiga,životinja,cveća,prirodu,drveće i čuje se divna muzika,tu se divno osećam...zatim ulazim u narandžastu sobu,koja je inače moja soba,gde se nalazi samo jedan krevet sa divnim mekanim prekrivačima i jastučićima,udobna fotelja i TV,tu ne ulazi niko osim mene...zatim plava soba u kojoj je bračni krevet i plakar i u njoj je jako hladno,ne svidja mi se...u crvenoj sobi gori vatra,tu su orgije,svi se sexuju,ja sam na pijedestalu i svi igraju oko mene i pokoravaju mi se,ja sam kraljica...i najzad crna soba-moja radna soba,soba gde primam goste i sklapam poslove,ima pića,hrane,ali i kažnjavanja,tu ja izdajem naredjenja... Da li možeš nešto da izmudruješ na osnovu ovoga?

winnetou:

Za tebe su svi ljudi razliciti i imas dosta realan stav o zivotu. Ti npr. Ne bi ocajavala kada bi te izneverila drugarica ili ostavio decko jer verujes da ces opet naci osobu koja te zasluzuje... Volis da se druzis sa razlicitim ljudima, koji imaju drugacija interesovanja u zivotu od tvojih, jer volis da istrazujes nepoznato i ucis od drugih.
Ne stupas lako u seksualne odnose i nisi egzibicionista.
Jako si zadovoljna svojim zivotom i prakticno nista ne bi menjala.
Ponekad si kontradiktorna.
Dobro znas cime zelis da se bavis u zivotu. Volis literaturu...
Imas dosta prijatelja.
U ljubavnim vezama si dosta zahtevna i malo ko moze ispuniti tvoje kriterijume.

josephine27:

Ti si dosta osetljiva osoba. Tesko podnosis raskid i odbijanje. U slucaju kada bi te npr. (ne daj Boze :D ) ostavio decko koga volis mislila bi da nikad neces voleti nekoga kao njega...
Isto tako, cesto ne znas kako da se ponasas u drustvu muskarca koji ti se svidja.
U seksu si jako romanticna, ali i perverzna. Kada ti se neko svidja ne bi puno oklevala da spavas sa njim.
U poslu kojim se bavis ti je jako bitno da ne bude previse naporan... Ti bi najvise volela kada bi posao mogao da ti bude neka vrsta relaksacije...
Po prirodi si vesela osoba.
Ponekad se osecas usamljeno i mislis da ti je zivot pomalo nesredjen.

NESI:

U ljubavnim vezama uglavnom nisi ljubomorna ni posesivna.
Tesko se vezujes za ljude, jako si izbirljiva i imas visoke kriterijume.
U zivotu su ti jako bitni prijatelji. Smatras da ako imas prave ljude u svom okruzenju, da ces mocu da prevazidjes svaku tesku situaciju. Najvise volis da se druzis sa ljudima koje poznajes jos od detinjstva. Nepoverljiva si i zatrvoren aprema ljudima koje poznajes kratko vreme, bez obzira na njihov karakter.
Volis tajanstvene, cutljive muskarce koji te teraju na razmisljanje. Volis "opasne" muskarce.
Zadovoljna si svojim zivotom i trudis se da uvek bude onako kako ti zamislis.
Kad ostanes sama sa svojim mislima, ponekad se osecas usamljeno i prazno, ali opet mocno.

zavodljiva1976:

Volis visoke i snazne muskarce.
Smrt dozivljavas kao jako tuznu i nije ti jasno zasto uopste mora da se desi...
U seksu si jako samosvesna, dobro znas svoje zelje i potrebe. Ti si recimo polu-egzibicionista :D -pristala bi na stvari na koje vecina devojaka ne bi, ali opet neke stvari ne bi, ni po koju cenu.
U seksu su ti jakooo bitni poljupci.
Jako si zadovoljna svojim zivotom.
Ljubav ti podrazumeva seks. Voajer si i prilicno si perverzna.
Prijateljstvo ti je jako bitno i osecas se zasticeno sa svojim drustvom.
Ponekad si sklona melanholiji...
Ti si dosta misteriozna i zanimljiva, lako privlacis druge ljude.
Kada ti se neko svidja, ne ustrucavas se da napravis prvi korak.

Back